اصوگرایان با جمنا خداحافظی خواهند کرد؟
ترقی گفت: انتخابات آینده مجلس با ریاست جمهوری متفاوت است، سازوکاری جدید باید طراحی شود چراکه هر سازوکاری نمیتواند جوابگوی نیازهای دو نوع انتخابات باشد.
نامه نیوز نوشت: ترقی گفت: انتخابات آینده مجلس با ریاست جمهوری متفاوت است، سازوکاری جدید باید طراحی شود چراکه هر سازوکاری نمیتواند جوابگوی نیازهای دو نوع انتخابات باشد.
حمیدرضا ترقی از اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در خصوص آینده جمنا میگوید: اصولاً ساز و کارهایی که در آستانه انتخابات در نظر گرفته میشود، برای همان انتخابات مد نظر بوده و اینطور نیست که برای چند انتخابات کارآیی داشته باشد. الآن هم طبیعتاً بایستی برای انتخابات آینده که مجلس است و با ریاست جمهوری متفاوت است، ساز و کاری جدید طراحی شود چرا که هر ساز و کاری نمیتواند جوابگوی نیازهای دو نوع انتخابات باشد.
این سیاستمدار اصولگرا افزود: میزان مشارکت استانها و شهرستانها در تصمیمگیریهای مرکز بایستی افزایش پیدا کند و ساختار آن از پایین به بالا باشد و نه از بالا به پایین. مجموع این موارد با توجه به تجربیات گذشته و آسیبشناسی ساز و کارهای گذشته، میتواند یک الگوی مطلوب و مناسب با شرایط جدید پیشبینی کند تا امکان موفقیت اصولگرایان را فراهم آورد.
وی در خصوص تصمیم حزب مؤتلفه در ائتلاف با تشکلی مثل جمنا گفت: هنوز هیچی مشخص نیست و چون تشکل و سازمان جدید نامشخص است، پس ما نیز تصمیمی نگرفتهایم و در آینده به جمعبندی خواهیم رسید.
«سیّدمحمدرضا میرتاجالدینی» نماینده اصولگرای مجلس هفتم، هشتم در خصوص وضعیت آینده و ادامه جمنا گفت: جبهه نیروهای مردمی انقلاب، با توجه به تجربه نسبتاً موفقی که در دور گذشته داشت، اکنون در پی بازنگری و آسیبشناسی در برنامههای خودش میباشد تا با ساماندهی جدید، فعالیت خود را ادامه دهد. نقش جبهه مردمی نیروهای انقلاب، محور قرار گرفتن برای نیروهای انقلابی اعم اصولگرایان و سایر مجموعههای غیرحزبی و تشکیلاتی است. بر این اساس کار خود را ادامه خواهد داد و اکنون در حال بازنگری در ساختار است.
وی افزود: طبعاً همین نقش محوری و وحدت بخشی را بین نیروهای انقلابی و اصولگرا ایفا میکند. تفاوتی که جمنا با سایر تشکلهای اصولگرا دارد این است به عنوان یک تشکل حزبی در کنار سایر تشکلهای این جریان سیاسی نیست، بلکه به عنوان یک حرکت محوری و وحدت بخش با رویکرد فراگیر و جامع در جذب تمامی نیروهای انقلابی است؛ طبعاً نواقصی در گذشته بوده که اکنون در پی اصلاح آن هستند.
وی با اشاره به این مورد که اصولگرایان برای انتخابات آینده در پی الگوی جدید نمیباشند و سعی بر حفظ و اصلاح جمنا دارند، افزود: اصلاحات جدید، در چند بخش در حال پیگیری است. شوراهای استانی ساختارشان کامل شده است و اعضای آنها ترمیم شدهاند تا از جامعیت بیشتری برخوردار باشند. بحث بعدی، فعال کردن اقشار در قالب کانونهایی نظیر کارگران، فرهنگیان، دانشگاهیان، مهندسان و کانونهایی از این قبیل است.تغییر سوم هم بایستی در مجمع عمومی رخ دهد. مجمع عمومی جدید با یک ترکیب تازه شکل خواهد گرفت.
«حسین کنعانیمقدم» دبیر کل حزب سبز ایران در خصوص وضعیت فعلی اصولگرایان میگوید: میبایست همواره از شکستها، پلی برای پیروزی ساخت. بنا داریم با تجربه از شکست گذشته، مبنایی برای حرکت به سمت آینده و کسب پیروزی ایجاد نماییم. ناامیدی در جریان اصولگرا، جایی ندارد. اما باید میان مقوله تفکر اصولگرایی با مقوله مشی سیاسی اصولگرایی تفکیک قائل بشویم. باید در تفکر اصولگرایی بتوانیم حرکتمان را منسجمتر و قویتر دنبال نماییم. مبانی جریان اصولگرایی همان تفکر انقلاب است، همان تفکر امام(ره) و رهنمودهای رهبری است. اما در مشی سیاسی نیاز داریم کمی بیشتر به مطالبات مردم توجه نماییم و در همین راستا برنامهها بایستی تقویت شود.
وی افزود: به این دلیل به نظر میرسد اصولگرایان نیاز دارند بازنگری در ساختار انجام دهند و با همین شیوه حرکت نمایند. بر اساس هدفگذاریهای انجام شده و نقشه راه ترسیم شده از همین الآن بایستی کار سازمان رأی را دنبال کرد. برنامههایی لازم است تا یک گفتمان فراگیر را ایجاد کند. سعی ما بر این است که با تغییرات اعمالی، بتوانیم در انتخابات آینده پیروز شویم.
ارسال نظر