ارزان ترین اینترنت متعلق به کدام کشورهاست؟
فهرستی از شش کشور جهان که دارای ارزانترین نرخ اینترنت هستند منتشر شده که در این رده بندی اوکراین در رتبه نخست جای گرفته است.
براساس گزارشی که در وب سایت آژانس مبتنی بر داده مرکل در سال ۲۰۱۷ منتشر شده است، از شش کشوری که از ارزانترین نرخ اینترنت در جهان برخوردار هستند، نام برده شده و به کاربران اینترنتی معرفی شدهاند. طبق آمار بدست آمده توسط این آژانس، اوکراین که در شرق اروپا واقع شده است، در صدر این رتبه بندی قرار گرفته است.
در ادامه به معرفی شش کشور دارای اینترنت ارزان در نیمه نخست سال ۲۰۱۷ میلادی می پردازیم:
۱. اوکراین : این کشور که یکی از بزرگترین کشورهای شرق اروپاست، دارای بیشترین جمعیت کاربران اینترنتی است. بهای هر ۱۰ مگابیت اینترنت در اوکراین معادل ۳.۲۳ دلار است. این کشور طبق رتبه بندی های صورت گرفته اخیر، دارای کمترین نرخ و تعرفه اینترنت در میان کشورهای جهان بوده و به کشور "ارزان ترین اینترنت جهان" لقب گرفته است.
۲. ونزوئلا : این کشور که در آمریکای لاتین واقع شده است، اخیرا تحت تاثیر تحریم های اقتصادی بین المللی با مشکلات بسیاری بخصوص در بخش مسائل مالی و اقتصادی دست و پنجه نرم می کند. اما یکی از مزیت های زندگی برای مردم این کشور، اینترنت بسیار ارزان آن است به گونه ای که آنها برای هر ۱۰ مگابیت در ماه، تنها کافیست ۳.۹۴ دلار بپردازند.
۳. روسیه : شاید تعجب کنید که این کشور بزرگ و قدرتمند در شرق اروپا، هم جز کشورهایی است که دسترسی به اینترنت ارزان را برای کاربرانش محیا و فراهم کرده است. البته همانطور که می دانیم روسیه همواره به محدود کردن و فیلترینگ بسیاری از وب سایت ها و صفحات مجازی در اینترنت مشهور و معروف بوده است بنابراین نباید قیمت و تعرفه اینترنت آن هم بالا باشد. در این کشور تعرفه هر ۱۰ مگابیت اینترنت در ماه ، ۶.۳۵ دلار است.
۴. رومانی : این کشور با وجود اینکه طرفداران و توسعه دهندگان بسیاری را در خود جای داده، اما باز هم در میان شش کشور ارائه دهنده اینترنت ارزان جای گرفته است. در کشور رومانی ، قیمت هر ۱۰ مگابیت اینترنت در طول یک ماه، ۷.۳۶ دلار است.
۵. بلغارستان : کاربران بلغاری برای خرید ۱۰ مگابیت در ماه باید تنها ۸.۳۸ دلار بپردازند که البته این امر به این علت است که اینترنت و تکنولوژی در این کشور به اندازه سایر کشورهای اروپایی، پر طرفدار و داغ نیست و مدتهاست خبر خاصی از پیشرفت فناوری اینترنت و شبکه از این کشور شنیده نشده است.
۶. بلاروس : در کشور بلاروس، کاربران برای خرید ۱۰ مگابیت در ماه کافیست تنها ۹.۴۰ دلار بپردازند که این نرخ در مقایسه با دولت های غرب اروپا و همچنین ایالات متحده آمریکا بسیار پایین است.
با نگاه مختصری به اسامی این کشورها، می توان براحتی دریافت که بیشتر این کشورها، بجز ونزوئلا که در آمریکای لاتین قرار دارد، در شرق اروپا واقع شده اند. البته بر همگان معلوم و مشخص است که دولت های شرق اروپا اهمیت چندانی برای حفظ امنیت و حریم شخصی کاربران در فضای اینترنتی و مجازی قائل نیستند اما به هرحال، قیمت اینترنت در این گونه کشورها به گونه ایست که اغلب مردم براحتی قادر خواهند بود از امکانات و مزایای اینترنت ارزان استفاده کنند.
البته هرکجا صحبت از مقایسه قیمت و گران بودن یا ارزان بودن محصولات یا خدماتی در میان باشد، باید این نکته را به خاطر داشته باشیم که ارزان بودن اینترنت در یک کشور همواره در مقایسه با قیمت همان حجم از اینترنت در کشورهای دیگر بیان می شود و این بدین معناست که ممکن است قیمت آن برای مردم کشوری با میزان درآمد بالا بسیار ارزان باشد؛ نه کشوری که در آن میزان درآمد مردم نیز به مراتب کمتر است.
نظر کاربران
پس چراانقدر اینترنت گرونه توایران!؟وطنم پاره تنم
در ایران که اینترنت حکم زعفران را داره! اینقدر گران کردند و تازه قیراطی می فروشند. در ضمن به اسم بیست مگ که اصلا به حساب نمياد را نصف کردند نصف آنرا نصف شب گذاشتند. من به سهم خود کوچکترین رضایتی از اینترنت و قیمت بسیار گران آن ندارم. مخصوصا این چند ماهه اخیر که مصرف کننده را مجبور به قیمت های گزاف و گران کرده اند.
کشور مارو باید در ارائه خدمات از طرف دولت با کشورهای فقیر افریقایی مقایسه کردواز لحاظ دریافت پول با آلمان وامریکا
سرعت اینترنت در ایران با مغولستان وتبت باید مقایسه کرد
من متوجه نشدم فقط ۱۰ مگابایت؟
با این حساب دانلود یک گیگابایت تو ارزون ترین نقطه جهان به پول ما میشه 3.23x102.4x4000
برابر بیش از یک میلیون تومن! پس اشتباه برداشت نشه
* لذا نویسنده عزیزمون به حجم یا سرعت اشاره نکردن اون ۱۰ مگابایت حجم نیست، ۱۰ مگابایت سرعت و حجم بینهایت هستش، که یعنی با ۱۲ هزار تومن اینترنت با سرعت ۱۰ مگابایت و پهنای باند بینهایت گیرت میاد
پاسخ ها
دوست عزیز حرف شما درست است اما اون مگابیت هست نه مگابایت
برای ما هم ۱ گیگ ۳هزار تومن میشه که ۱۰ گیگ تقریبا میشه ۸ دلار که اگه تعرفه ها رو کاهش بدن شاید برسه به ۵ دلار
عزیزم بنویس ۱۰ مگابیت برثانیه .نه نه
ده مگابایت یه ماه اونم 3.5 دلار که خیلی گرونه اینترنت مااینجوری باشه که ارزونترینه
ایران جزء گرانترین ها هستش در ضمن گیگهای ایران نصف گیگ های جهانی هستش برای اینکه هنوز مصرف نکرده اس میاد که اینترنتت اینقدر مصر ف شده
ایرانسل مارو بیچاره کرد :کشورهای پیشرفته تکنولوژیشان هر روز پیشرفت میکند خوب آب و نانی برای یکدسته آقایون در کشور ما فراهم میشه برای کلاهبرداری :
مترجم عزیز گل کاشتی
ده مگ سرعت هست نه حجم. این قیمتها با سرعت ۱۰ مگ و دانلود نامحدود است.
نگارنده فرق مگ و گیگ رو نمیدونه آیا؟!!!