تاثیر ماه رمضان در رکود بازار موبایل
رییس انجمن فروشندگان سیمکارت، گوشیهای موبایل و لوازم جانبی از کاهش فعالیتهای بازار موبایل در ماه رمضان خبر داد و نوسانات نرخ ارز را عاملی برای این موضوع دانست.
افشار فروتن اظهار کرد: با آغاز ماه مبارک رمضان مانند سالهای قبل با نوعی رکود در بازار موبایل مواجه شدهایم و خریداران و فعالان صنفی کمتر خرید میکنند اما نکتهای که باید به آن توجه داشت آنکه امسال علاوه بر فرارسیدن ماه رمضان بحث نوسانات شدید نرخ ارز عامل دیگری برای کاهش فعالیتهای بازار شده است و موجب شده فعالان صنفی نیز نسبت به خریدهای عمدهی خود دست نگه دارند.
وی ادامه داد: اکنون با توجه به اینکه بحث عمدهای از خرید گوشیهای موبایل از طریق مجازی غیررسمی صورت میگیرد نوسانات نرخ ارز تاثیر بسیاری در این زمینه گذاشته است.
وی در عین حال عنوان کرد: تا چندی پیش ما برای مدتی بحث کاهش قیمت را داشتیم اما اکنون براساس نوسانات نرخ ارز قیمت گوشیهای تلفن همراه نیز تغییر میکند.
فروتن در ادامه صحبتهای خود به موضوع عدم دریافت ارز مبادلهای توسط فعالان صنف موبایل و گوشی اشاره کرد و افزود: عدم دریافت این ارز هم از موارد دیگری بود که باعث شد قیمت تلفنهای همراه با نوعی افزایش همراه شود.
البته رییس انجمن فروشندگان سیمکارت، موبایل و لوازم جانبی همچنین عنوان کرد: البته اکنون ما هم مانند تمام بخشها در انتظار کاهش قیمتها هستیم و با توجه به تغییرات سیاسی و دولتی انتظارات مختلفی در زمینهی تغییر قیمت وجود دارد و انتظار میرود از این پس با کاهش قیمت و یا حداقل نوعی ثبات قیمت مواجه شویم.
وی ادامه داد: اکنون مهمترین مشکل ما در بحث گوشیهای تلفن همراه بحث تعیین تعرفهی واردات است چرا که تعرفههای فعلی منطقی به نظر نمیرسد.
رییس انجمن فروشندگان سیمکارت، موبایل و لوازم جانبی ادامه داد: با توجه به این موضوع اکنون مشکلات متعددی ایجاد شده و اگر بررسی کوتاهی در بازار صورت گیرد متوجه میشویم طی چند سالی که تعرفهی واردات تلفن همراه افزایش داشته مشکل گوشیهای قاچاق بیشتر شده است.
ارسال نظر