حبیبی: قالیباف مایل به انصراف نبود
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه در حزب موتلفه درباره حمایت از ابراهیم رییسی اختلاف نظر وجود داشت گفت: تصمیم نهایی موتلفه انصراف از نامزد خود و حمایت از رییسی بود که البته آقای میرسلیم تصمیم موتلفه را نپذیرفت.
ایسنا نوشت: دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه در حزب موتلفه درباره حمایت از ابراهیم رییسی اختلاف نظر وجود داشت گفت: تصمیم نهایی موتلفه انصراف از نامزد خود و حمایت از رییسی بود که البته آقای میرسلیم تصمیم موتلفه را نپذیرفت.
وقتی مذاکرات در موتلفه در طی روزهای شنبه تا چهارشنبه پیش از انتخابات برای کنارهگری میرسلیم به نتیجه نمیرسند، حبیبی، بادامچیان و توکلیبینا، شب پنجشنبه بدون حضور اعضای شورای مرکزی موتلفه جلسهای تشکیل داده و اعلام میکنند که این حزب از رییسی حمایت میکند؛ البته میرسلیم این تصمیم را نمیپذیرد و مذاکرات برای راضی کردن او برای کنارهگیری به نتیجه نمیرسد.
* اختلاف در موتلفه راجع به پیوستن به جمنا وجود داشت. برخی میگفتند نیت جمنا خیر است و موتلفه در جمنا ادغام شود. نظر دیگر این بود که رابطه با جمنا حفظ شود اما شروطی در نظر گرفته شود و دیدگاه سوم هم این بود که کاری به فعالیت جمنا نداشته باشیم. هیچوقت در موتلفه درباره چگونگی تعامل با جمنا به اتفاق نظر کامل و متفق نرسیدیم.
*چنین نیتی در موتلفه تا به حال وجود نداشته و الان هم ندارد که خود را پدرخوانده بقیه اصولگرايان بدانیم. ما برای انتخابات ۹۴ بیش از ۵۰ جلسه با پایدرای و ایثارگران داشتیم که در هیچ جلسه موضع پدرخواندگی نگرفتیم. در این جلسات همه نظرات خود را آزادانه مطرح میکردند. تکرار میکنم ما مدعی پدرخواندگی جریان اصولگرا نیستیم.
* در جریان اصولگرایی نشنیدم کسی بگوید ما در مرحله اول صد در صد پیروزیم. قرار شد ما از سبد رای خود حفاظت کنیم تا حتی یک رای ما به سمت رقیب نرود. لازمه آن هم این بود که هر سه نامزد در صحنه بمانند.اما پس از مناظره سوم براساس نظرسنجی ها، آرای روحانی از زیر ۵۰ درصد به بالای ۵۰ درصد رسید و به همین دلیل هم نظر ما در روز شنبه پس از مناظره سوم تغییر کرد. در روز شنبه بحثهای مفصلی انجام شد و در نهایت این نظر غالب شد که برخلاف دو روز پیش بهتر است اکنون با یک نامزد به میدان بیاییم که البته این حرف هم منطقی بود. جمعی انتخاب شدند تا با قالیباف صحبت کنند که انصراف دهد. البته قالیباف خودش موافق کنارهگیری نبود اما گفت به نظر جمع احترام میگذارم و برخلاف نظر خودم و برای تبعیت از جمع کنارهگیری میکنم.
*نظر شورای مرکزی این بود که خوب است میرسلیم در مشهد کنار رئیسی باشد. در مشهد میرسلیم مذاکراتی با رئیسی داشته بود و عصر آن روز به ما گفت که رئیسی مخالفتی با ماندن او ندارد اما ساعتهای آخر شب آن روز، رئیسی از طریقی به ما اعلام کرد که با رفتن میرسلیم موافق است. در واقع ما این دو نظر مخالف را در پیش خود داشتیم.
*مردم نقاط ضعفی از ما سراغ داشتند و به همین دلیل به اصولگرایان رای ندادند البته پیروزی رقیب و شکست خود را نباید فاجعه تلقی کنیم. ما در انتخابات ۷۶ هم افت فراوان داشتیم اما در انتخابات شورای شهر دوم در تهران موفق شدیم.
*سلایق تشکلهای اصولگرایی با هم فرق میکنند اما حرفهای روحانی در مورد کل جریان اصولگرایی بود. این ایراد به روحانی وارد است که کل جریان اصولگرایی را متهم به جنگ طلبی کرد. ممکن است در جریان اصولگرایی افرادی هم باشند که آنطور که روحانی میگفت، عمل کنند اما جریان کلی اصولگرایی جنگ طلب نبوده و صلحطلب است.
*مواضع اخیر رئیس جمهور و وزیر خارجه را کاملا تایید میکنم. آنها حرف ملت را زدند. ما برای افزایش توان دفاعی خود از هیچ کس اجازه نمیگیریم.
ارسال نظر