۶۰۶۶۹۴
۶ نظر
۵۰۱۲
۶ نظر
۵۰۱۲
پ

دو فروند هواپیمای ATR۷۲، در آشيانه هما

دو فروند هواپیمای ATR۷۲ سری ۶۰۰ فرانسه صبح امروز (پنجشنبه) در فرودگاه مهرآباد تهران به زمین نشست.

خبرگزاری ایرنا: مراسم ورود پنجمین و ششمین فروند از هواپیماهای ATR۷۲ سری ۶۰۰ در آشیانه هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با حضور مسئولان و دست اندرکاران صنعت حمل و نقل هوایی در فرودگاه مهرآباد برگزار شد.

با ورود این دو هواپیمای ATR۷۲ سری ۶۰۰ به کشور، پنجمین و ششمین فروند از این نوع هواپیماها، پروازهای عملیاتی خود را در مسیرهای داخلی ایران ایر در مسیرهای کوتاه برد آغاز می کند.
با اجرایی شدن برجام و لغو تحریم های ظالمانه و با امضای قرارداد خرید ۲۰۰ فروند هواپیما توسط ایران ایر با شرکت های ایرباس ، بوئینگ و ATR، تاکنون ۳ فروند هواپیمای ایرباس و ۴ فروند هواپیمای ATR۷۲ سری ۶۰۰ وارد کشور شده و با ورود این دو فروند هواپیما، هشتمین و نهمین هواپیمای برجامی وارد کشور می شود.
دو فروند هواپیمای برجامی ATR72، در آشيانه هما
در پی توافق برجام و لغو تحریم ها قرارداد خرید 20 فروند هواپیمای ATR72 سری 600 بین هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ' هما ' و شرکت ایتالیایی - فرانسوی ATR به امضا رسید.
نخستین هواپیمای ATR72-600 در سال 2010 تحویل مشتری شد و این هواپیما منطبق با آخرین تکنولوژی و جدیدترین سیستم های رفاهی و ایمنی در صنعت هواپیمایی جهان هم اکنون در حال پرواز است.
مدل سفارشی ایران ایر قادر است 70 نفر را تا مسافت 1528 کیلومتر جا به جا کند و به خاطر استفاده از موتورهای ملخی بسیار کم مصرف، ایمن و پیشرفته هزینه های عملیاتی آن به شدت پایین و مقرون به صرفه است.
این هواپیما قادر است در تمام شرایط جوی پرواز کند و به دلیل مجهز بودن کابین خلبان به نمایشگرهای بسیار پیشرفته امکان فرود در سخت ترین شرایط جوی را نیز دارد.
لزوم توجه به قابلیت پرواز در هر شرایط جوی با توجه به چهارفصل بودن کشورمان حقیقتی غیر قابل انکار است و هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با در نظر گرفتن تمام مسایل فنی، اقتصادی و صنعتی این هواپیماها را برای ناوگان خود انتخاب کرده است.
کابین خلبان این هواپیما از نوع شیشه ای (Glass Cockpit) است و از نظر فنی و امکانات نمایشگرها، سیستم های الکتریکی و سایر مسایل فنی شباهت هایی با هواپیمای پیشرفته ایرباس A350 دارد که قرار است 16 فروند از اینایرباسها توسط ایران ایر خریداری شود.
موتور های ملخی که در این هواپیما به کار گرفته شده اند توسط شرکت پرآوازه کانادایی پرت اند ویتنی ساخته شدند و از نوع PW127M هستند که می تواند قدرتی معادل 2750 اسب بخار نیرو برای پروازهای ایمن این هواپیما تولید کند.
ورود دو فروند هواپیماى ATR۷۲ نو به ایران
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
دو فروند هواپیمای برجامی ATR72، در آشيانه هما
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مبارکه. اگه مردم فرهنگدوست مانیتورهاش و نشکونن و سس گوجه نریزن رو صندلیاش.

  • بدون نام

    اینکه ملخیه،،،کشورای دیگه سمپاشی ازش استفاده میکنن

    پاسخ ها

    • رضا

      اول برومطالعه کن ببین که امنیت کدومشون بهتره ملخی یابدون ملخ..بعدش بیانظربده لطفا..آقای باسوادهواپیماهای ملخی موتورهاش بصورت پیستونهای خطی کارمیکنه وچنان ازایمنی بالایی برخورداره که حتی بایک موتورهم قادربه ادامه پروازهستش وخیلی باموتورهای جت مکشی فرق داره...قابل توجه شماسمپاش عزیز..ازباب اطلاعات عمومی خدمتت عرض کردم.

  • بدون نام

    مبارک باشه. عالیه . انشاالله که بقیه رو هم همین طور تحویل بدن

  • بدون نام

    به قول اون دوستمون انشاالله که مردم با فرهنگ مانیتورهاش و نشکنن و سس گوجه نریزن روش .

  • بدون نام

    مبارکمون باشه،انشاءالله دیگه شاهد حوادث هوایی و مرگ دلخراش هموطنانمون نباشیم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج