مرغ های آلوده، علت مسمومیت جمعی در گیلان
سرپرست اورژانس کشور از افزایش تعداد مسمومان غذایی در استان گیلان به ۲۰۸ نفر و درمان آنها خبر داد و در مورد علت حادثه گفت: بر اساس آزمایشهای اولیه مرغهای استفاده شده در آشپزخانهای که غذا را تهیه کرده بود آلوده بوده است.
خبرگزاری ایسنا: پیرحسین کولیوند؛ سرپرست اورژانس کشور در مورد آخرین جزئیان مسمویت غذایی شهروندان صومعهسرا و فومن استان گیلان گفت: بر اساس آخرین بررسیها تا ساعت ۹:۳۰ امروز(یکشنبه) تعداد مراجعان ناشی از این اتفاق به ۲۰۸ نفر رسید که البته تمام آنها پس از درمان از بیمارستان ترخیص شدهاند.
سرپرست سازمان اورژانس کشور اضافه کرد: ۱۳۳ نفر از مسمومان به بیمارستان امام حسین مجتبی(ع) فومن و ۷۵ نفر نیز به بیمارستان امام خمینی(ره) صومعهسرا مراجعه کردهاند.
وی با بیان اینکه این مسمومیتها میان اهالی روستاهای کسما و پیرسرای شهرستان صومعهسرا و شهر بیجار فومن رخ داده در مورد علت حادثه گفت: بر اساس آخرین گزارشهای دریافتی از EOC دانشگاه گیلان آشپزخانهای که غذای ۳ مراسم عروسی در شهر کسما و شهربیجار و عزاداری در پیرسرا را تهیه کرده بود توسط تیمهای بهداشتی پلمپ شده است.
کولیوند گفت: این آشپزخانه در دهستان گوراب زرمیخ شهرستان صومعهسرا واقع شده و بر اساس آزمایشهای اولیه مشخص شد که مرغ مصرفی توسط این آشپزخانه آلوده بوده است.
ارسال نظر