۵۹۶۵۸۷
۷ نظر
۵۰۰۳
۷ نظر
۵۰۰۳
پ

وجود ۱۰ درصد بی‌سواد مایه شرمندگی است

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه با وجود تلاش های بسیار برای توسعه سوادآموزی هنوز آمار جمعیت بی سواد کشور زیاد است، گفت: نرخ بی سوادی گروه سنی بالای ۶ سال از ۵۰ درصد اوایل انقلاب به ۱۰ درصد کاهش یافته است.

خبرگزاری ایرنا: وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه با وجود تلاش های بسیار برای توسعه سوادآموزی هنوز آمار جمعیت بی سواد کشور زیاد است، گفت: نرخ بی سوادی گروه سنی بالای ۶ سال از ۵۰ درصد اوایل انقلاب به ۱۰ درصد کاهش یافته است.

سید محمد بطحائی روز یکشنبه در همایش ملی سوادآموزی اظهار داشت: بیش از نیم قرن از نامگذاری روز جهانی بی سوادی می گذرد اما هنوز شاهدیم که در سراسر دنیا با وجود فرصت های سوادآموزی، بسیاری از نعمت سواد بی بهره هستند.

وی وجود ۱۰ درصد بی سواد در جامعه را مایه شرمندگی خواند و گفت: در کشوری با تمدن غنی اسلامی با افرادی مواجه هستیم که از خواندن و نوشتن محروم هستند.

بطحائی تاکید کرد: لازم است موانع ریشه کنی بی سوادی مورد بررسی قرار گیرد زیرا اگر بخواهیم شتاب بیشتری به سوی کاهش بی سوادی داشته باشیم، چاره‌ای جز تحول نداریم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تا زمانی که نوع و روش برنامه ریزی ما از روش متمرکز به سمت برنامه‌ریزی محلی تغییر نکند، شاهد شتاب بیشتری در ریشه کنی بی سوادی نخواهیم بود و شرط دوم برای افزایش شتاب رفع بی سوادی، کاهش تصدی گری است و تا هنگامی که سیطره دولت از این امور برداشته نشود، مشکلات حل نخواهد شد.

بطحائی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های عظیم مردمی در این زمینه را نباید نادیده گرفت، از سازمان نهضت سواد آموزی خواست کاهش تصدی گری دولتی و واگذاری امور به بخش غیردولتی را در چند ماه آینده با عدد و ارقام گزارش دهد.

وی با بیان اینکه تغییر از روش‌های سنتی به روش‌های نوین باید در اولویت قرار گیرد، اظهار داشت: برنامه ریزی ها باید از متمرکز به محلی برسد و تصدی گری در امور اجرایی به بخش غیردولتی منتقل شود زیرا چرخش از روش های سنتی به نوین، ما را به اهداف نزدیک می کند.

بطحائی از انگیزه و احساس نیاز به عنوان عامل اصلی ایجاد حرکت، یاد کرد و گفت: نیازمند عزم ملی در همه بخش ها برای توسعه سوادآموزی هستیم و امید است با چنین رویکردهایی گام های جدی تر و پر شتاب تری در سوادآموزی برداریم.

وی یادآور شد: هرچند تعریف سوادآموزی با خواندن و نوشتن صرف تفاوت پیدا کرده و امروز به عنوان قابلیتی برای انتقال مفاهیم و تفکر انتقادی شناخته می‌شود اما با وجود گسترش مفهوم سوادآموزی، هنوز در دنیا افراد بسیاری از این فرصت ارزشمند، بی بهره‌ هستند.

همایش ملی سوادآموزی در دنیای دیجیتال به مناسبت روزجهانی سوادآموزی (۱۷ شهریورماه) در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    امارهای ساختگی ودلیلهایش موجب فاصله بین مردم ودولت می شود پس بیشترازاین کارراخراب نکنید مثل اماربیکاری که می گویندکسی اگردرهفته یک ساعت کارکندبیکارنیست خنده داراست

  • بدون نام

    تازمانیکه قدرت وثروت یکطرف قرارداردفقروبیسوادی درطرف دیگرقرارمیگیرد...

  • حسن

    اقای وزیر با سواداش بیکارن و بی عار اجازه بده اونا راحت باشن
    با این هزینه های سرسام آور که در جامعه هست چه انتظاری داری

  • بدون نام

    وجود بی سوادهای دانشگاهی بیشتر مایه شرمندگی است.

  • بدون نام

    ۵۰ درصد به اصطلاح سواد دارهاتون هم بیسوادن

  • شیدا

    هزینه تحصیل چے پس با این اوضاع.........!!

  • بدون نام

    شما فقط بودجه مصرف شده نهضت سواد اموزی را طی ۳۷ سال ملاحظه کنید و این هم نتیجه کارش .
    پیشنهاد میکنم ان بودجه را صرف خانواده های فقیر کنید تا دلیل فقر را از بیسوادی کم کنید و بعد نتیجه را ببینید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج