۵۹۵۸۰۷
۲ نظر
۵۰۰۹
۲ نظر
۵۰۰۹
پ

نگرانی آمریکا نسبت به خشونت های اخیر در میانمار

با ادامه خشونت علیه مسلمانان روهینجایی، آمریکا نسبت به تداوم این بحران در میانمار ابراز نگرانی کرده و از مسئولان این کشور خواست اجازه به دسترسی کمکهای انساندوستانه به ایالت راخین دهند.

خبرگزاری ایسنا: با ادامه خشونت علیه مسلمانان روهینجایی، آمریکا نسبت به تداوم این بحران در میانمار ابراز نگرانی کرده و از مسئولان این کشور خواست اجازه به دسترسی کمکهای انساندوستانه به ایالت راخین دهند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، حدود ۱۶۴ هزار مسلمان روهینجایی پس از شدت گرفتن خشونت‌ها در طی دو هفته گذشته در این کشور از این منطقه گریخته‌اند.

هدر ناوئرت، سخنگوی وزارت امور خارجه به خبرنگاران گفت: اقدامات جدی همراه با نقض حقوق بشر در میانمار از جمله به آتش کشیدن روستاهای روهینجا، خشونت نیروهای امنیتی و شبه‌نظامیان، آوارگی قابل توجه ساکنان محلی را به دنبال داشته است. ما حمله به نیروهای امنیتی میانمار را محکوم می‌کنیم اما به همراه جامعه جهانی از این نیروهای امنیتی می‌خواهیم جلوی حملات بیشتر علیه مردم محلی را بگیرند.

همچنین ویوین تان، سخنگوی کمیسیونر عالی سازمان ملل در امور پناهجویان تصریح کرد، با حضور گروه‌های جدید پناهجویان روهینجایی در مناطق مرزی میانمار با بنگلادش، تعداد این پناهجویان از ۱۶۴ هزار به ۲۷۰ هزار تن افزایش یافت.

وی گفت: این به آن معنا نیست که این افراد لزوما به تازگی و ظرف ۲۴ ساعت گذشته به مناطق مرزی رسیده‌اند اما جمعیت بیشتری در این مناطق یافته‌ایم که پیش از این از حضور آنان مطلع نبوده‌ایم.

تان افزود: این آمار به شدت هشداردهنده است؛ این به آن معنا است که باید اقدامات خود را تشدید کنیم و باید فورا به شرایط حاکم در میانمار رسیدگی شود.

بر اساس گزارشها، از زمان دور جدید خشونتها در میانمار که به بهانه حملات شبه‌نظامیان روهینجا در ۲۵ اوت علیه مواضع پلیس این کشور به راه افتاد، تمام روستاهای منطقه روهینجا به آتش کشیده و نابود شده‌اند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بازم به آمریکا

  • بدون نام

    الان اگه یهودی بودند فورا آمریکا وارد عمل میشدند
    لعنت بر تو سخنگوی وزارت خارجه آمریکا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج