معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان اتباع باید با کارت حمایت تحصیلی همانند سایر دانش آموزان در مدارس ثبت نام شوند.
خبرگزاری تسنیم: رضوان حکیمزاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره ثبت نام اتباع خارجی و دانشآموزان فاقد مدارک هویتی در مدارس اظهار کرد: آموزش و پرورش موظف است دانشآموزان را با داشتن کارت حمایتی تحصیلی ثبت نام کند و جلساتی را در این رابطه با وزارت کشور برگزار کردیم.
وی افزود: در تاریخ 19 تیرماه امسال ابلاغیه ثبتنام دانشآموزان فاقد مدارک هویتی صادر شد و استفاده از کارت حمایت تحصیلی برای ثبت نام دانش آموزان اتباع تعیین شد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: بر اساس ضوابط, اتباع خارجی از طریق صدور کارت حمایت تحصیلی در مدارس ثبتنام میشوند و شرایط ثبت نام آنها مانند دانش آموزان داخل کشور است.
وی ادامه داد: بر اساس دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر تحصیل تمام دانشآموزان حتی دانشآموزان اتباع فاقد مدارک هویتی باید در مدارس ثبت نام شوند. و اقدامات لازم در آموزش و پرورش انجام شده تا دانش آموزان از تحصیل باز نمانند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره ثبتنام از دانشآموزان اتباع به شرط دریافت پول بیان کرد: ثبتنام دانشآموزان در مدارس دولتی رایگان است و مدارس اجازه دریافت پول هنگام ثبتنام را ندارند و دانشآموزان اتباع نیز بعد از صدور برگه هویت تحصیلی از فرمانداریها امکان ثبتنام در مدارس را داشته و سعی می کنیم پوشش تحصیلی برای تمامی دانش آموزان لحاظ شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
این معاون که این حرف را زده یا خیلی بیسواده یا تازه ازپشت کو امده؟؟؟؟ یعنی چه بدون هویت ثبت نام میشه ؟؟؟؟؟
محسنی
حداقل 20 ساله میگن رایگانه و مدارس دارن پول میگیرن وگرنه به بهانه های مختلف ثبت نام بی ثبت نام
20 سال پیش خودم دانش آموز بودم الان بچه ام .
دروغ که هناق نیست
نظر کاربران
این معاون که این حرف را زده یا خیلی بیسواده یا تازه ازپشت کو امده؟؟؟؟ یعنی چه بدون هویت ثبت نام میشه ؟؟؟؟؟
حداقل 20 ساله میگن رایگانه و مدارس دارن پول میگیرن وگرنه به بهانه های مختلف ثبت نام بی ثبت نام
20 سال پیش خودم دانش آموز بودم الان بچه ام .
دروغ که هناق نیست