۵۹۴۸
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

استان فارس در صدر

وقوع ۲ هزار قتل در سال ۸۹

نیروی انتظامی گزارش مفصلی درباره وضعیت جرایم جنایی کشور منتشر کرده است. آخرین آمار پلیس نشان می دهد در سال ۸۹، بیش از دوهزار فقره قتل در کشور رخ داده است.

نیروی انتظامی گزارش مفصلی درباره وضعیت جرایم جنایی کشور منتشر کرده است. آخرین آمار پلیس نشان می دهد در سال ۸۹، بیش از دوهزار فقره قتل در کشور رخ داده است.

در سال گذشته دوهزار و ۲۷۷ فقره قتل در کشور به وقوع پیوسته است که این آمار در سال ۸۸، دوهزار و ۱۱۷ فقره بود. این درحالی است که یکهزار و ۸۴۵ فقره قتل توسط پلیس در سال ۸۹ کشف شد که این آمار در سال ۸۸ یکهزار و ۶۹۸ فقره بوده است. همچنین درصد کشف به وقوع در سال گذشته ۸۱ درصد اعلام شده که این آمار در سال پیش از آن ۸۰.۲ بوده است.

در سال ۸۰ دو هزار و ۱۰۹ فقره قتل رخ داده که هزار و ۳۰۷ فقره از‌ آن کشف شده است و درصد کشف نسبت به وقوع در این سال ۶۱.۹ بوده است. قتل از سال ۸۰ تا سال ۸۵ سیر صعودی داشته که بالاترین آمار مربوط به قتل در سال ۸۵ با دوهزار و ۴۱۰ فقره به ثبت رسیده است. اما پس از این سال وقایع قتل در کشور سیر نزولی داشته است.

افزایش ۰.۲ درصدی قتل در سال ۸۹

نیروی انتظامی نرخ قتل در کشور را این‌گونه اعلام کرد که نرخ قتل در سال ۸۹، ۳.۱ در هر صد هزار و در سال ۸۸، ۲.۹ در هر صدهزار نفر بوده است. این در حالی است که نرخ قتل در سال ۸۱، ۳.۳ در هر صد هزار نفر بوده است. پایین‌ترین نرخ قتل در سال ۸۶ در هر صد هزار نفر ۲.۸ در هر صدهزار نفر بوده. ضمن اینکه بیشترین نرخ قتل به سال ۸۴ با ۳.۵ در هر صدهزار نفر اختصاص دارد.

فارس در صدر، خراسان جنوبی در انتها

پلیس با اعلام این که وقوع جرایم در بعضی از استان‌ها تحت تاثیر جغرافیایی و هم مرز بودن با کشورهای همسایه، قاچاق سلاح و مهمات موادمخدر قرار دارد، اعلام کرد: ‌رقم نرخ قتل در استان‌ها متفاوت و در نوسان است و بیشترین آمار وقوع قتل به استان فارس با رقم ۲۳۳ فقره قتل در سال ۸۹ اختصاص دارد که نرخ قتل این استان پنج نفر در هر صد هزار نفر است.

همچنین استان خوزستان با ۱۸۶ فقره قتل و نرخ قتل چهاردر هر صدهزار نفر، استان تهران با ۱۷۵ فقره قتل با نرخ قتل سه در هر صدهزار نفر، تهران بزرگ با ۱۶۶ فقره قتل و نرخ قتل دو در هر صدهزار نفر، استان سیستان و بلوچستان با ۱۳۹فقره قتل و نرخ قتل شش در هر صدهزار نفر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

اما کمترین میزان قتل به استان خراسان جنوبی با شش فقره در سال ۸۹ و نرخ قتل یک در صد هزار نفر اختصاص دارد.

۳۶۲ قتل منکراتی

مجموع قتل‌های به وقوع پیوسته در سال ۸۹، ۳۶۲ فقره قتل با انگیزه منکراتی (ناموسی) بوده که ۱۵.۹ درصد از مجموع قتل‌ها را به خود اختصاص داده است و نزاع بدون مقدمه قبلی ۲۸۱ فقره بوده که ۱۲.۳ درصد از پرونده‌های قتل سال گذشته را در بر می‌گیرد. این در حالی است که سهم نزاع با اختلاف قبلی ۴۱۶ فقره از مجموع دو هزار و ۲۷۷ قتل سال ۸۹ است که ۱۸.۳ درصد را به خود اختصاص داده است همچنین سرقت با ۱۹۶ فقره قتل سهم ۸.۶ درصدی را داشته است.

انگیزه منکراتی از مجموع دو هزار و ۱۱۷ فقره قتل سال ۸۸، ۳۶۷ فقره را به خود اختصاص داده که نشان دهنده سهم ۱۷.۳ درصدی است و انگیزه نزاع بدون مقدمه قبلی منجر به وقوع ۲۷۷ فقره قتل در سال ۸۸ شده است که سهم ۱۳.۱ را نشان می‌دهد. نزاع با اختلاف قبلی نیز ۳۵۴ فقره قتل را در سال ۸۸ رقم زد که نشان دهنده سهم ۱۶.۷ درصدی در این مدت است همچنین سرقت در سال ۸۸ انگیزه وقوع ۱۹۸ فقره قتل بود. که سهم ۹.۴ درصدی از مجموع قتل‌های این سال را به خود اختصاص داده است.

منبع: خبرآنلاین

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

وقوع 2 هزار قتل در سال 89

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج