رئیس سازمان بهزیستی:
۲۳ درصد ایرانی ها، اختلالات روحی و روانی دارند
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: طبق بررسیهای انجام شده در مورد اختلالات روحی و روانی ۲۳.۴ درصد از آحاد جامعه دچار اختلال هستند و در این بررسی، کسانی که تجرد را انتخاب کردند این مسأله در آنها بیشتر مشاهده می شود.
انوشیروان محسنی بندپی در جشن ازدواج دانشجویی در پلاژ بهزیستی مازندران، با بیان اینکه همبستگی، نشاط، انسجام و وحدت اجتماعی را شاهد هستیم، اظهار کرد: یکی از ضرورتها در امر ازدواج مسائل دینی و الهی است و همه مکتبها و نظامهای اجتماعی انسانها را به امر ازدواج تشویق کردند.
وی با اشاره به اینکه دین مبین اسلام بنا به تاکیدات پیامبر که فرمودند به امر ازدواج ترغیب و تشویق شوید، خطاب به کسانی که به سن ازدواج رسیدهاند گفت: به ازدواج اقدام و از تجرد پرهیز کنند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: همه تغییراتی که امروز در جامعه شاهد آن هستیم و تغییراتی که در سبک زندگی ما اتفاق افتاده شامل رشد فکری و وجود فضاهای مجازی بوده که موجب شده از اصل امر تشکیل خانواده دور شویم و این مهم سبب بالا رفتن سن ازدواج و ایجاد ناهنجاری های اخلاقی میشود.
محسنی بندپی خاطرنشان کرد: طبق بررسی های انجام شده در مورد اختلالات روحی روانی ۲۳.۴ درصد از آحاد جامعه دچار اختلال هستند و در این بررسی، کسانی که تجرد را انتخاب کردند این مسئله در آن ها بیشتر مشاهده می شود که به لحاظ علمی، اخلاقی و شرعی باید به امر ازدواج پرداخته شود.
وی تصریح کرد: سازمان بهزیستی برای جامعه هدف در امر ازدواج تلاش های موثری را انجام می دهد به صورتی که در دولت دکتر روحانی چند کار در رفاه اجتماعی هدف گذاری شده و در این راستا اولین هدف؛ گرفتن دغدغه سلامت از همه آحاد جامعه است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور تأکید کرد: هیچ ایرانی وجود ندارد که دفترچه بیمه سلامت نداشته باشد و این کاری بود که ما در سازمان بیمه سلامت انجام دادیم.
محسنی بند پی، از افزایش ۳.۴ برابری مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی خبر داد و تصریح مرد: مبلغ دریافتی آنان از ۵۳ هزار تومان به ۱۵۰ هزار تومان و در خانواده های ۵ نفره از ۱۰۰ هزار تومان به ۵۰۰ هزار تومان رسیده و در مجلس اعلام شد که تا پایان دولت دوازدهم این رقم پنج برابر میشود.
وی در پایان در تشریح عملکرد سازمان بهزیستی، گفت: اقدامات مهم و اثربخش انجام شده و این کارها باید تداوم بخشیده شود.
نظر کاربران
خود این بندپی هم جزو همان ۲۳ درصده...
احتمالا آمار رو برعكس ندادن ؟!
بيشتر ميخوره ٢٣ درصد سالم باشن !!!! باقي از بيماري هاي روحي رواني رنج ميبرن ...
شما می فرمایید جوانانی که به سن ازدواج رسیدند و ازدواج نمی کنندلطف کنید یه آماری بگیرید ببینید چند درصدشون از وضعیتی که دارند (تجرد)راضی هستند .خوب اگه تنها و تنها شرایط کاری و شغلی در جامعه حل بشه جوانها راحت تن به ازدواج می دهند .این مشکل اختلال روانی قابل حله .اون هم فقط با فراهم کردن موقعیت شغلی که طبیعتا به دنبالش ازدواج صورت می گیرد .پس بفکر کار باشید کار کار کار
این که معلومه.بخصوص نسل دهه هفتادکه نسل بربادرفته
شکست عشقی
خیانت
تنهایی
بغض های شبانه
هیچ نسلی جزنسل هفتادازلحاظ روحی روان داغون نیست.تموم این حرف هامویه نسل هفتادی درک میکنه چی میگم
باز ازین آمارا دادن! بابا چیزی که ما دیدیم اینه که هممون صددرصد مشکل روحی و روانی داریم.من که تو کل زندگیم تو دانشگاه تو خوابگاه تو اتوبوس تو محل تو محل کار تو خیابون تو مترو تو کوچه تو آپارتمان هر چی دیدم همه از دم روانی.۲۳% شاید سالم داریم اونام ظاهرشونو خوب حفظ میکنن وگرنه تست بگیرین اونام روانین
آره فکری واسه ازدواجشون بکنید بدهکارشون بکنید باهم درگیرشون بکنید آخرش هم یا یکی اون یکی رو میکشه یا خیلی خوشبین باشیم طلاق و هزار بدبختی
مهندس :درد مملکت نون شب و بیکاریه که باعث این چیزا شده و بدتر میشه
باید گفت صددرصدشون
در حالت خوش بینانه.
..همه دارن اینقد امار پایین نگید..شما خبرنگاران نمیتونید دیگه مردم زو گول بزنید..ترکیه هیچی نداشت الان صدسال از ایران جلو هسته
پول نداریم کسی زنمون نمیشه
با این که رئیس سازمانی ولی فکرت در حد پیرزن های قدیمه!
طرف که اختلال روانی داره با ازدواج معالجه نمیشه بلکه فقط یه عده ی بیشتری رو نابود میکنه.
۹۰ درصد اون ۱۰ درصدی هم که ندارن اقا ها واقا زادها با ژنهای خوبشون هستن
توی رانندگی ها کاملا مشخصه نیازی به تحقیق نیست
یعنی تقریبا یکچهارم کل جمعیت ایران .خودتونم میدونید چی دارین میگین.
بیشتر از اینهاس
با این وضعیت بنظر می رسد آمار معکوس باشد یعنی حداکثر ۲۰ درصد سلامت روان دارند .وقتی غمگین ترین و عصبانی ترین ملت دنیا هستیم قطعا مشکلات عدیده روحی داریم
تو ایران فقط آنهای که داری ژن برتر هستند خوشبختند بقیه در عذاب هستند
با توجه به وضعیت جامعه رقم صحیح
باید بالای ۷۰ درصد باشد