مونسان: اقتصاد کشور به بخش خصوصی واگذار شود
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه در سال های گذشته واگذاری مباحث اقتصادی به بخش خصوصی خیلی اتفاق نیفتاده تاکید کرد که اقتصاد کشور به بخش خصوصی واگذار شود.
وی افزود: شاخص هایی که در دولت یازدهم منفی بودند در این دولت رشد مثبت داشته و یا صفر شده است.
مونسان ادامه داد: در دولت یازدهم رشد اقتصادی هشت درصدی داشتیم هر چند هنوز اثرات آن در سفره مردم مشهود نبوده است.
وی اضافه کرد: دولت دوازدهم با امید فزاینده کار خود را شروع کرده و بنا دارد بیش از پیش در حوزه معیشت مردم کار کند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: واقعیت ها را باید به مردم گفت و ما در سال های گذشته بیشتر شعار برون سپاری داده ایم و کمتر کار را به بخش خصوصی سپرده ایم.
وی خاطرنشان کرد: برخی هنوز حاضر نیستند خدمات را به بخش خصوصی واگذار کنند و باید بپذیریم وضعیت فعلی کشور می طلبد که واگذاری به بخش خصوصی با سرعت بیشتری محقق شود.
مونسان گفت: ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه واقعی دولت است و نصف آن به حساب صندوق توسعه ملی و بخش دیگر آن به هدف مندی یارانه ها و صندوق بازنشستگی اختصاص می یابد.
وی با بیان اینکه بخش دیگری از بودجه دولت هم به هزینه های جاری و حقوق اختصاص می یابد، گفت: در این شرایط چاره ای جز واگذاری امور به بخش خصوصی وجود ندارد و باید نقش ما باید حمایتی باشد.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه با سرمایه گذاری های کوچک در حوزه صنایع دستی می توانیم اشتعال مناسبی ایجاد کنیم، ادامه داد: اقتصاد مقاومتی که نقام معظم رهبری بر اجرای آن تاکید دارد، اقتصاد مبتنی بر ظرفیت های کشور و یک منطقه است.
مونسان با بیان اینکه ظرفیت بزرگ اقتصادی در حوزه گردشگری وجود دارد و این حوزه می تواند در اقتصاد ملی نقش داشته باشد، اضافه کرد: در حال حاصر کشورهای حوزه حاشیه خلیج فارس و حتی دریای خزر مانند گرجستان در این حوزه فعال شده اند اما ما همچنان این حوزه را جدی نمی گیریم.
وی با بیان اینکه ما بیشتر حرف می زنیم اما در عمل حوزه گردشگری را جدی نمی گیریم، گفت: در شرایطی که حوزه صنایع دستی و گردشگری حوزه هایی هستند که می توانند به با سرمایه اندک اشتغال مناسب ایجاد کنند.
مونسان گفت: ما به سرمایه گذاری در حوزه نفت اعتقاد داریم اما به سرمایه گذاری در حوزه گردشگری توجه نمی کنیم.
وی به موضوع توزع عادلانه ثروت در کشور هم اشاره کرد و گفت: کسب و کارهای کوچک و بوم گردی جزو مباحثی است که می تواند منجر به توزیع عادلانه ثروت شود اما به آن توجه کافی نمی کنیم در حالی که می تواند عدالت اجتماعی را به همراه داشته باشیم.
مونسان افزود: حوزه صنعت با همه حمایت هایی که می شود نمی تواند به توسعه همه جانبه منجر شود.
وی تاکید کرد: ما ظرفیت های گردشگری بسیاری در کشور داریم اما بازاریابی مناسبی نداشته ایم، ما همچنین در حوزه صنایع دستی هم با وجود پتانسیل های بسیار در بسته بندی و مارکتینگ و برندسازی مشکل داریم.
مونسان با تاکید بر اینکه باید از فروش فله ای جلوگیری کنیم، ادامه داد: باید با بسته بندی مناسب از ظرفیت فضای مجازی برای تبلیعات و فروش بهره ببریم.
وی با تاکید بر اینکه مدیران کل میراث فرهنگی باید مدیران ایستاده و در میدان باشند، گفت: با پشت میز نشینی نمی توانیم این حوزه را فعال کنیم.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه از صندوق توسعه ملی تسهیلات خوبی برای هتلها داشته ایم ، افزود: همچنیت صندوق کارآفرینی امید در حوزه صنایع دستی و بوم گردی بخش خصوصی راحمایت می کند.
مونسان به موصوع احیاء دیوار گرگان هم اشاره و تصریح کرد: ما در ثبت جهانی این اثر کمک می کنیم و امیدواریم از اعتبار عمرانی در احیاء و مرمت آن تخصیص خوبی داشته باشیم.
وی اصافه کرد: اثر طبیعی هیرکان یکی از آثار شاخص استان گلستان است که حمایت می کنیم به زودی پرونده آن برای ثبت جهانی آماده شود.
نظر کاربران
گل بود و به سبزه هم میخوان اراسته ش کنن
جنگل سیسنگان رو که مفت فروختند بهتره مابقی مملکت رو هم بفروشند
مگربخش خصوصی کیست؛؛عدهای پسرخاله ودخترخاله یابازنشسگان دولتی وامنیتی هستندکه یابیکارندیادولت ننیخواهددربین مردم باشندمیخواهدمشغول باشند
بالا خره یک نفر به قانون اساسی و قران قسم خورده که از محرومان حمایت کنه و مدافع حقوقشان باشه بنده خداها که قصد خیر دارن مملکت حراج می کنند این هم خودش نشانه ای از عقلانیت است