تاثیر نظر دانش آموزان در انتخاب لباس مدارس
قرار است در دومین نمایشگاه لباس مدارس، طرح خامی از لباسهای دخترانه و پسرانه بهشکل کاغذی یا آنلاین در اختیار علاقهمندان قرار گیرد تا بتوانند با رنگآمیزی آنها، ایدههای خود را ارائه کنند.
به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس، از جمله مباحث مطرحشده در دومین جلسه شورای سیاستگذاری دومین نمایشگاه لباس مدارس، تأکید بر لزوم اهمیت به نظرات کودکان و نوجوانان محصل در زمینه انتخاب نوع پارچه و رنگی است که دوست دارند در لباس فرم تحصیلشان از آن استفاده کنند.
به پیشنهاد اعضای شورای سیاستگذاری مقرر شد، این امکان به کودکان و نوجوانان مراجعهکننده به نمایشگاه لباس مدارس داده شود تا مثلا نسبت به موضوع رنگ لباس و سِت کردن آنها با هم، نظراتشان مطرح و احصا شود.
دومین جلسه از سلسله جلسات شورای سیاستگذاری دومین نمایشگاه لباس مدارس با حضور حمید قبادی - دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور -، شهلا خجسته - دبیر ستاد عفاف و حجاب وزارت آموزش و پرورش - و جمعی دیگر از نمایندگان کارگروه و آموزش و پرورش برگزار شد.
مشورت اعضای این شورا درباره تعیین زمان و مکان برپایی نمایشگاه، تأکید بر لزوم بهینهسازی مواد و پارچه مصرفی لباس مدارس و اضافه شدن بخش مسابقه طراحی و دوخت و مسابقه دانشآموزی و هنرآموزی نیز بهشکل مجزا به فراخوان این دوره از نمایشگاه از مهمترین موارد مطرحشده در این جلسه بود.
نظر کاربران
خیلی هم خو ب خو شبحالشو ش مدر سه ما که امد ه یه مدل و رنگ زشت امسا ل داده مثل فرم بچه دبستانیا س رنگش بنفشه مدلش که دیگه نگو اصلا شما فکر ش رو بکنید مدل مقنه هامون کرواتی هستش تا پایین کمره
جرعت یه ذره کوتاه کردن یا تنگ کردن رو هم نداربم ناظم و مدیره میان هوات