۵۸۹۵۲۲
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

مرکل: از سیاست «درهای باز» پشیمان نیستم

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان روز یکشنبه اعلام کرد که از تصمیم سال ۲۰۱۵ خود برای گشودن مرزهای کشورش به روی صدها هزار آواره و پناهجو به رغم هزینه سیاسی این تصمیم، پشیمان نیست.

خبرگزاری ایرنا: آنگلا مرکل صدراعظم آلمان روز یکشنبه اعلام کرد که از تصمیم سال ۲۰۱۵ خود برای گشودن مرزهای کشورش به روی صدها هزار آواره و پناهجو به رغم هزینه سیاسی این تصمیم، پشیمان نیست.

به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین، مرکل در مصاحبه ای که روزنامه 'ولت ام سونتاگ' با وی انجام داد، در حالی به پشیمان نبودنش اشاره کرد، که ورود یک میلیون آواره از سوریه و عراق به آلمان ظرف دو سال گذشته، باعث شکاف عمیق در حزب محافظه کار وی شده است.

مرکل افزود: بار دیگر همه تصمیم های مهم اتخاذ شده در سال 2015 را تکرار می کردم. آن زمان، وضعیتی غیرعادی حاکم بود و من براساس آنچه به گمانم از نظر سیاسی و انسانی، درست بود، تصمیم گرفتم.

وی گفت: آن اوضاع غیرعادی هر از گاهی در تاریخ یک کشور روی می دهد؛ رئیس دولت باید اقدام کند و من آن کار را انجام دادم.

صدراعظم 63 ساله آلمان که به یک دوره دیگر صدارت چشم دارد، با مخالفت هایی از سوی معترضان به سیاست درهای بازش به روی آوارگان رو به رو شده است.

با این حال، وی گفت که آلمان، کشوری برخوردار از دمکراسی است و همه مردم باید آزادانه و به نحوی دلخواه عقاید خود را بیان کنند.

مرکل در عین حال تنها گذاشتن یونان و ایتالیا برای به دوش کشیدن بار آوارگان به تنهایی را غیرمنصفانه خواند و گفت که از اعمال فشار برای پخش عادلانه آوارگان در سراسر اتحادیه اروپا دست نخواهد کشید.

دویچه وله نیز با پوشش مصاحبه مرکل گزارش داد: صدراعظم آلمان اذعان کرد که قانون اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۵ برای پرداختن به بحران آوارگان، کافی نبود. وی از 'مقررات دوبلین' در ارتباط با آوارگان انتقاد کرد که به موجب آن، پناهجویان ملزم می شوند به محض ورود به یک کشور عضو اتحادیه اروپا در همان کشور نامشان را ثبت کنند.

صدراعظم آلمان در ادامه این مصاحبه به موضوع همکاری اتحادیه اروپا با لیبی در مورد آوارگان اشاره کرد، مساله ای که مورد انتقاد شدید گروه های مدافع حقوق بشر قرار گرفته است. این گروه ها می گویند مهاجران در کشور بی قانون لیبی، با خطر انواع سواستفاده مواجه هستند.

مرکل از آمادگی آلمان برای تجهیز گارد ساحلی لیبی برای انجام وظایف شان خبر داد تا از این رهگذر، جلوی خروج مهاجران از این کشور گرفته شود. وی یادآور شد که توافقی که بین اتحادیه اروپا و لیبی در این زمینه منعقد شده، هدف جلوگیری از قاچاق انسان را که کشته های بسیاری داده است، دنبال می کند.

مرکل در عین حال تاکید کرد که توجه گارد ساحلی لیبی به حاکمیت قانون بین الملل در مورد مهاجران و آوارگان و همچنین سازمان های غیر دولتی، از اهمیت بالایی برای اتحادیه اروپا برخوردار است.

وی افزود: اگر شک و تردیدی در مورد رفتار لیبی در این زمینه وجود داشته باشد، گزارش های ارسال شده در این زمینه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج