معاون دانشگاه فردوسی مشهد:
انتقال آب از چابهار به مشهد، ۲۰ سال زمان میبرد
معاون دانشگاه فردوسی مشهد گفت: پروژه انتقال آب از چابهار به مشهد مقدس ۲۰ سال زمان برده و برای هم اکنون باید روی مدیریت مصرف تمرکز داشت.
وی افزود: برابر استاندارد بینالمللی زیر ۰.۲ را باید مصرف کنیم که در زمان بحران تا ۴۰ درصد بوده طبق ضوابط قانونی تا ۷۵ درصد باید تجدیدپذیر باشد.
رئیس جشنواره ملی فناوریهای آب بهرهوری و بازچرخانی با بیان اینکه پروژه انتقال آب از چابهار به مشهد ۱۰ تا ۲۰ سال بهطول میانجامد، خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم نیازمند اعتباری ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی هستیم و برای تأمین آب شرب مورد نیاز باید جلوی هدررفت آب را گرفته و به بهرهوری آن توجه کنیم.
داوری تصریح کرد: در این رابطه اولین دوره جشنواره ملی فناوریهای آب بهرهوری و بازچرخانی با حضور مسئولان و مدیران اجرایی و دانشگاهی از ۲۱ تا ۲۳ شهریور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میشود.
وی تأکید کرد: این جشنواره سه روزه در ۷ محور پسابها و آبهای نامتعارف، آبیاری و زهاب، تامین، انتقال و توزیع، مصارف و مدیریت تقاضا، گیاه، خاک و مزرعه، نانو و فناوریهای نوین و اقلیم و فضای سبز شهری برگزار میشود و برنامههای آن نیز در ۶ محور فنبازار، نمایشگاه اختراعات، نمایشگاه فنی تخصصی، کارگاههای حرفهای، سیمینارهای علمی و جشنواره فرهنگی و هنری خواهد است.
نظر کاربران
میگم نکند تو این خبر جای مشهد وچابهار رو اشتباه نوشتید!!!!!!
انتقال اب از دریای عمان به مشهد اگر 50 سال هم طول بکشد باید اتفاق بیفتد این یک نیاز از نوع درجه یک است. چون کویر تمام کشور را گرفته. بی ابی در شرق کشور بیداد میکند. تبخیر اب. هم بی اثر نیست و موجب رطوبت هوا و احتمالابارندهگی خواهد بود .منابع زیر زمینی موجب زنده شدن قناتهایی است که قرن ها قبل اجداد ما با زحمت و مرارت به خفر انها اقدام کرده اند. باپرواز از جنوب شرقی کشور به تهران بخوبی میتوان این قنات های خشکیده را دید.