راي اعتماد به شانزده وزير پيشنهادي آقاي روحاني در درجه اول نشان ميدهد كه مجلس حاضر به همكاري با رييسجمهور است. اگر مجلس نهم و مشكلاتي كه بر سر راه دولت يازدهم بود را به ياد آوريم، به خوبي خواهيم ديد كه مجلس دهم با آقاي روحاني همراه است. البته همين انتظار هم وجود داشت.
صادق زيباكلام در روزنامه اعتماد نوشت: راي اعتماد به شانزده وزير پيشنهادي آقاي روحاني در درجه اول نشان ميدهد كه مجلس حاضر به همكاري با رييسجمهور است. اگر مجلس نهم و مشكلاتي كه بر سر راه دولت يازدهم بود را به ياد آوريم، به خوبي خواهيم ديد كه مجلس دهم با آقاي روحاني همراه است. البته همين انتظار هم وجود داشت.
آنچه عجيب بود، راي نياوردن آقاي حبيبالله بيطرف بود. او يكي از بارزترين و شناسنامهدارترين وزيران معرفي شده اصلاحطلب بود. همچنين آقاي حجتي نيز از افراد شناسنامهدار نزديك به اصلاحطلبان بود اما با فاصله كمي توانست راي اعتماد بگيرد. خيليها نقدهايي به عملكرد فراكسيون اميد داشتند. درست است كه راي نياوردن آقاي بيطرف و ناپلئوني قبول شدن آقاي حجتي مقداري عجيب است .
عمدهترين انتظاراتي كه رايدهندگان به آقاي روحاني دارند در دو حوزه خلاصه ميشود؛ يكي انتظارات در حوزه اقتصادي است كه بهبود معيشت مردم و كاهش بيكاري و خروج از ركود را شامل ميشود. اين مساله در صدر درخواستها و مطالبات مردم قرار دارد. انتظار ديگر در حوزه مسائل توسعه سياسي و دموكراسيخواهي خلاصه ميشود.
در خصوص دموكراسيخواهي خيلي اميدي به اين كابينه و دولت دوازدهم نميتوان بست اما در حوزه اقتصادي به نظر ميرسد كه فرمان اقتصادي دولت دوم در دست كساني است كه كم و بيش فرمان را در دولت اول در اختيار داشتند. البته موفقيت آقاي روحاني در زمينه مبارزه با تورم شايسته بود و نبايد آن را ناديده گرفت اما به هر حال انتظار زيادي از آقاي روحاني ميرود كه گامي جلوتر بيايد و شاهد خروج كشور از ركود باشيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر