نمایندگان مجلس سنای استرالیا روز پنجشنبه پس از ورود ۰۳۹;پائولین هانسون۰۳۹; رهبر حزب ضد اسلامی و نژادپرست ۰۳۹;یک ملت۰۳۹; با روبنده و برقع به صحن علنی شگفت زده شدند و این عمل نژادپرستانه، واکنش تند ۰۳۹;جورج برندیس۰۳۹; دادستان کل استرالیا را بدنبال داشت.
خبرگزاری ایرنا: نمایندگان مجلس سنای استرالیا روز پنجشنبه پس از ورود 'پائولین هانسون' رهبر حزب ضد اسلامی و نژادپرست 'یک ملت' با روبنده و برقع به صحن علنی شگفت زده شدند و این عمل نژادپرستانه، واکنش تند 'جورج برندیس' دادستان کل استرالیا را بدنبال داشت.
'پائولین هانسون' رهبران حزب 'یک ملت' با این حرکت نمایشی قرار است امروز تقاضای ممنوعیت استفاده از برقع را در استرالیا به سنا ارائه کند.
'استفان پری' رئیس مجلس سنای استرالیا گفت که هویت سناتور هانسون قبل از ورود به مجلس با برقع تایید شده است.
این کار رهبر حزب ضد اسلامی و ضد مهاجرین 'یک ملت' استرالیا باعث خشم برخی از نمایندگان شد و زمزمه هایی در مورد ادامه حضور هانسون با برقع مطرح شد.
به نوشته تارنمای شبکه 'ناین نیوز' استرالیا، 'جورج برندیس' دادستان کل این کشور با انتقاد از حرکت 'وحشتناک' 'پائولین هانسون' نسبت به وی هشدار داد که 'بسیار بسیار نسبت به جرمی که مرتکب شدید مراقب باشید' چون این کار ممکن است احساسات مذهبی دیگر استرالیایی ها را جریحه دار کند.
وی خطاب به سناتور هانسون گفت که این پوشش را بردارد، در حالی که همه می دانند اعتقادی به آن ندارد.
دادستان کل استرالیا گفت: ما حدود 500 هزار استرالیایی در این کشور داریم که مسلمان هستند و اکثریت قریب به اتفاق آنها قانونی است.
وی از این رهبر حزب تندرو استرالیا خواست در مورد این حرکت خود فکر کند.
سناتور هانسون در بیانیه ای که در رسانه های اجتماعی منتشر شد، گفته است تصمیمش برای پوشیدن برقع به این علت انجام شد که معتقد است پوشش صورت در ملاء عام، موضوع مهمی است که در استرالیای مدرن باید مورد بحث قرار گیرد.
وی ادعا کرد می خواهد پوشش مسلمانان را تهدید جلوه دهد که یک تهدید امنیتی برای مجلس نمایندگان و بیشتر مردم استرالیا به وجود می آورد.
این سناتور نژادپرست و ضد مهاجر بدون در نظر گرفتن مساله آزادی، ادعا کرد پوشش کامل مانند برقع، ظلم و سرکوبگرانه است و باعث محروم شدن زنان و مانع جذب این قشر از فعالیت و اشتغال می شود . این تهدید جدی برای امنیت ایجاد می کند و در جامعه غرب مدرن جای ندارد.
هانسون مدعی شد این بحثی است که در سراسر جهان اتفاق می افتد و استرالیا نمی تواند خود را از آن پنهان کند.
دادستان کل استرالیا چندی پیش گفت که معتقد است مسلمانان این کشور به دلیل اینکه بیش از دیگران هدف آسیب تروریست ها قرار دارند، بیش از دیگر جوامع استرالیا قربانی تروریسم هستند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر