قیمت اقلام مصرفی در سفره ماه رمضان
با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان روند عرضه و تقاضا نسبت به نیاز جامعه در این ماه تغییر خواهد کرد.
در ماه مبارک رمضان بنابر خاصیت این ماه، مردم و به خصوص روزهداران به سمت غذاهایی خواهند رفت که مقوی باشد و نیازهای بدن را به سرعت تامین میکند. از این رو در این ماه غذاهایی همچون آش، حلیم، شلهزرد، حلوا، کباب و کله پاچه با استقبال خوبی روبرو میشوند.
در کنار اینها نان، پنیر، سبزیخوردن، گردو، خرما و زولبیا و بامیه نیز مورد استفاده قرار میگیرند.
قیمتگذاری در ماه رمضان
برخی از این اقلام در ماه مبارک رمضان بنابر افزایش عرضه و تقاضا به صورت مصوب قیمت گذاری میشوند که در این میان به طور میانگین زولبیا و بامیه کیلویی ۶۵۰۰ تا ۷۰۰۰ تومان، خرما کیلویی ۸۰۰۰ تومان، شله زرد، حلوا و حلیم کیلویی ۶۵۰۰ تا ۷۰۰۰ تومان قیمت گذاری شدهاند.
همچنین در ماه رمضان امسال هر کیلو آش رشته ۵۰۰۰ تومان، آش شلهقلمکار ۶۰۰۰تومان، هر سیخ کباب کوبیده ۳۵۰۰ تومان و هر دست کلهوپاچه ۳۰ هزار تومان به صورت مصوب قیمت گذاری شدهاند.
از دیگر اقلام مصرفی این ماه که در تمام سال مورد استفاده قرار میگیرد، می توان به نان، پنیر بسته بندی با قیمت میانگین هر کیلو ۸۰۰۰ تومان و پنیر باز هر کیلو ۱۲ هزار تومان، گردو کیلویی ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان و سبزی خوردن کیلویی ۱۵۰۰ تومان اشاره کرد.
گردوی آمریکایی در سفره رمضان
رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در رابطه با گردو به خبرنگار ایسنا، گفت: تولید کم گردو باعث شده است که این محصول با قیمت بالایی به فروش رسد.
وی ادامه داد: در قیمت گذاری گردو عواملی همچون تولید داخلی و وارداتی بودن در کنار کیفیت، تازگی و رنگ تاثیرگذار است.
او در پایان بیان کرد: حجم اعظم واردات گردو از آمریکا تامین میشود.
نظر کاربران
بگین مرگ بر آمریکا !!!!!
نون سفره ما ، گندمش آمریکائیه
یه چیز برام خیلی جالبه ، هزاروچهارصد سال قبل پیامبری ظهورکرد وگفت که خداوند گفته امت او در ماه رمضان از صبح تا غروب چیزی نخورند و نیاشامند و اون رو روزه نامید درتمامی کتب دینی در مورد فواید روزه زیاد صحبت شده ازجمله فواید می توان به سلامتی بدن شخص روزه دار و همینطور هم دردی او با بینوایان و فقرا اشاره کرد، یازده ماه سال مردم سه وعده غذا می خورند البته همه چی هم می خورند از مقوی گرفته تا دیگر مواد غذایی غیر ضروری اما دراین یک ماه که روزی دو وعده خورده میشه مصرف مردم به مراتب از زمانی که روزه نیستند بیشتر و بیشتره، فروشگاهها غرفه ها و مراکزعرضه مواد غذایی چند برابربیشتر فروش می کنند و وعده های غذایی پرچرب تر و سفره ها رنگین ترمیشه، سوالم اینه آیا هدف واقعی روزه داری این بوده؟ که مردم به اندازه چند وعده دریک وعده بخورند چند ساعت هیچی نخورند کارهای خلاف هم انجام ندهند وموقع افطارهم حسابی دوباره از شرمندگی شکم دربیان، بارها دیده شده وزن آدمها بعد از ماه رمضان نه تنها کمتر نشده بلکه بیشترهم شده، این چه همدردی می تونه با فقرا باشه؟ بسیاری از مردم رو هم دیدم که بعداز ماه رمضون یا قبل از اون نه دروغ میگن نه تهمت میزنن نه کارهایی که حرامه انجام میدن شاید روزه هم نگیرن یا بگیرن ، نمی دونم والا گیج شدم به خدا
پاسخ ها
زیاد نمیخواد فکرش رو کنی برادر.
این روزها همه چی شده ریــــــــــا