۵۸۳۲۷۸
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

رئیس‌ زاده: دولت ملوک‌الطوایفی اداره نشود

مشاور بانکی اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر این‌که دولت باید از حالت ملوک‌الطوایفی خارج شود، گفت: تیم اقتصادی دولت باید هماهنگ باشد تا پیشنهادات جنبه اجرایی پیدا کند.

خبرآنلاین: مشاور بانکی اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر این‌که دولت باید از حالت ملوک‌الطوایفی خارج شود، گفت: تیم اقتصادی دولت باید هماهنگ باشد تا پیشنهادات جنبه اجرایی پیدا کند.

محمدمهدی رئیس‌زاده درباره اولویت‌های دولت دوازدهم اظهار داشت:ما می‌خواهیم نرخ ارز یکسان‌سازی کنیم و نرخ یونیک بگذاریم، باید این کار را سریع‌تر انجام دهیم.

وی افزود: نکته این‌جاست که برای ارزی که در دو سه ماه این‌قدر نوسان دارد، شما انتظار دارید جه اتفاقی بیفتد؟ انتظار دارید معجزه رخ دهد؟ پس باید ابتدا ثبات را در داخل کشور ایجاد کرد.

مشاور بانکی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران تصریح کرد: ایجاد ثبات مستلزم یک دیپلماسی و ارتباط سیاسی قوی با دنیا است. در واقع همه کشورها این‌گونه عمل می‌کنند.

رئیس‌زاده عنوان کرد: البته ما در عمل این‌گونه بوده‌ایم، اما تبلیغات و صحبت‌هایمان یک حالتی دارد که کسی که داخل کشور نیامده باشد، سرمایه‌گذار خارجی را فراری می‌دهد و چهره‌ای دیگر از ما نشان می‌دهد.

وی متذکر شد: بر این اساس، ما باید دیپلماسی سیاسی و روابط‌مان را با دنیا بهبود ببخشیم. در کنار آن نیز باید یک دیپلماسی اقتصادی قوی داشته باشیم و در ضمن دنیا، دنیای زمان است. به عبارتی، زمان و وقت خیلی ارزش دارد.

مشاور بانکی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران ادامه داد: بسیاری از تصمیماتی که دولت یازدهم گرفته، حتی تصمیمات خوب، این‌قدر با تاخیر بوده که بعضی از آن‌ها تبدیل به نوشدارو بعد از مرگ سهراب شده است.

رئیس‌زاده گفت: در واقع تصمیمی که امروز می‌تواند گرفته شود و بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد، گاهی اوقات با فرآیند پیچیده بروکراسی‌ای که ایجاد شده، ماه‌ها و بعضی اوقات به بیش از یک‌سال طول کشیده تا یک تصمیمی را دولت بگیرد.

رئیس‌زاده با بیان این‌که واقعا روی یک مسایلی باید خیلی تصمیم گرفت، افزود: من در بخش‌های بانکی موارد زیادی را دیده‌ام که فرآیند آنها طولانی‌تر شده است؛ با وجود این‌که عقلای اقتصادی حضور دارند و دوران سخت را دیده‌اند.

وی عنوان کرد: ما امیدواریم که مدیران به صورت هماهنگ از حالت ملوک‌الطوایفی بیرون آیند. مثلا در دنیا وزیر اقتصاد فردی است که حالت ریش سفید آن کابینه را دارد، زیرا تصمیمات اقتصادی روی کل جامعه اثر دارد و تک‌بعدی نباید باشد.

مشاور بانکی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با اشاره به وضعیت تولید در مواجهه با مالیات‌ها و بیمه‌ها، تصریح کرد: تیم اقتصادی دولت باید هماهنگ باشد تا پیشنهادات جنبه اجرایی پیدا کند.

رئیس‌زاده متذکر شد: درست است که مشکل کمبود منابع، یک مشکل اساسی است، اما مساله اصلی ما، انسجام و هماهنگی در مدیریت و تیم اقتصادی دولت است.

وی گفت: از سوی دیگر، رئیس‌کل بانک مرکزی کمتر باید اظهارنظر کند؛ همان‌طور که این اتفاق درباره روسای کل دنیا می‌افتد. چون هر اظهارنظر رئیس‌کل بانک مرکزی روی شاخص‌ها اثر می‌گذارد.

مشاور بانکی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران افزود: ما باید سعی کنیم به سمت نظام مدیریت خوبی که همه آرزوی آن داریم، حرکت کنیم و هر کسی کار خود را انجام دهد.

رئیس‌زاده تصریح کرد: در تصمیم‌گیری‌ها نباید بخشی عمل کنیم و این مساله مهمی است و باید یک دید کلانی که منافع ملی اقتصاد را در نظر می‌گیرد، وجود داشته باشد.

وی عنوان کرد: البته یک نکته‌ای برای خروج از رکود وجود دارد و این‌که صنایع چندین سال به علت تحریم‌ها از تکنولوژی‌های روز به دور بوده‌اند، هر چه هم منابع به بسیاری از صنایع تزریق کنیم، اما به دلیل این‌که تکنولوژی‌شان عقب است، با شرایط کنونی دیگر این صنعت جواب نمی‌دهد.

مشاور بانکی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران متذکر شد: بر این اساس، ما نیاز به جراحی در این بخش داریم و صنایعی را که با تزریق منابع هم به بازدهی مطلوب نمی‌رسند، باید درباره آنها تجدیدنظر کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج