محمد ایمانی در روزنامه کیهان نوشت: رفتار مبتذل برای گرفتن عکس سلفی با یک مقام نیمه تشریفاتی غربی، آن قدر جلف بود که که روزنامه ایتالیایی کوریره دلاسرا آن را «خود باختگی» و «شرمآور از نگاه مردم عادی» « توصیف کرد.
۱- ۱۴۶۰ روز فرصت دولت یازدهم به پایان رسید. رئیسجمهور پس ازمراسم تنفیذ و تحلیف، دیروز وزرای پیشنهادی را به مجلس معرفی کرد. درهمین حیص و بیص، حاشیهای قابل تامل توسط برخی نمایندگان ایجاد شد که همه ما را نسبت به یک پسرفت عمیقتر حساس میکند.
رفتار مبتذل برای گرفتن عکس سلفی با یک مقام نیمه تشریفاتی غربی، آن قدر جلف بود که که روزنامه ایتالیایی کوریره دلاسرا آن را «خود باختگی» و «شرمآور از نگاه مردم عادی» « توصیف کرد. چنین اتفاقی، عارضه یک بیماری ۷۰ - ۱۶۰ ساله است.
۲- همچنان نامه اسفند ۵۹ شهید بهشتی خطاب به حضرت امام (ره) موضوعیت دارد که درباره اختلاف با بنی صدر و لیبرالها نوشت «دوگانگی موجود میان مدیران کشور بیش از آنکه جنبه شخصی داشته باشد، به اختلاف دو بینش مربوط میشود.
یک بینش معتقد و ملتزم به فقاهت و اجتهاد، اجتهادی که در عین زنده و پویا بودن باید سخت ملتزم به وحی و تعبد در برابر کتاب و سنت باشد؛ بینش دیگر در پی اندیشهها و برداشتهای بینابین، که نه به کلی از وحی بریده است و نه آن چنانکه باید و شاید در برابر آن متعبد وپایبند.
بینش اول در برابر بیگانگان و هجوم تبلیغاتی و سیاسی و اقتصادی و نظامی آنها سخت به توکل بر خدا و اعتماد به نفس و تکیه بر توان امت اسلامی و پرهیز از گرفتار شدن در دام داوریها یا دلسوزی بیگانگان معتقد و ملتزم؛ بینش دیگر هر چند دلش همین را میخواهد و زبانش همین را میگوید و قلمش همین را مینویسد اما چون همه مختصات لازم برای پیمودن این راه دشوار را ندارد، در عمل لرزان و لغزان».
۳- شهید بهشتی در ادامه مینویسد «بینش اول به نظام و شیوهای برای زندگی امت ما معتقد است که درعین گشودن راه به سوی همه نوع پیشرفتها و ترقی،مانع حل شدن مسلمانها در دستاوردهای شرق یا غرب باشد؛ بینش دیگر با حفظ نام اسلام و بخشی از ارزشهای آن، جامعه را به راهی میکشاند که خود به خود درها را به روی ارزشهای بیگانه از اسلام و بلکه ضد اسلام میگشاید.
بینش اول روی شرایطی در گزینش مسئولان تکیه میکند که جامعه را به سوی امامت راه میبرد بینش دیگر، بیشتر روی شرایطی تکیه میکند که خود به خود راه را برای نفوذ بیمبالاتها یا کم مبالاتها در همه سطوح مدیریت امت اسلامی و حاکم شدن آنها بر سرنوشت انقلاب هموار میسازد.
۴- مسئله اصلی همچنان بر سر انتخاب میان دو نوع اسلام است. پس از فتح مکه، از پیامبر اعظم (ص) تا ابوسفیان، مسلمان محسوب میشدند؛ همچنانکه از امیر مومنان(ع) تا معاویه و بنی مروان و بنی عباس، نام اسلام را یدک میکشیدند. امروز وقتی در چهار چوب جمهوری اسلامی سیاست ورزی میکنیم، مراد ما کدام اسلام است؟ آیا مثلا سیره پیامبر و اهل بیت علیهم السلام، اجازه حقارتی چنان در گرفتن عکس با یک مقام بیگانه را به یک مومن راستین میدهد؟ این ماجرا اما نوک کوه یخ است.
۵- یکی از نمایندگان حاضر در سلفی حقارت، اتفاقا شیخی است که سابقه حمایت از سران فتنه را دارد. او زمانی نه چندان دور مدعی شد «روضه را از امام حسین(ع) و کنسرت را از امام حسن(ع) آموختیم که برای روزه داری و شربت دادن به مردم تقسیم کار کرده بودند»! چندی بعد عضو هیئترئیسه مجلس (کسی که گفته بود ۲۰ دقیقه هم برای بررسی و تصویب برجام زیاد بود) در ماجرای کنسرت بازی در مشهد مدعی شد «شاید اگر امام رضا هم بود پای کنسرت مینشست»!
این اختراع و اجتهادهای مندرآوردی از کجا میآید؟ معمولاخط «تحریف» پا جای پای «انحراف» میگذارد و بیراهه رفتنها را ماله میکشد.
۶- اسلام هُرهُری، حد و مرزی درهنجارشکنی نمیشناسد. ازانحرافات کوچک شروع میشد و فرسنگها زاویه ختم میگردد. از بدعتهای روز اول رحلت پیامبر(ص)، به شرابخواری و مستی حاکم کوفه در نماز جماعت (روزگار خلیفه سوم) منتهی میشود و تا به نیزه کردن سر فرزند پیامبر(ص) پیش میرود.
۱۴ قرن بعد، نفاق پیچیدهای به نام «جنبش سبز» سر برآورد که شیخ و سیدهای کذایی سلسله جنبان آن بودند و حامیان از یکسو «یا حسین میرحسین» میگفتند و به سیادت استناد میجستند و از سوی دیگر پرچم وحسینیه امام حسین (ع) را آتش میزدند. به تدریج پای شراب و سینهزنی همزمان هم به میان آمد.
۷- «مجید - م» از اعضای موثر و خط دهنده حلقه کیان است. (یکی از چند حلقه اصلی سازمان دهنده آشوبهای نیابتی ۷۸ و ۸۸ که طیفی از سران حزب مشارکت، سازمان مجاهدین انقلاب، گروهک ملی-مذهبی و... در آن گرد هم آمده بودند). وی پس از خروج از کشور در خدمت برخی مراکز آمریکایی درآمد. این حامی فتنه سبز، اواخر مهر ماه ۱۳۸۸ در وبسایت رادیو فردا نوشت «اعضای جنبش سبز اهل ریاضت نیستند.
میخواهند با شورت کوتاه و تاپ بیرون بیایند. میخواهند سینه بزنند و اگر هوس کردند، لیوان شرابی بنوشند... آنها در ملأ عام روزه خواری میکنند و نصرمن الله و فتح قریب سر میدهند. در نماز جمعه با کفش و به صورتی مختلط پشت سر هاشمی نماز میخوانند و جای صلوات، سوت و کف میزنند»!
۸- همین عضو حلقه کیان ۱۹ دی ۱۳۸۸ به دنبال اعلام عدم صلاحیت آقای صانعی برای مرجعیت از سوی جامعه مدرسین ، در وبسایت رادیو فردا مدعی شد «با این موضع جامعه مدرسین، تنها نامی از مرجعیت مانده و نهاد مرجعیت شیعه در جمهوری اسلامی تخریب شده است».
مقارن همین ایام، برخی آشوبگران در خیابان شعار میدادند « مجتهد واقعی/ منتظری، صانعی». اسلام شراب و دامن کوتاه و روزه خواری علنی دیگر نیازی به مجتهد و روحانی و شیخ نداشت؛ مگر برای زدن ریشه اصل اسلام.
۹- همین مهره سازمان سیا وعضو شبکه کیان پس از مشاهده افول فتنه سبز، ۴آبان ۸۸ در رادیو فردا اذعان کرد « اسلامگرایی جدیترین مانع و مخاطره برانگیزترین مشکل در برابر جنبش سبز است. ریشههای فرهنگی و اجتماعی که به تأسیس و تداوم جمهوری اسلامی منجر شدند هنوز در جامعه ایران زندهاند.
آنچه خطر جدی در برابر جنبش سبز است، نام جمهوری اسلامی نیست بلکه اسلامگرایی است که در ایران قوی است. در ضرورت جدی گرفتن اسلامگرایی و اهمیت آن همین بس که بیش از سه دهه، حکومت را سر پا نگه داشته است. این ایدئولوژی از نفس نیفتاده و بر زمین زدن و ضربه فنی کردن آن کاری است بس دشوار. نقطه حساس و بنیادین جمهوری اسلامی نه مقام ولی فقیه یا شخص ]آیتالله[ خامنه ای، بلکه اسلامگرایی است».
۱۰- اسلام منهای امامت و ولایت، اسلام طاغوتی و آمریکایی است، هر نحله التقاطی که میخواهد باشد. لیبرال باشد یا نهضتی و انجمنی و مشارکتی و ... فرقی نمیکند. امام خمینی فرمود «یا خدا، یا طاغوت، یا خداست، یا طاغوت. اگر با امر خدا نباشد، رئیسجمهور با نصب فقیه نباشد، غیر مشروع است.
وقتی غیر مشروع شد، طاغوت است؛ اطاعت او اطاعت طاغوت است؛ وارد شدن در حوزه او وارد شدن در حوزه طاغوت است. طاغوت وقتی از بین میرود که به امر خدای تبارک و تعالی یک کسی نصب بشود... کسی که مخالفت کند با احکام اسلام، مخالف با جمهوری اسلامی است؛ مخالف با رأی موکّلین هست، آنها شما را وکیل نکردند برای این امر.
همهتان هم اگر چنانچه یک چیزی بگویید که برخلاف مصالح اسلام باشد، وکیل نیستید؛ حرفتان قبول نیست، مقبول نیست. ما به دیوار میزنیم آن حرفی را که برخلاف مصالح اسلام باشد». (جلد ۱۰ صحیفه امام، صفحه ۲۲۱ )
۱۱- چند سال پیش آقای روحانی در زنجان گفت « کربلا درس مذاکره به ما میدهد». این تعبیر خلاف واقع از کجا آمد؟ آقای روحانی اخیرا هم در مراسم تنفیذ گفت « ما امامت را از امام علی(ع)، شهادت را از امام حسین(ع) و شریعت را از امام صادق(ع) آموختیم؛ اما امام رضا(ع) به ما سیاست را آموخت.
امام رضا حکیمانه توطئه جباران زمان را با سر انگشت تدبیر به فرصتی برای گسترش اندیشه و آرمان حقجویان بدل کرد». آیا امام علی و امام حسین علیهما السلام ، سیاست نداشتند و تدبیر درست به ما نمیآموزند؟ و آیا امام رضا (ع) با طاغوتها مرزبندی صریح نکرد و مثلا درباره مامون گفت « او کدخداست» و « من او را بسیار مودب یافتم»؟!
۱۲- مشکل عمده از آنجا آغاز میشود که بخواهیم مسلمان باشیم اما سلیقهای و دلبخواه عمل کنیم با به تعبیر قرآنی «نومن ببعض و نکفر ببعض» باشیم. در این صورت، اول به بیرون مسیر مایل میشویم و بعد برای آن توجیهی میتراشیم که تحریف حقیقت است. این میشود سکولاریسم پنهان؛ دین جدا، و سیاست و مدیریت و اقتصاد و فرهنگ جدا.
ناگهان سیاستمدار سابقهداری پیدا میشود که برای مذاکره با آمریکا، ذوق زده شود و بگوید «تابو شکست و مسئله سخت همین بود که تابو بشکند»! آیا این ذوق زدگی پر خسارتتر بود یا سلفی سفیهانه چند نماینده دون پایه و جو گرفته با موگرینی؟
این سلفی بدتر است یا گفتن و تیتر کردن جملاتی از قبیل «امضای کری تضمین است»، « وزیر خارجه آمریکا قول داده جبران کند»، «نباید مقابل قدرتهای بزرگ ایستاد، با شعارهایی که بعضا توخالی هم هست»، «آمریکا ظرف ۵ دقیقه میتواند تمام توان دفاعی ما را نابود کند»، «ما جز در پختن آبگوشت بزباش و قرمه سبزی، قدرت رقابت در هیچ فناوری و صنعتی را نداریم» و «باید مدیر صنعتی و اقتصادی را از خارج وارد کنیم»؟!
۱۳ - برای توجیه نرمش یکسویه با آمریکا، از صلح امام حسن (ع) گفتند و هورا کشیدند، حال آن به تعبیر حضرت امام(ره) «قصه امام حسن و قضیه صلح، آن هم صلح تحمیلی بود، برای اینکه امام حسن، دوستان خودش یعنی آناشخاص خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد. صلح تحمیلی بود.
این صلحی هم حالا به ما میخواهند بگویند، این است». (صحیفه نور، جلد ۲۰، صفحه ۳۲ ). با همین تحریفها بود که برخی مدیران به نقطه رونمایی دشمن از مادر تحریمها رسیدند اما همچنان مادر مذاکره را به رخ میکشند! مذاکره مغلوبه شد همان هنگام که شما به وعده و وعید عمروعاصها دل سپردید.
۱۴- اسلام کاریکاتوری و تخفیفی به کار مدیریت نمیآید. مسلمان بودن برای به دوش کشیدن بار مدیریت در تراز جمهوری اسلامی کفایت نمیکند. «کابینه مسلمان سکولار» معنا ندارد. مسلمان خوب با مدیر اسلامی که بتواند به وقتش به اغیار و نامحرمان «نه» بگوید و رودربایستی و مجامله نداشته باشد، فرق میکند.
فرصت ۱۴۶۰ روز کشور، صرف منحصر کردن سیاست و مدیریت به «تعلیق امور به انتظار گشایش از سوی دشمن» و «مماشات با فتنهگران و مفسدان اقتصادی و سیاسی و فرهنگی» سپری شد. اگر میخواهیم در ۱۴۶۰ روز پیشرو خسارت زده نباشیم، لاجرم باید توبه و اصلاح مسیر کنیم و برگردیم و ببینیم کجاها در شنیدن و به جان خریدن رهنمودهای راهبردی رهبر حکیم انقلاب، کاهلی و کوتاهی کرده ایم. همه به این توبه محتاجیم و مدیران، نیازمندتر.
حلقهای که علنا گفت نگاه رحم اجارهای و کاتالیزوری به دولت یازدهم دارد، بیتردید دولت جدید را زمین میزند، اگر که دست رد رئیسجمهور بر سینه آن نخورد.
نظر کاربران
جوری حرف تفصیل میکنید انگارتاریخ عرب تاریخ ایران است معاویه حی حاظر امرعاص....
آخی نه تا حالا یه گوشه ای نشسته بود و صداش در نمیومد حالا صداش در اومده.! روزنامه کیهان که همش در حال صدا دادن هست!
کیهانیها عادت به مزخرف گوییی دارند
طبیعست صدای نق زدن کیهان در نیاد صدای کی دربیاد؟
پاسخ ها
کیهان خیلی خوب وقت مردم را میگیری ومشغول میکنی بیشتر بنویس تاوقت تلف کنیم سوت پایان هم نداریم فقط بنویس کی بکیه.واقعا مخه چند روز کمین میکنه یهو یک پاتک میزنه .واقعا یک فرمانده کار بلدیه قدرش را بدانید نظیرنداره.......
کیهان هیچوقت نمی خواهد واقعیت جامعه را قبول کند و فقط دوست دارد در توهم جنگ و ستیز بسر ببرد
بهتره شماازروی موسسه کیهان خجالت بکشید.
پاسخ ها
چرا شوروی دیروز و روس امروز که دار وندار ما را روفت وبرد کیهان مدعیش نیست.... ؟؟؟!!!
مشتی چرندیات !!!!!