۵۷۶۳۳۱
۷ نظر
۵۰۱۵
۷ نظر
۵۰۱۵
پ

حذف روغن جامد از سبد خانوارهای ایرانی

یک مسئول سازمان غذا و داروی کشور از حذف روغن جامد از سبد خانوار تا پایان برنامه ششم توسعه خبر داد.

خبرگزاری تسنیم: یک مسئول سازمان غذا و داروی کشور از حذف روغن جامد از سبد خانوار تا پایان برنامه ششم توسعه خبر داد.

شهریار مستوفی با اشاره به شروع نصب نشانگرهای رنگی تغذیه بر روی محصولات غذایی از سه سال پیش، گفت: هم اکنون این نشانگرها بر روی ۹۰ درصد محصولات غذایی استان و نیز ۷۰ درصد محصولات غذایی کشور نصب شده است.

مستوفی افزود: این نشانگرها میزان سه ماده غذایی نمک، شکر و چربی را با رنگ‌های قرمز، زرد و سبز نشان می‌دهد که با توجه به نوع رنگ آن مصرف کننده از میزان این سه ماده که مصرف هر یک نیز ضررهای فراوانی برای سلامتی بدن دارد، مطلع می‌شود.

وی با اشاره به مصرف بالای نمک، شکر و چربی در کشور، گفت: میانگین مصرف روزانه نمک در جهان پنج گرم و در ایران ۱۲ و نیم گرم است، همچنین میزان مصرف روزانه شکر در دنیا ۲۰ گرم و در ایران ۴۵ گرم است.

مستوفی به مصرف بالای چربی در کشور نیز اشاره کرد و افزود: هر ایرانی روزانه ۴۵ تا ۵۷ گرم چربی مصرف می‌کنند که این میزان بسیار بالاتر از میانگین جهانی آن است.

این مسئول تصریح کرد: وجود این نشانگرهای تغذیه می‌تواند به افراد در خصوص میزان این سه ماده در محصولات غذایی اطلاعات داده و از این طریق به انتخاب درست افراد کمک کند.

مستوفی به برنامه‌های کاهش میزان نمک و چربی در محصولات غذایی اشاره کرد و افزود: تا پایان برنامه ششم توسعه باید میزان اسیدهای چرب ترانس در سبد خانوار به صفر درصد برسد، همچنین در این برنامه مقرر شده تا روغن جامد به طور کامل از سبد خانوار حذف شود.

وی افزود: همچنین در محصولات غذایی میزان قند باید ۳۰ درصد و میزان نمک در نان نانوایی‌ها ۵۰ درصد کاهش داده شود.

این مسئول بر لزوم فرهنگ سازی در خصوص کاهش مصرف قند، نمک و چربی تاکید کرد و افزود: طبق بررسی‌های به عمل آمده ۷۴ درصد بیماریهای غیرواگیر با مصرف زیاد این سه ماده غذایی در ارتباط است.

مستوفی یادآور شد: فرهنگسازی زیربنای اجرای درست همه برنامه‌هاست و ضروری است رسانه‌ها در خصوص کاهش مصرف محصولاتی مانند نمک، شکر و قند فرهنگ‌سازی مستمری داشته باشند.

وی با بیان اینکه ذائقه مردم به مصرف بسیار این سه محصول عادت کرده، گفت: میزان این سه ماده در فرآورده‌های غذایی باید به صورت تدریجی تغییر کند که ذائقه مردم به مصرف کم این سه فرآورده عادت کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • sami

    خوب انسان با خوردن همین چیزا باید انرژی بگیره تا بزندگیش ادامه بده اگر نخوره چجوری تلاشو کار بکنه؟؟؟

    پاسخ ها

    • بابک

      قدیما نان خشکه میخوردن وی این همه تلاش میکردن

  • روژین

    اوووف غذای چرب و چیلی ...عاشقممم

  • بدون نام

    نانوایی ها نان های شور می پزند نظارتی وجود نداره در مقابل اعتراض می گویند آرد بداست نمیپزد نمک میزنیم زود بپزد.....از جوهر قند درحد وسیع استفاده می شود هیچ نهاد و ارگان و وزارتخانه ای مسوول نمک و افزودنی های نان ها به ویژه در شهر مشهد نیست همه ی نان ها شور است این دستور العمل ها هم هرگز اجرا نمی شه..........بیست سال قبل گفتند جوش شیرین از نان حذف شد اما کیسه ی جوش شیرین هنوز در گوشه ی نانوایی ها است و جوهر قند هم زیر یخچال نانوایی ، جا سازی شده و به جایزرچوبه هم از رنگ استفاده می شه......فقط حرفه.........،

  • نعمت

    واقعا درست است بیشتر مردم ایران به دیابت وچربی خون گرفتارهستند

  • بدون نام

    برای حذف پالم چه برنامه ای دارند؟؟؟

  • سرت سلامت

    روغن جامد ضررش کمتر از روغن مایع هست.چون هیدروژنه کردن روغن برای کارخانجات هزینه بالایی دارد ،تبلیغات بی اساس میکنن که روغن جامد ضرر داره.تا حالا فکرشو کردین چرا اینقدر سرطان زیاد شده .70 درصدش همین روغن مایع هستش

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج