تهیه اطلس کودک آزاری در تمامی استان ها
مدیرکل آسیب های اجتماعی وزارت رفاه از تهیه اطلس کودکآزاری در تمامی استانهای کشور خبر داد و گفت: حساسیت عمومی نسبت به کودکآزاری باید منجر به سیاستگذاری در سطح دولت و مجلس شود.
روزبه کردونی در نشست بررسی موارد کودک آزاری افزود: حوادث در کشور ما باید به سیاست گذاری اجتماعی منجر شود اما این اتفاق رخ نمی دهد.
وی با تاکید بر اهمیت آموزش جنسی به کودکان و آموزش والدین ادامه داد: در چند فاجعه رخ داده طی سال های اخیر همچون خفاش شب، بیجه، بغلانی و دو حادثه اخیر همه مجرمان، سابقه محکومیت داشته و آزاد شده بودند. ما با پدیده ای مواجهیم که در سطح جهان ۶۷ درصد محکومان آزاد شده، سه سال پس از آزادی به دلیل ارتکاب مجدد جرم به زندان برمی گردند و بر اساس آمار ایران، حدود ۵۰ درصد محکومان پس از چند سال به دلیل تکرار جرم به زندان برمی گردند.
مدیرکل آسیب های اجتماعی وزارت رفاه تاکید کرد: برای مقابله با این پدیده در دنیا فکرهایی شده است، به عنوان مثال محل سکونت متجاوزان جنسی اعلام عمومی می شود تا همه مطلع باشند چه افرادی در محل سکونت آنها حضور دارند. این افراد در صورت تغییر محل سکونت تا ۳۰ سال به زندان محکوم می شوند.
کردونی ادامه داد: خون به ناحق ریخته شده آتنا و بنیتا باید منجر به یک همدلی ملی شود و سیستم قضایی و امنیتی کشور باید برای رصد محکومان خطرناک یک برنامه مدون داشته باشد.
وی گفت: در حال حاضر وزارت رفاه موارد کودک آزاری را در همه استان ها و شهرستان ها رصد کرده و آمار دقیقی از میزان و شدت کودک آزاری روانی، جسمی و جنسی در قالب اطلس با یک تصویر واقع بینانه طراحی شده است اما تا زمانی که این مساله به سیاست گذاری منجر نشود بی فایده است.
مدیر کل آسیب های اجتماعی وزارت رفاه خاطرنشان کرد: زندانیان آزاد شده باید حمایت شوند که این حمایت از سوی نهادهای حمایتی باید انجام شود و نیروهای انتظامی و اطلاعاتی این موارد را رصد کنند.
نظر کاربران
حتما باید چندین کودک بی گناه طلف بشن تا قانون کودک ازاری گزاشته بشه در خارج ازایران وقتی چنین اتفاقی می افتتد رایو وتلویزیون برنانمشونو مکرر قطع میکنند وموضوع را اطلاع میدن عین همین در دنیا اتفاق افتاده وپلیس در دو ساعت کودک رو پیدا میکنند متاسفانه اینجا بعد از یک هفته با جسد بچه روبرو شدیم؟؟؟
انشالله که عامل به عمل باشیم