۵۷۴۸۸۳
۲ نظر
۵۰۱۶
۲ نظر
۵۰۱۶
پ

وزیر ارتباطات: تکذیب مدیر تلگرام صحت دارد

وزیر ارتباطات با تاکید بر این که تلگرام تکذیب کرده که دولت ایران برای دخالت، تقاضای انتقال سرورهای این شبکه اجتماعی را داشته است، بیان کرد: هیچ کس انتقال سرورها برای قرار گرفتن سی دی ان در آنها و در جهت انتقال اطلاعات کانال‌های پرظرفیت را تکذیب نکرده است.

ایسنا: وزیر ارتباطات با تاکید بر این که تلگرام تکذیب کرده که دولت ایران برای دخالت، تقاضای انتقال سرورهای این شبکه اجتماعی را داشته است، بیان کرد: هیچ کس انتقال سرورها برای قرار گرفتن سی دی ان در آنها و در جهت انتقال اطلاعات کانال‌های پرظرفیت را تکذیب نکرده است.


تکذیب مدیر تلگرام صحت دارد/وزیر بعدی یکی از معاونان است

محمود واعظی امروز در حاشیه رونمایی از فاز اول دولت الکترونیک و دولت همراه، گفت: هر کسی از سرور برداشتی دارد؛ این موضوع که اینجا گفتند تلگرام سرورهای خود را به ایران منتقل کرده که ایران بتواند آن را فیلتر کند و به اطلاعات آن دسترسی داشته باشد و دخالت کند، به درستی توسط مدیرعامل تلگرام تکذیب شده است، اما آن چیزی که ما به آن اشاره کردیم و براساس توافق انجام می‌شود، این است که سرورها به ایران منتقل شده برای این که سی دی ان در آن قرار بگیرد تا کانال‌های پرظرفیت و پرمصرف به‌جای این که به خارج بروند و برگردند، اطلاعات در همین داخل با سرعت و کیفیت بالا منتقل شود و هیچ کس این موضوع را تکذیب نکرده است.

وی در ادامه با اشاره به تبدیل ارائه‌ی اینترنت از حجم به سرعت، بیان کرد: پیش از این فروش اینترنت به صورت حجمی بود و مردم مجبور بودند مرتب حجم خریداری کنند که موجب آشفتگی بازار شده بود. اپراتورها هم برای فروش حجم بیشتر سرعت را کم و زیاد می‌کردند و این در اختیار مشتریان نبود، بنابراین ما کمیته‌ای را تشکیل دادیم که این موضوع را ساماندهی کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار کرد: در این کمیته متوجه شدیم مشتریان اینترنتی چند دسته هستند؛ بخشی نیازی به حجم و سرعت بالا ندارند که سرعت 512 گیگ بر ثانیه برای آنها مناسب است. برای سرعت‌های بالاتر هم همین ارزیابی را انجام دادند. طبق آمار، همین رویه‌ای که اکنون برای استفاده وجود دارد را با توجه به مصرف اینترنت بین الملل و حجم دو برابری برای اینترنت داخل در نظر گرفتیم.

اپراتورها اجازه دارند بسته‌های بی‌نهایت ارائه دهند

واعظی با بیان این که در این مدل کسی که استفاده کمتری دارد، هزینه کمتری می‌پردازد، گفت: ما خودمان این روش را ابداع نکردیم. در حال حاضر در دنیا به همین صورت است که از خرید حجم به سمت خرید اتصال اینترنت و سرعت می‌روند. بدین ترتیب براساس هر یک از این سرعت‌ها و معدل آمار مصرف کاربران، به آن مدل بی‌ نهایت می‌گویند. البته اپراتورها اگر مشتریانی داشته باشند که بخواهند ساعات مصرف برای آنها حذف شده و به صورت بی نهایت استفاده کنند نیز می‌توانند بسته‌هایی را ارائه دهند.

وزیر ارتباطات بعدی، یکی از معاونین کنونی واعظی

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر گزینه‌های مطرح شده برای وزارت ارتباطات، اظهار کرد: ما باید از آقای رییس جمهور تشکر کنیم که یکی از معاونین وزارتخانه را برای سمت وزارت ارتباطات برگزیده‌اند، اما تا زمانی که این اسامی اعلام نشده، حق رییس جمهور است که با توجه به مقتضیات موجود تغییراتی را انجام دهند و نهایتا اسم کاندیدای مورد نظر را خودشان باید اعلام کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این که در لیست رییس جمهور تقریبا اکثر معاونان وزارتخانه کاندیدای اصلی بوده‌اند نشان می‌دهد که خود رییس جمهور می‌داند کاری که در این وزارتخانه انجام شده، توسط خود وزیر انجام نگرفته بلکه یک کار تیمی بوده و مجموعه مسوولان با هم کار کردند. این بهترین قدرشناسی رییس جمهور از همه مسوولین و مدیران وزارتخانه است که از خود بدنه یک کاندیدا را برگزیدند.

وزیر ارتباطات همچنین در حاشیه افتتاح مرکز داده شماره یک دولت گفت: در یازده شهریور ماه ۹۳، نقشه راه دولت الکترونیک توسط رئیس جمهور به ما ابلاغ شد. براساس آن دو نهاد رسمی کشور یعنی شورای عالی اداری و شورای عالی فناوری اطلاعات هر کدام تلاش هایی بر اساس نقشه راه انجام دادند و نتیجه آن این بود که آنچه مربوط به ساختار اداری کشور بود توسط سازمان امور استخدامی کشوری و شورای عالی اداری انجام شود و آنچه که مربوط به زیرساخت و خدمات مختلفی که باید روی شبکه قرار می گرفت توسط شورای عالی فناوری اطلاعات انجام گیرد که یکی از بازوهای آن شامل سازمان فناوری اطلاعات و وزارت اقتصاد و دارایی بود که براین اساس در وزارت اقتصاد و دارایی این وزارتخانه، دبیرخانه ای تاسیس شد که همه مجوزهایی که در کشور برای تسهیل در کسب و کار ها وجود دارد را ساماندهی کند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۳۵ ماه است فعالیت در این زمینه انجام شده است؛ ادامه داد: اگر امروز دولت الکترونیک افتتاح می شود مجموعه ای از دستگاههای دولتی دخیل هستند.

وزیر ارتباطات اظهار کرد: تلاش های انجام شده موجب شد بتوانیم امروز در افتتاح دولت الکترونیک، با حضور ۵۱ دستگاه ۴۴۰ خدمت را بهره برداری کنیم.

وی با بیان اینکه دولت الکترونیکی شروعی برای ادامه همکاری های بین دستگاهی در جهت ارایه خدمت به مردم است افزود: اکنون زیرساختها آماده شده و مرکز داده دولت نشان می دهد که فعالیتهای متنوعی در دیتا سنترهای مختلف و مراکز پایشی ما چگونه ۲۴ ساعته فعالیت می کنند و تمام هفته رصد می شوند.

وی ابراز امیدواری کرد: در افتتاح فاز دوم دولت الکترونیک در دهه فجر امسال، بتوانیم تعداد دستگاه ها و خدمات را بیشتر کنیم.

به گفته واعظی افتتاح دولت الکترونیک موجب می شود مردم از سردرگمی و گرفتن تاییدیه و کپی شناسنامه و عکس رها شوند و امروز با اتصال ۵۱ دستگاهی که به این شبکه متصل هستند از جعل و فساد جلوگیری می شود و دولت را به شفاف سازی نزدیک می کند.

واعظی ادامه داد: ان‌شاء الله بر اساس این ابزارها، دولت الکترونیک شروعی باشد برای کوچک شدن دولت و اینکه دولت چابکی داشته باشیم که ۲۴ ساعته به مردم خدمت ارایه دهد.

وی با ارایه مثال هایی به فعالیت دولت الکترونیکی به مردم اشاره کرد و گفت:‌ برای مثال وزارت اقتصاد و دارایی در این سیستم قرار می گیرد تا با شناسایی نیازهای بنگاههای تجاری و دستگاه های دولتی، ساماندهی مجوزها را انجام دهد؛ همچنین پست جمهوری اسلامی ایران که براین اساس هر کدام از بانکها و دستگاه های مختلف، کدپستی و نشانی را با اسم شناسایی می کنند؛ از سویی دیگر در ثبت احوال دیگر لازم نباشد مردم برای اطلاعات مختلف، مراجعه کنند.

وی ادامه داد: در بخش سلامت همه مردم پرونده سلامت خواهند داشت که در دولت الکترونیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات ق عملیاتی می شود در زمینه خدمات بیمه و خدمت دفترچه بیمه و ارتباط مستقیم بین بیمه گر و بیمه گذار نیز، دولت الکترونیک ارایه خدمت می کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    "وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار کرد: در این کمیته متوجه شدیم مشتریان اینترنتی چند دسته هستند؛ بخشی نیازی به حجم و سرعت بالا ندارند که سرعت 512 گیگ بر ثانیه برای آنها مناسب است. برای سرعت‌های بالاتر هم همین ارزیابی را انجام دادند. طبق آمار، همین رویه‌ای که اکنون برای استفاده وجود دارد را با توجه به مصرف اینترنت بین الملل و حجم دو برابری برای اینترنت داخل در نظر گرفتیم."

    پ.ن: ولی خدایی اگه سرعت 512 گیگ بر ثانیه داشتیم چه عالی میشد!

  • بدون نام

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار کرد: در این کمیته متوجه شدیم مشتریان اینترنتی چند دسته هستند؛ بخشی نیازی به حجم و سرعت بالا ندارند که سرعت 512 گیگ بر ثانیه برای آنها مناسب است.

    512 گیگ بر ثانیه!!!!!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج