بلیتهای چارتری، دام جدید کلاهبرداران اینترنتی
با توجه به روشهای جدید کلاهبرداری، برای جلوگیری از افتادن در دام فیشرها، هنگام خرید بلیت و تورهای مسافرتی، استفاده از صفحه کلید مجازی و خرید بلیت از سایتهای معتبر که دارای اینماد هستند، از اهمیت زیادی برخوردار است.
ایسنا: با توجه به روشهای جدید کلاهبرداری، برای جلوگیری از افتادن در دام فیشرها، هنگام خرید بلیت و تورهای مسافرتی، استفاده از صفحه کلید مجازی و خرید بلیت از سایتهای معتبر که دارای اینماد هستند، از اهمیت زیادی برخوردار است.
یکی از راههای اخاذی و کلاهبرداری، هدایت کاربران اینترنت به سایتهای جعلی و دریافت اطلاعات حساب بانکی، یا نام کاربری آنهاست. بنابراین گردشگران در هنگام خرید بلیت و انتخاب تورهای مسافرتی در فضای سایبر باید به نکات امنیتی توجه کنند.
به همین دلیل، جواد جهانشیری - رییس پلیس فتا استان خراسان رضوی - نسبت به تهیه بلیطتهای اینترنتی توسط زائران و گردشگران در سفرهای تابستانه هشدار داده و اظهار میکند شهروندان حتما در خرید بلیت از سایتهای معتبر که دارای اینماد هستند، اقدام کنند.
جهانشیری درباره سفرهای تابستانی و تهیه انواع بلیت و تورهای زیارتی و سیاحتی میگوید:
با توجه به سهولت خریدهای اینترنتی و تورهای مسافرتی که در برخی مواقع با قیمتهای تخفیف خورده و مناسب، شور خرید اینترنتی را در کاربر افزون میکند، شهروندان و کاربران هنگام برخورد با پیشنهاداتی مانند تورهای ارزان قیمت، بلیتهای چارتری و ... باید ملاحظاتی را رعایت کرده تا از خرید آسان اینترنتی و تهیه بلیت با قیمت مناسب لذت کافی را ببرند.
به تاکید کارشناسان، باید برای تهیه بلیت اینترنتی از سایتهای معتبر و پس از احراز هویت و اصالت سایت اقدام کرد؛ قبل از خرید اینترنتی مقررات سایت و قراردادهای آن را حتما مطالعه کرده و نظر مشتریان درجشده در ذیل نظرات و پیشنهادات را نیز مرور کنید. همچنین جهت خرید اینترنتی بلیت هواپیما، قطار، اتوبوس و... و. برای سفرهای تابستانه، آدرس دقیق اینترتی سایت را خودتان در آدرس بار مرورگر وارد کنید تا به سمت سایتهای کلاهبرداری (فیشینگ) هدایت نشوید.
همچنین قبل از خرید بلیت، شماره پرواز بلیت پیشنهادی را از لیست پروازهای فرودگاهی چک کنید. این کار باعث میشود تا در دام کلاهبرداران سایبری نیفتید. همچنین حتما دقت کنید هنگام پرداخت بهای بلیت، درگاه بانک مورد نظر از پروتکل امن https استفاده کرده باشد.
هنگام وارد کردن اطلاعات حساب بانکی، یا نام کاربری و ... از صفحه کلید مجازی استفاده کنید تا در دام فیشرها نیفتید و در نهایت ضمن جدی گرفتن هشدارهای سایبری پلیس، در صورت مواجهه با موارد مشکوک، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir گزارش کنید.
ارسال نظر