اینستاگرام؛ فضایی برای اذیت و آزارهای مجازی
سازمانی پژوهشی که روی قلدریهای کار میکند بهتازگی پژوهشی انجام داده که نشان میدهد افراد برای قلدریهای مجازی پلتفرمی مثل اینستاگرام را انتخاب میکنند.
سازمانی پژوهشی که روی قلدریهای کار میکند بهتازگی پژوهشی انجام داده که نشان میدهد افراد برای قلدریهای مجازی پلتفرمی مثل اینستاگرام را انتخاب میکنند. در این پژوهش دادههای مربوط به شرکتکنندگان ۱۲ تا ۲۰ ساله جمعآوری شد. یافتهها نشان داد ۴۲ درصد افراد در این سن در اینستاگرام مورد آزار و اذیت واقع شدهاند. ۳۷ درصد در فیسبوک و ۳۱ درصد در اسنپ چت.
این پژوهش همچنین نشان داد که ۷۰ درصد شرکتکنندگان معتقد بودند پلتفرمهای دیجیتال بهاندازهی کافی در مقابل قلدریهای مجازی نایستاده است. منصفانه بخواهیم بگوییم اینستاگرام برای مقابله با سوء رفتار در این شبکه اجتماعی در تلاش است.
سال گذشته اینستاگرام گزینهای معرفی کرد که کاربران با آن میتوانند نظرات را روی یک پست ببندند و همین یک ماه پیش یک فیلتر جدید مجهز به هوش مصنوعی معرفی کردند که به بلاک کردن نظرات توهینآمیز کمک میکند.
میتوان گفت نتایج این پژوهش میتواند انگیزهی این کمپانی را برای محافظت بیشتر از کاربرانش در برابر آزار و اذیتهای مجازی بالا ببرد. بهویژه اگر اینستاگرام بخواهد به پلتفرمی تبدیل شود که کاربران برای اهداف ارتباطی اجتماعی و هم برای اهداف بازرگانی و خرید و فروش در آن وقت بگذرانند.
نظر کاربران
خداوکیلی خیلی از خانواده ها رو ازهم میپاشه یعنی چی درست استفاده کنند مشکلی نیست ولی ایجاد ناامنی بین خانواده ها راه میندازن