یک زن، رییس دیوان عالی انگلیس شد
«ترزا می» نخستوزیر انگلیس روز جمعه طی حکمی «برندا هیل» ۷۲ ساله را به ریاست دیوان عالی این کشور منصوب کرد.
خبرگزاری ایرنا: «ترزا می» نخستوزیر انگلیس روز جمعه طی حکمی «برندا هیل» ۷۲ ساله را به ریاست دیوان عالی این کشور منصوب کرد.
به نقل از تارنمای دفتر نخستوزیری انگلیس، «ترزا می» این حکم را در پی کسب موافقت ملکه الیزابت دوم صادر کرده است.
به نقل از تارنمای دفتر نخستوزیری انگلیس، «ترزا می» این حکم را در پی کسب موافقت ملکه الیزابت دوم صادر کرده است.
به دنبال این حکم لرد «دیوید نوبرگر» رئیس پیشین دیوان عالی انگلیس از مقام خود بازنشسته و بدین ترتیب رئیس دولت و رئیس عالیترین مرجع قضایی در انگلیس زن هستند.
«برندا هیل» ملقب به «بارونس هیل» پیشازاین در سال ۲۰۱۳ بهعنوان معاون رئیس دیوان عالی انگلیس منصوبشده بود.
بر اساس قوانین انگلیس، وی قادر خواهد بود تا سن 75 سالگی یعنی تا سه سال دیگر پیش از آنکه رسماً بازنشسته شود، در این مقام فعالیت کند.
انتصاب این بانوی انگلیسی در حالی صورت میگیرد که غول رسانهای بی.بی.سی به شکاف درآمد میان زنان و مردان و نبود تنوع نژادی در میان چهرههای پردرآمد متهم است.
بر اساس گزارشهای منتشرشده، بارونس هیل بهعنوان رئیس عالیترین مرجع قضایی انگلیس سالانه 225 هزار پوند دستمزد خواهد گرفت که بهمراتب از حقوق نخستوزیر انگلیس و نمایندگان پارلمان این کشور بالاتر است .
حقوق پایه سالانه یک نماینده مجلس عوام انگلیس صرفنظر از کمکهزینههای دادهشده به آنها بابت هزینه دفتر و استخدام کارمند، حق مسکن و رفتوآمد به حوزههای انتخابیهشان در سال ۷۴ هزار و ۹۶۲ پوند است.
حقوق سالانه نخستوزیر انگلیس نیز در سال 142 هزار و 500 پوند است که 74 پوند آن بابت حقوق نمایندگی مجلس عوام است.
دیوان عالی انگلیس سال گذشته صحنه رسیدگی به پرونده جنجالی شکایت دو بازرگان انگلیسی علیه دولت این کشور در رابطه با موانع قانونی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بود.
'گینا میلر' 51 ساله و مدیر یک شرکت سرمایهگذاری به همراه 'دیر دوسانتوس ' یک آرایشگر و یک شهروند بریتانیایی ساکن فرانسه،با طرح دعوای حقوقی اختیار ویژهای که به خانم «ترزا می» اجازه میدهد بدون مصوبه مجلس عوام، ماده 50 پیمان لیسبون را فعال کند، به چالش کشیدند.
'دیوید نوبرگر ' رییس دیوان عالی انگلیس در پایان رسیدگی به این پرونده ضمن اعلام رای دادگاه گفت که دولت این کشور بدون موافقت مجلس نمی تواند روند خروج از اتحادیه اروپا را آغاز نماید که این مساله در آغاز روند برگزیت چندین ماه تاخیر ایجاد کرد.
پ
نظر کاربران
بله به این میگن برابری منتها تو ایران ....