هاشمی طبا: از طرف ستاد رئیسی با من تماس گرفته بودند
هاشمی طبا در گفت و گو با روزنامه ایران:یک شخص محترمی با من ملاقات کرد اما نام ایشان را فقط به خود آقای رئیسی میگویم. گفتند اگر شما کنار بروید وزیر میشوید.
آقای روحانی با شعارهای خود آمدند؛ ایشان در چهار سال ریاست جمهوری خود، اقدامات خوبی انجام دادند. عدهای مطرح کردند که روحانی در این مدت کاری نکرده است.اما واقعیت این است که ایشان یک آواربرداری به جا مانده از دولت نهم و دهم داشتند. ببینید ساختمان پلاسکو در ۲ ساعت با خاک یکسان شد؛ اما آواربرداری آن چندین روز طول کشید و حال مشخص نیست ساختن آن چند سال زمان ببرد.شاکله سیاست و اجرائیات مملکت هم در آن هشت سال این گونه تخریب شد. در مناظرهها آقای روحانی و آقای جهانگیری با یک دیدگاه مثبت عقلگرایانه وارد کار شدند. آنچه ما از مصاحبههای آقای قالیباف و رئیسی دیدیم، تحریک افکارعمومی برای رأیگیری بود. اینکه «ما به شما پول میدهیم»، «ما میتوانیم»، «کارانه میدهیم»، «یارانه میدهیم» و... در حالی که آقای قالیباف که تاکنون از مردم پول گرفته و هیچ وقت به مردم پول نداده است. حالا چگونه این وعده را عملی میکرد؟ منابع آن کجاست؟ البته ایشان تا حدودی خدمات شهری داده اما برخی، اقدامات ایشان را با ابهاماتی زیر سؤال میبرند.
(در مورد رئیسی) از سیستم وعده دادن و «ما میتوانیم» و «باید بشود» استفاده میکردند. در حالی که ایشان همیشه در کار صدور حکم بودند. وقتی قوه قضائیه حکمی میدهد، کسی حق اعتراض و انتقاد ندارد اما وقتی قوه مجریه کار میکند، همه حق اعتراض دارند؛ درگیر میشوند؛ بحث پیش میآید؛ اعتراض میشود؛ انتقاد میشود؛ تازه قوه مجریه باید برای برخی از موارد به قوه قضائیه پناه ببرد. بنابراین من صرف نظر از شخصیت فردی شان، آن شخصیت اجرایی که بتواند مملکت را اداره کنند، در ایشان ندیدم.
دغدغه من بالاتر از آن چیزی بود که دولت مطرح میکرد. بحث حفظ سرزمین، حفظ ایران، رسیدگی به محرومان را در رأس کار قرار داده بودم. طبیعتاً روند برخورد عقلایی که میخواستم با مسائل مملکت داشته باشم، با نوع برخورد آقای رئیس جمهوری و آقای جهانگیری در یک راستا قرار میگرفت؛ نه اینکه مثل هم باشد؛البته ممکن است مشابهت دیده شود. من کمی سختگیرانهتر نسبت به مسائل مملکتی روبه رو میشدم تا آقای روحانی؛ معتقدم نیاز است با مسائل جدیتر و سختگیرانهتر برخورد شود. کما اینکه من هیچ وعدهای به کسی ندادم. چون معتقدم اگر مملکت بخواهد اداره شود و آینده خوبی داشته باشد، این روش رابه کار ببریم؛ ولو اینکه مردم نپسندند. حرف خودم و وظیفه خودم میدانم آنچه را در ذهنم تشخیص دهم ارائه دهم.البته ممکن هست با دیدگاه آنان هم تطابق داشته باشد.
(در مورد انتقادات میرسلیم) کسی نمیتواند بگوید چه فردی وارد شود و چه کسی وارد نشود. به کسی ربطی ندارد چه کسی وارد میشود.
ایشان خودشان در سفر آقای رئیسی به مشهد همراه ایشان رفتند؛وقتی پشت سر ایشان حرکت کردند، یعنی ایشان را تأیید کردند.این انتقاد آقای میرسلیم به من وارد نیست. ایشان نظر دارد و برای خودشان محترم هست.
(گفتید که از طرف آقای رئیسی کسی با شما تماس گرفت و خواست به نفع ایشان کنار بروید؛ این واسطه چه کسی بود؟)
یک شخص محترمی با من ملاقات کرد اما نام ایشان را فقط به خود آقای رئیسی میگویم. گفتند اگر شما کنار بروید وزیر میشوید.
نظر کاربران
خدا شفات بده خخخخخخخخخخخخخخخ
برو خواهشها دیگه حرف های اضافه نزن.اخه یکی نمی پرسه شما چکاره بودید و چکار کردید .از همان اول هم گند زدید و اصلا حرفهات معنی خواصی نداشت .حالا امدی و اظهار نظر میکنی .ترا خدا خودت معثیتکار نکن
آخه تو رای داشتی؟!!! که این همه قمپز در وکنی؟!!!!
ما گلهای خندانیم،فرزندان ایرانیم،با هشتاد سال سن تو انتخابات میمانیم
خیلیم ادم با شخصیتیه