دبير جايزه احمد محمود به حاشيهها پاسخ داد
دبير نخستين جايزه كتاب سال احمد محمود تاكيد ميكند كه خانواده اين نويسنده در جريان برگزاري اين رويداد هستند و هيچ مشكلي هم با اين موضوع ندارند.
محمدي بر اين نكته هم اصرار دارد كه خانواده محمود نهتنها با اين جايزه مخالفتي ندارند بلكه حتي از اين بابت خوشحالند كه گروهي نويسنده باعث شدهاند نام محمود همان طور كه حقش است، زنده شود و حتي قرار بر اين است كه در شروع جايزه، يعني در مراسم نهايي امسال كه همزمان با سالروز تولد محمود روز ٤ دي ماه برگزار ميشود، جشن تولد نماديني براي او گرفته شود و خانواده محمود براي اجراي اين پيشنهاد هم همكاري لازم را داشتهاند.
دبير جايزه احمد محمود درباره حاشيه ديگري هم سخن گفته است، اينكه حاشيهسازان گفته بودند ميان برگزاركنندگان اين جايزه و احمد محمود نسبتي وجود ندارد: «حرف خيلي خندهداري است كه گفته شود موسسان جايزه و داورانش با احمد محمود نسبتي ندارند. يعني ما حتما بايد پسرخاله محمود باشيم تا اسم جايزهاي را به نام او بگذاريم؟ نسبت همه ما ادبيات است و چه نسبتي بزرگتر از اين؟ محمود نويسنده بزرگي است و همه ما نويسندگان ايراني به او مديون هستيم. »محمدي به سالهاي گذشته هم اشاره دارد و يادآوري ميكند كه در زمان حيات محمود نيز بزرگداشتي براي او در دوره اول جايزه منتقدان و نويسندگان مطبوعات برگزار كرده بودند: «آن موقع، يعني هفده، هجده سال پيش، خوشبختانه محمود زنده بود.
يكي از حاشيههاي مطرح شده درباره ارتباط اين جايزه با انجمن تازه تاسيس داستان نويسان است. چراكه برخي از اعضاي هيات داوران اين جايزه در آن انجمن هم حضور دارند اما محمدي اين موضوع را رد ميكند: «فعلا هيچ ارتباطي بين اينها نيست. بحثهاي مقدماتي برگزاري جايزه احمد محمود دو، سه سال پيش مطرح شد و اين خيلي قبلتر از آن بود كه انجمن صنفي داستاننويسان بخواهد شكل بگيرد. يعني اين دو فعلا ارتباط مستقيمي به هم ندارند. البته اميدوارم با توجه به اينكه بنده عضو هياتمديره و دبير انجمن هم هستم، بتوانيم در سالهاي آينده از انجمن هم كمك بگيريم و با همكاري هم كار را انجام دهيم كه فكر ميكنم حالا كه انجمن داريم، شكل درستترش همين است كه جايزهها هر كدام بهنوعي با انجمن همكاري كنند.»
ارسال نظر