رقبایی مانند جگوار، لندروور و فورد این رویکرد را ناامن میپندارند و تشریح میکنند که فناوری خودرانها تنها با حضور ناظر انسانی در تمامی شرایط امن خواهد بود.
عصر ایران: رقبایی مانند جگوار، لندروور و فورد این رویکرد را ناامن میپندارند و تشریح میکنند که فناوری خودرانها تنها با حضور ناظر انسانی در تمامی شرایط امن خواهد بود.
خودروی بدون راننده آئودی A8 نشان از تلاش این شرکت برای کسب جایگاه برتر در فناوری خودرانها به ویژه در برابر رقبایی مانند مرسدس بنز و بیامو دارد.
به نقل از "فایننشال تایمز"، آئودی در روزهای قبل، پیشرفتهترین خودران خود را برای حضور در جادهها معرفی کرده که به صاحبان خودرو اجازه میدهد برای مدت طولانی چشم از جاده برداشته و به حرکت ادامه دهند.
این زیر شاخه برند فولکسواگن اخیرا از سدان A8 خود به عنوان شاهکار و محصولی برجسته رونمایی کرده و تلاش دارد با این خودرو به عنوان یک پیشرو در فناوری خودران به رقابت با دو رقیب دیرینه مرسدس بنز و بیامو بپردازد.
جذابترین ویژگی این خودرو که به کاربران اجازه میدهد روی صندلیهای عقب نشسته و در سرعت ۶۰ کیلومتر در ساعت یا ترافیک سنگین به تماشای تلویزیون یا کار با اینترنت بپردازند، سخت بحث برانگیز است.
صنعت اتومبیل شدیدا بر این رویکرد تکیه میکند که خودرانها با کاهش تصادفات جان انسانهای بیشتری را نجات میدهند.
برخی از خودروسازان مانند آئودی، نیسان و مرسدس توجه زیادی به سامانههایی نشان میدهند که خودمختاری وسیله نقلیه را افزایش داده و در مواقع اضطراری با ارسال هشدارهای لازم کنترل را به راننده بازمیگردانند.
اما رقبایی مانند جگوار، لندروور و فورد این رویکرد را ناامن میپندارند و تشریح میکنند که فناوری خودرانها تنها با حضور ناظر انسانی در تمامی شرایط امن خواهد بود.
آئودی در این خصوص میافزاید، این روند وابسته به قوانینی است که به زودی تصویب شده و رانندگان را مجبور می کند تا دست از فرمان بردارند.
مقامات این شرکت در این خصوص اعلام کردهاند که رانندگان از این پس نیازی به نظارت همیشگی روی حرکت خودروها ندارند. رانندگان میتوانند به طور موقت دست از فرمان برداشته و به فعالیتهایی مانند تماشای تلویزیون یا کار با صفحه نمایشگری بپردازند که خودرو امکانات آن را برایشان فراهم میکند.
دست لوکس گروه صنعتی فولکسواگن در خصوص محصول تازهاش اظهار کرده که A۸ های جدید در سال آینده ارائه خواهند شد و اولین محصول تولیدی ویژه در رده خودرانها محسوب میشوند.
سامانه نرمافزاری AI که با فشار یک دکمه در خودرو فعال میشود، برای حرکت بسیار آرام در ترافیک با سرعت 60 کیلومتر در ساعت طراحی شده است.
در مواقع اضطراری یا بروز رویدادهای خاص کنترل دستی خودرو سریعا به راننده باز خواهد گشت.
سطح خودرانی در آئودی در مقیاس صفر تا 5 اندازهگیری میشود. در مقیاس صفر هیچ عملکرد اتوماتیکی وجود ندارد و در مقیاس 5 تمام عملکردهای خودرو روی هر سطح جغرافیایی بر عهده اتومبیل است. از طرفی امکان حذف فیزیکی فرمان و پدالها در سطح 5 وجود دارد.
آئودی اظهار کرده سدان A۸ اولین خودروی تولیدی است که خودرانی سطح سه را به خوبی روی جادهها و خیابانها اجرائی خواهد کرد.
سخنگوی شرکت دایلمر در این خصوص گفت: آئودی در به کارگیری سختافزارهای سطح سه خودرانی منحصربهفرد نیست. اما وی تصریح میکند تفاوت زیادی بین قابلیتها و داشتن مجوزها وجود دارد.
به گفته وی سطح سه خودرانی اجازه رانندگی در خیابانها را ندارد. وی افزود: از نظر فنی شما قادر به استفاده از این سطح در خیابانها هستید، اما باید بدنه قانون را متقاعد کنید که مشتریان خواهان ایجاد تفاوت در این سطح از رانندگی خود هستند.
آئودی در کنفرانس مطبوعاتی خود اعلام کرد: چارچوبهای قانونی باید در بازارهای متفاوت بررسی شده و مورد ارزیابی قرار گیرند تا بتوان برای این مشکل مشتریان راه حل متفاوت و سازندهای پیدا کرد.
این خودران قدرت خود را از رادارها، دوربین و حسگرهای آلترا سونیک میگیرد و به گفته آئودی اولین خودرانی است که از اسکنرهای لیزری بهره میبرد. این خودرو همچنین میتواند علائم ترافیکی را خوانده و در مواقع خطر اطلاعات بیشتر را از هوش جمعی ناوگان آئودی به دست آورد.
دایلمر، رقیب آلمانی آئودی به عنوان کمپانی والد مرسدس، در همکاری با شرکت بوش به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای تامین قطعه، روی تولید تاکسیهای روباتیک کار میکند تا آنها را از اوایل سال 2020 روانه بازار کند. در همین حال بیامو نیز در همکاری شرکای تکنولوژیکش در حال توسعه یک خودران کامل تا سال 2021 است. و به نظر میرسد با تمام تلاشهای صورت گرفته خودرانها در حال پیدا کردن جایگاهی مطمئن برای مانورهای خود هستند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر