ثبت سالانه ۳۰۰۰ اختراع در کشور
معاون پژوهش و برنامهریزی بنیاد ملی نخبگان کشور گفت: سالانه ۳۰۰۰ اختراع در کشور ثبت میشود که از این تعداد ۲۰۰۰ اختراع در جشنوارهها شرکت میکنند.
وی با اشاره به اینکه مهمترین هدف ما تبدیل مخترع به شرکت است، افزود: خلاقیت و ایدهپردازی میتواند برای ارتقای جایگاه افراد بسیار مناسب باشد که به همین منظور نیاز است از این ظرفیت بسیار مناسب برای ایجاد اشتغال و فضای کسب و کار استفاده شود تا بتوانیم از این طریق اختراع را به مرحله تولید و شکوفایی برسانیم.
معاون پژوهش و برنامهریزی بنیاد ملی نخبگان کشور گفت: کشورمان بیشترین اختراعات را در حوزههای دارویی و پزشکی دارد که به همین منظور نیاز است اختراعات در سایر حوزهها نیز تقویت یابد تا بتوانیم در تمامی حوزهها حرفی برای گفتن داشته باشیم و به موفقیتهای بزرگ دست یابیم.
منتظر بیان کرد: خارج شدن از وضعیت کار فردی موضوعی است که در حال حاضر برای دستیابی به موفقیتها میتواند بسیار موثر باشد که به همین منظور تدوین فرآیند جدید و ارائه راهکارهای اساسی در این زمینه امری لازم و ضروری است که امیدواریم مورد توجه واقع شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اردبیل نیز در این مراسم تصریح کرد: حمایت از شرکتهای دانشبنیان و نوپا همیشه در ارتباط با تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی موفق عمل کرده و نیاز است از این پس نیز همین اتفاق بیفتد و بتوانیم در این زمینه گامهای اساسی و هدفمند برداریم.
اقبال عباسی افزود: هدفدار کردن رفتارها نیز میتواند در ارتباط با استفاده و بهرهگیری از سرمایههای ارزشمند بسیار موثر باشد که امیدواریم این موضوع مورد توجه واقع شود و بتوانیم از این طریق به تمامی اهداف خود در راستای توسعه و پیشرفت منطقه دست یابیم.
حسین شایقی، رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل نیز در این مراسم اظهار کرد: در حال حاضر از ۱۲۱ اختراع ارسال شده به جشنواره ۷۱ اختراع به داوری نهایی راه یافتهاند و برای پشتیبانی و توانمندسازی اختراعهای برگزیده سطح سه، تسهیلاتی مانند جایزه نقدی، تسهیلات مالی و لحاظ امتیاز اختراع در نظر گرفته شده است.
ارسال نظر