امکان ادامه خدمت آموزگاران مرد و زن در تهران
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرد: آموزگاران مرد و زن در آستانه بازنشستگی در تهران اگر دارای مدرک لیسانس باشند، پس از ۳۰سال سابقه و اگر دارای مدرک فوق لیسانس باشند، پس از ۳۵ سال سابقه میتوانند در آموزش و پرورش بمانند و ادامه خدمت دهند.
خبرگزاری ایسنا: مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرد: آموزگاران مرد و زن در آستانه بازنشستگی در تهران اگر دارای مدرک لیسانس باشند، پس از ۳۰سال سابقه و اگر دارای مدرک فوق لیسانس باشند، پس از ۳۵ سال سابقه میتوانند در آموزش و پرورش بمانند و ادامه خدمت دهند.
عباسعلی باقری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آموزش و پرورش زیرساخت اصلی توسعه پایدار یک کشور است. اگر آموزش و پرورش و حتی پیش از آن، خانواده ها وظیفه خود را بدرستی انجام ندهند، محصول نهایی تربیت و آموزش که از یک خروجی معیوب بیرون میآید، محصول خوبی نخواهد شد.
وی افزود: سرمایهگذاری روی این کار زیربنایی باید بلندمدت باشد. خروجی آموزش و پرورش خروجی دیربازدهی است و معمولا در کشور، حوصله کار درازمدت نداریم.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران بیان اینکه این کار فقط منحصر به یک وزارتخانه و یک وزیر نمیشود و به تنهایی از یک نفر بر نمیآید عنوان کرد: علت و منشاء مشکلات مالی ادامهدار آموزش و پرورش همین است، از صاحبفکران تقاضا میکنم به این سوال پاسخ دهند که راهکارهای ایجاد یک عزم ملی برای ارتقای آموزش و پرورش چگونه باید شکل بگیرد؟
باقری ادامه داد: البته خوشبختانه در حال حاضر سند تحول بنیادین در حال تبدیل به یک گفتمان است اما کفایت نمیکند. باید تاکید کنیم امر آموزش و پرورش با تلاش یک وزارتخانه سامان نمییابد و نیازمند عزم ملی است.
وی درباره هدایت تحصیلی گفت: درست است که تقاضا برای ورود به برخی رشتهها وجود دارد، اما باید یک کار فرهنگی صورت بگیرد. از بیش از ۹۰۰ هزار شرکت کننده امسال کنکور سراسری، ۵۸۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی بودند در حالی که تنها۱۵ هزار نفر ( سه درصد) آنها در دانشگاه پذیرفته میشوند و این به معنای آن است که۹۷ درصدشان علی رغم تلاش شبانه روزی از رقابت باز میمانند و دچار سرخوردگی میشوند.
ریاضی فیزیک، پرطرفدارترین رشته در میان دانش آموزان تهرانی
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: تقاضا در کشور برای علوم تجربی بسیار بالاست، اما در تهران تجربی بالاترین تقاضای شهر تهران نیست و همچنان ریاضی فیزیک رشته اول است. اما اینکه باز هم حدود ۳۲درصد در تهران بخواهند به رشته تجربی بروند جای تامل دارد.
باقری با بیان اینکه اولیا باید در جریان هدایت تحصیلی قرار بگیرند عنوان کرد: وقتی افراد لیسانس و فوق لیسانس میگیرند خودبخود شغل برای آنها ایجاد نمی شود و کار برایشان کم است اما فارغ التحصیلان رشتههای خوب فنی و کاردانش معمولا بیکار نمی مانند. به عنوان مثال برای رشتههایی چون حسابداری، سیم پیچی موتور، نصب آسانسور و بسیاری دیگر همیشه شغل وجود دارد و همیشه به دنبال چنین افرادی میگردند.
وی افزود: باید سرمایه گذاری روی شاخه فنی و حرفه ای گسترش پیدا کند. البته دچار کمبود مشاور در هنرستانها هستیم، مشاوران موجود هم باید بروز باشند و اطلاعاتشان روزآمد باشد.
بازنشستگی ۲۹ هزار نیرو در آموزش و پرورش تهران تا ۴ سال آینده
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه سنوات معلمان در تهران بالاست و ۲۹ هزار نفر تا چهارسال آینده بازنشسته میشوند و این ۵۰ درصد کل پرسنل ماست.
باقری افزود: امسال چهارهزار نفر بازنشسته میشوند اما قرار است تربیت معلم ۲۵۰ نیرو در اختیار ما بگذارد. چندسال گذشته در ساختار جدید سند تحول که ابتدایی شش ساله شد یک مرتبه یک پایه اضافه شد و معنای آن افزایش یک پنجمی کلاسهای درس و دانش آموزان دوره ابتدایی بود.
وی با اشاره به اینکه از آن سال تا کنون هنوز صدمات و لطمههای ناشی از این اقدام پابرجاست و کمبود آموزگار ما را رنج داده است، گفت: پیش بینی میکنیم امسال ۱۵۰۰ آموزگار بازنشسته و از سیستم خارج شوند که برای جبران آن ۲۵۰ نیرو به ما می دهند و دوره ابتدایی خالی میماند که باید از جای جذب کنیم و این خوب نیست.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با تاکید بر اینکه باید همه نهادهای مربوط به کمک ما بیایند تا ارتقای نیروی انسانی را عملیاتی کنیم اظهار کرد: دهه ۶۰ جمعیت کشور رشد قابل توجهی پیدا کرد و حتی مدارس چهار شیفت در تهران داشتیم. آن موقع معلمان بسیاری استخدام شدند که اکنون همه دارند بازنشسته می شوند و باید فکری کرد.
باقری ادامه داد: آموزگاران مرد و زن در آستانه بازنشستگی در تهران اگر دارای مدرک لیسانس باشند، پس از ۳۰سال سابقه و اگر دارای مدرک فوق لیسانس باشند پس از ۳۵سال سابقه میتوانند در آموزش و پرورش بمانند و ادامه خدمت بدهند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران درباره دبیران مازاد گفت: سال های گذشته دبیران مازاد را آموزگار کردیم و دیگر به آن معنا معلم مازاد نداریم.
نظر کاربران
اشتغال یعنی این
تدبیر و اعتدال و منشور شهروندی که میگن یعنی این.
جوانان با مدارک دانشگاهی بیکار و ...
جواب مدیر کل اموزش و پرورش شهر تهران که سئوال فرموده بودند راهکارهای ایجاد یک عزم ملی برای ارتقای اموزش و پرورش چگونه باید شکل بگیرد؟مدیر کل محترم اینجانب کارشناس علوم تربیتی گرایش مدیریت و برنامه ریزی اموزشی هستم در طول دوره 4 سال اموزشی واحدهای زیادی را در مورد مشکلات اموزش و پرورش و راه حل ان مطالعه کردیم جواب شما را از کتاب اموزش و پرورش تطبیقی که اموزش و پرورش کشورهای دیگر را مقایسه می کرد داد و ان این است که در بیشتر کشورهای اروپایی هزینه اموزش و پرورش از والدین انها دریافت می شود .کشورهای اروپایی کشورهای کوچکی هستند ولی بیشتر مردمان انها سرمایه دار هستند و در رفاه کامل زندگی می کنند .ولی در ایران انطور نیست بیشتر مردم در سطح متوسط و بعضا ضعیف هستند ولی از ان کسانیکه وضع مالی شان خوب است هزینه تحصیل فرزندشان را از والدینشان گرفت ویا مدرسه انها را از کسانیکه وضع مالی شان خوب نیست جدا کرد و دولت هزینه دانش اموزانی را که واقعا نیازمند هستند را پرداخت کند که در ان صورت مشکل مالی اموزش وپرورش حل خواهد شد.
این همه جون ییکار که اکثر اونها بامدرک لیسانس و فوق لیسانس هستند اینها رو چرا جاگزین معلم های بازنشسته نمیکنید بعد میگید میخواهیم اشتغال زایی کنیم
چرا سرباز معلم ها رو استخدام نمیکنید،بعد از دوسال زحمت و تدریس در بدترین نقاط محروم با حقوق 300تومانی ، آخر سر شوتشون میکنید بیرون... بگم خدا لعنتت کنه اقای مدیر کل یا خدا خیرت بده!!! فکری به حال سرباز معلم ها کنید اینقدر بی دین و ایمان و بی انصاف نباشد به فکر خودتون نباشید
سلام من سال نود وچهار بازنشست شدم با مدرک فوق دیپلم ابتدای بقدری به هنرم علاقمندم که با افتخار دوست دارم به مملکتم خدمت کنم آیا امکانش هست دوباره برگردم برای تدریس در مقطع پر افتخار ابتدایی