۵۶۳۸۸۶
۱ نظر
۵۰۱۳
۱ نظر
۵۰۱۳
پ

۷۵ درصد انگلیسی ها بدون دارو خوب می‌شوند

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خانوارهای فقیر یا ۱۰ درصد جمعیت کشور اگر ماهانه ۴۳ هزار تومان برای یک فرد خرج کنند، دچار هزینه‌های کمرشکن خواهند شد، درحالیکه در انگلستان ۲۵ تا ۷۵ درصد کسانى که به مطب ها مراجعه مى‌کنند، بدون دارو بهبود پیدا می‌کنند.

خبرگزاری تسنیم: ایرج حریرچى درباره پزشکى سازى یا طب زدگى اظهار داشت: پزشکی سازی یا طب زدگی یعنى اینکه مسائل و مشکلات انسانى را مشکل پزشکى تلقى و با آن برخورد پزشکى کنیم.

سخنگوى وزارت بهداشت افزود: مصداق پزشکی سازی را در مسائلی مانند، اعمال جراحی زیبایى، اصلاح خط لبخند یا جراحی بینى یا چاقى و تخلیه چربى می‌توان دید.

حریرچی با بیان اینکه بسیارى از اعمال زیبایى، هزینه زا و داراى عوارض است، عنوان کرد: موضوعاتی که به طور طبیعی در روند زندگی فرد ایجاد می‌شود، نباید راه حل طبی سازی درمان شود. بحث پیرى نیز از جمله موارد پزشکى سازى است که برخى به دنبال درمان طبى و برطرف کردن چین و چروک و اعمال زیبایى هستند، در صورتیکه پیشگیری از بسیاری از عوامل ، موثرتر بوده و چاره کار است.

سخنگوى وزارت بهداشت ادامه داد: در مورد حاملگى نیز، آزمایشات ژنتیک و تعیین جنسیت غیرضرورى است.

حریرچی افزود: بخشی از هزینه‌های حوزه سلامت را حالات روانى که حاصل استرس‌های وارد شده بر فرد است، ایجاد می‌کند، در واقع وارد شدن استرس‌ها منجر به ایجاد بیماری‌های روحی و روانی شده و بار مراجعه به پزشک را افزایش می‌دهد، مثلا فقر یا اتفاقات سیاسی در کشور منجر به برهم خوردن حالات روان می‌شود، در نتیجه باید عوامل موثر بر سلامت روانى را تصحیح کرد و نباید سراغ پزشکى سازى رفت.

وی در خصوص هزینه‌های تحمیل شده از سوی حوادث غیرمترقبه مانند تصادفات نیز گفت: تصادفات سومین عامل مرگ و میر در کشور است و می‌توان بررسی کرد که "پیشگیری" مهم ترین عامل در جلوگیری از وقوع تصادفات است که این موضوع بر عهده حکومت‌هاست و بخش دیگر رخداد تصادفات هم ناشی از خطای انسانى است، که باید کاهش پیدا کند.

دکتر حریرچی تصریح کرد: تمام کشورهاى جهان در حال مقابله با مراجعات و درمانهای غیر ضروری هستند؛ در انگلستان ۲۵ تا ۷۵ درصد کسانى که به مطب‌ها مراجعه مى‌کنند، بدون دارو بهبود پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه بسیارى از اقدامات غیرضرورى باعث مى‌شود هزینه‌هاى غیرلازم افزایش یافته و نتوانیم اقدامات ضرورى پزشکى را انجام دهیم، افزود: اولین عامل هزینه‌های کمرشکن در حوزه سلامت خدمات سرپایی و دومین عامل هزینه‌هاى سلامت در کشور ما هزینه‌های دندانپزشکى است که اگر در زمان مناسب پیشگیرى مى شد، این هزینه‌ها ایجاد نمی‌شد، و در حال حاضر حدود ۲۲ درصد از پرداخت‌ها از جیب مردم مربوط به خدمات دندانپزشکی است.

سخنگوى وزارت بهداشت، نقش سیاستگذاران و متولیان در هدایت به سمت ارایه و دریافت خدمات صحیح را بسیار مهم توصیف کرد و افزود: از سوی دیگر جامعه پزشکى نیز باید به این سمت برود که خدمات ضرورى تر را ارائه دهد، اما در قدم اول باید پیشگیرى قرار بگیرد و بعد خدمات درمانى ارائه شود.

حریرچی گفت: بعداز خدمات سرپایی و هزینه‌های دندانپزشکی سومین عامل هزینه‌های کمرشکن در حوزه سلامت، مربوط به خدمات بستری و بعد خدمات دارو و پاراکلینیک و‌ سپس دیگر خدمات درمانی هستند.

وی با بیان اینکه هزینه‌هاى کمرشکن سلامت در حال حاضر کمتر از ۲.۴ خانوارهاست، ادامه داد: یکى از مهم ترین علت‌های ایجاد هزینه‌های کمرشکن، این است که ظرفیت پرداخت خانوارها کم است و بنابراین مهم‌ترین راه مقابله با این هزینه‌ها، در درجه اول تامین درآمد مناسب براى خانوارها است.

حریرچی گفت: افزایش درآمد خانوار با بهبود یافتن اقتصاد ملی، ارائه خدمات متناسب با سطح اقتصادی و اجتماعی افراد و مدیریت هزینه‌های دولت ، وزارت بهداشت و بیمه‌ها و از سویی دیگر، هدایت رفتارهای مردم به سمت مثمر ثمر بودن هزینه‌کرد خانوار، از راههای کاهش هزینه‌های سلامت است.

وی خاطرنشان کرد: خانوارهای فقیر یا ۱۰ درصد جمعیت کشور اگر ماهانه ۴۳ هزار تومان برای یک فرد خرج کنند، دچار هزینه های کمرشکن خواهند شد و بالاترین درصد هزینه های کمرشکن در حال حاضر در خانوارهای ثروتمند روستایی اتفاق می‌افتد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چون خسیس هستن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج