۵۶۲۹۷
۲ نظر
۵۰۰۱
۲ نظر
۵۰۰۱
پ

در دیدار عارف با حسن روحانی چه گذشت؟

محمدرضا عارف یکی از نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که از ادامه رقابت‌های انتخاباتی کناره‌گیری کرده بود، امروز شنبه در دیدار با رئیس جمهور منتخب درباره وضعیت کشور و شکل دولت جدید بحث و تبادل نظر کرد.

خبرگزاری مهر: محمدرضا عارف یکی از نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که از ادامه رقابت‌های انتخاباتی کناره‌گیری کرده بود، امروز شنبه در دیدار با رئیس جمهور منتخب درباره وضعیت کشور و شکل دولت جدید بحث و تبادل نظر کرد.

محمدرضا عارف در تشریح دیدارش با رئیس جمهور منتخب به رفاقت ۴۰ ساله‌اش با دکتر روحانی اشاره کرد و گفت:جلسه امروز جلسه دوستانه‌ای بود و نقطه نظراتم را درباره دولت مطرح کردم و اعلام آمادگی شد در هر زمینه ای که دکتر روحانی تشخیص بدهد هم خودم و هم تیمی که با من همکاری می‌کند به دولت کمک کنیم و ایشان هم از این موضوع استقبال کرد.

وی خاطرنشان کرد:در این جلسه مطالبات مردم مورد بررسی قرار گرفت و مروری هم بر وضعیت کشور شد.

معاون اول دولت اصلاحات در این دیدار که در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام انجام شد، بار دیگر پیروزی وی در انتخابات ۲۴ خرداد را تبریک گفت و برای روحانی و دولت یازدهم آرزوی موفقیت کرد.

عارف در این دیدار با تاکید بر همکاری با دولت یازدهم گفت: فضای خوبی را که در کشور به وجود آمده پاس بداریم و همه باید تلاش کنیم دولت یازدهم موفق شود تا بتواند مشکلات را کم کند.

روحانی نیز با تشکر و تقدیر از عارف برای وی آرزوی موفقیت کرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • نيما

    درود بر عارف و روحاني عزيز

  • نيما

    زنده باد روحاني و عارف عزيز

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج