شبکه تلویزیونی ۰۳۹;سی ان ان۰۳۹; آمریکا در گزارشی درباره روابط پکن و واشنگتن اعلان کرد که تهدید کره شمالی، به دوره ماه عسل ۰۳۹;دونالد ترامپ۰۳۹; رئیس جمهوری آمریکا و ۰۳۹;شی جین پینگ۰۳۹; همتای چینی وی پایان داده و به سردی روابط دو ابرقدرت انجامیده است.
خبرگزاری ایرنا: شبکه تلویزیونی 'سی ان ان' آمریکا در گزارشی درباره روابط پکن و واشنگتن اعلان کرد که تهدید کره شمالی، به دوره ماه عسل 'دونالد ترامپ' رئیس جمهوری آمریکا و 'شی جین پینگ' همتای چینی وی پایان داده و به سردی روابط دو ابرقدرت انجامیده است.
سی ان ان با اشاره به یک دوره از روابط دوستانه میان ترامپ و شی جین پینگ گفت: ترامپ هنوز بر این باور است که چین، کلید حل مسئله کره شمالی است.
این گزارش می افزاید: ترامپ با توجه به این موضوع که چین بزرگ ترین شریک تجاری کره شمالی است، از پکن می خواهد که فشار بیشتری به 'کیم جونگ اون'، رهبر کره شمالی وارد کند. واشنگتن اکنون می گوید که اقدامات چین در خصوص پیونگ یانگ کافی نبوده و به همین علت روابط دو کشور رو به سردی گذاشته است.
سی ان ان اضافه کرد: از سوی دیگر چین از سیاست کاخ سفید در خصوص تایوان و همچنین تحریم یک بانک چینی توسط آمریکا، به دلیل ارتباط با کره شمالی و همچنین از تحرک ناوهای آمریکا در منطقه دریای چین جنوبی، ناراضی است.
سی ان ان گفت: با توجه به این نکته که چین همچنین روشن کرده که مایل به تغییر حکومت کره شمالی نیست که مانع از موثر واقع شدن تحریم های کمرشکن (آمریکا و غرب) علیه کره شمالی می شود، ماه عسل دو کشور به پایان رسیده است.
سی ان ان در پایان نسبت به نزدیک شدن دیدگاه های پکن و واشنگتن در جریان کنفرانس گروه 20 (در هامبورگ آلمان) ابراز تردید کرد.
از سوی دیگر، وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: چین می تواند فشارهایش را بر کره شمالی بر سر مسائلی همچون برنامه هسته ای و موشکی کره شمالی افزایش دهد.
به دنبال شلیک موفقیت آمیز روز سه شنبه یک فروند موشک بالستیک قاره پیمای کره شمالی، دور تازه ای از تنش ها میان آمریکا و پیونگ یانگ آغاز شده است.
این موشک بالستیک قاره پیما توانایی رسیدن به ایالت آلاسکا در شمال غرب آمریکا را دارد.
این آزمایش که پیشرفت قابل توجهی در برنامههای موشکی پیونگ یانگ به شمار می رود، زنگ خطر را برای آمریکا و متحدانش به صدا در آورده است.
ترامپ بارها به برنامه های هستهای و موشکی کره شمالی خرده گرفته و آن را خطری برای امنیت منطقه ارزیابی کرده است.
پیونگ یانگ تاکید میکند که این فعالیتهای نظامی تنها جنبه بازدارندگی دارند و حضور نیروهای نظامی آمریکا در مناطقی با فاصله هزاران کیلومتر از مرزهای این کشور، عامل اصلی بی ثباتی در جهان به ویژه منطقه شرق آسیاست
.
کره شمالی در سال جاری میلادی تاکنون ۱۳ بار اقدام به شلیک انواع موشک با بردهای بلند و کوتاه کرده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
دم کره گرم..امریکا اینجا حریف کشور کوچیک کره نشد با این همه ادعا