۵۶۰۷۶۹
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

تاثیر مخرب گوشی‌ها بر چشم‌های کاربران

زمانی که تلویزیون برای اولین بار ساخته شد یا هنگامی که مانتیور کامپیوترهای شخصی برای اولین بار ساخته شدند، ما به‌طور مداوم هشدارهایی را از سوی پزشکان و متخصصان دریافت کردیم که به ما می‌گفتند نباید به این دستگاه‌ها بیش از اندازه نزدیک شویم. به واسطه آن‌که به چشمان ما آسیب وارد می‌کنند. اکنون پزشکان به کاربران هشدار داده‌اند که دستگاه‌های همراه ممکن است به چشم‌ آن‌ها آسیب جدی وارد کنند.

وب سایت شبکه - حمیدرضا تائبیم: زمانی که تلویزیون برای اولین بار ساخته شد یا هنگامی که مانتیور کامپیوترهای شخصی برای اولین بار ساخته شدند، ما به‌طور مداوم هشدارهایی را از سوی پزشکان و متخصصان دریافت کردیم که به ما می‌گفتند نباید به این دستگاه‌ها بیش از اندازه نزدیک شویم. به واسطه آن‌که به چشمان ما آسیب وارد می‌کنند. اکنون پزشکان به کاربران هشدار داده‌اند که دستگاه‌های همراه ممکن است به چشم‌ آن‌ها آسیب جدی وارد کنند.
تاثیر مخرب گوشی‌ها بر چشم‌های کاربران

با اختراع انواع مختلفی از گجت‌های هوشمند به ویژه گوشی‌های هوشمند هر کاربری در عمل چیزی مشابه با یک تلویزیون یا مانیتور را در هر مکانی با خود حمل می‌کند و در تمامی ساعات شبانه‌روز چشمان خود را با نگاه مستمر به این ابزار کوچک آزار می‌دهد. کافی است یک حساب سرانگشتی انجام دهید تا متوجه شوید در طول چند سال اخیر تا چه اندازه به این ابزارهای کوچک نگاه کرده‌اید و ناخواسته به چشمان خود آسیب زده‌اید. اکنون پژوهشگران موضوع نگران کننده دیگری در ارتباط با گوشی‌های هوشمند بیان کرده‌اند که برای آن هیچ راه چاره‌ای وجود نخواهد داشت.

گزارشی که سایت وایرد به تازگی منتشر کرده نشان می‌دهد تمایل بیش از اندازه ما به استفاده از گوشی‌های هوشمند ممکن است باعث تغییر حالت چشمان ما شوند. اندرو باستاوروس، متخصص چشم، پژوهشی در این ارتباط انجام داده و گفته است: «در چند دهه اخیر افراد بیشتری نزدیک‌بین شده‌اند. پیامدهای این اتفاق ناگوار این نیست که افراد بیشتری به عینک احتیاج پیدا کرده‌اند، بلکه این مشکل باعث به وجود آمدن یک وضعیت پاتولوژیک شده است.»

در حالی که باستاوروس به شکل روشنی گوشی‌های هوشمند را مورد انتقاد و نکوهش قرار نمی‌دهد، اما موضوع دیگری را مطرح می‌کند. او می‌گوید: «متوجه نشده است گوشی‌های هوشمند چگونه باعث شده‌اند تا شکل و وضعیت چشم بیماران تغییر پیدا کنند.» او در بخشی از صحبت‌های خود گفته است: «فرض من بر این است که مردم به دلیل استفاده بیش از اندازه از گوشی‌های هوشمند، مجبور هستند از فاصله نزدیک‌تری به گوشی هوشمند خود خیره شده و مطالب را مطالعه کنند.
همین موضوع به‌طور ناخواسته چشمان را مجبور می‌سازد برای پاسخ‌گویی و واکنش به نیازهای زیست محیطی به نزدیک بینی متمایل شوند. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد این موضوع به فاصله کوتاهی یک واکنش ژنتیکی یا زیست محیطی را به همراه خواهد داشت. به مرور زمان و با توجه به تغییرات ژنتیکی افراد که از ابزارهایی همچون گوشی هوشمند استفاده می‌کنند برای جست‌وجوی مطالب خود به راهکارهایی همچون بزرگ‌نمایی تصاویر روی خواهند آورد تا با وضوح بیشتری مطالب و تصاویر را مشاهده کنند. این راهکاری است که عمدتا افرادی که دچار اختلال دید هستند از آن استفاده می‌کنند.»
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج