۵۶۰۱۸۹
۲ نظر
۵۰۰۵
۲ نظر
۵۰۰۵
پ

چه کسی رئیس سازمان ملی جوانان می‌شود؟

یاسر هاشمی رفسنجانی، محمدمهدی تندگویان، محمدرضا رستمی، مرتضی اشراقی و مسعود شفیعی از افرادی هستند که نامشان به عنوان گزینه‌های احتمالی تصدی ریاست سازمان ملی جوانان مطرح شده‌است هرچند جوانان هنوز از وزارت ورزش منفک نشده اند.

خبرآنلاین: یاسر هاشمی رفسنجانی، محمدمهدی تندگویان، محمدرضا رستمی، مرتضی اشراقی و مسعود شفیعی از افرادی هستند که نامشان به عنوان گزینه‌های احتمالی تصدی ریاست سازمان ملی جوانان مطرح شده‌است هرچند جوانان هنوز از وزارت ورزش منفک نشده اند.

حدود یک ماه دیگر مراسم تنفیذ و تحلیف ریاست جمهوری دوازدهم حسن روحانی برگزار می‌شود تا منتخب بیست و چهارمیلیونی مردم ایران کار خود را در دور دوم ریاستش آغاز کند، همین باعث می‌شود که هر چه روزها در پی هم می‌گذرند گمانه زنی‌ها برای کسانی که بر مسند وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی تکیه می‌زنند بیشتر شود. نهادهایی که انتخاب هدایت کننده سکان آن یکی از اولین گام‌هایی است که دولت دوازدهم باید در ابتدای کار خود بردارد. اما احتمالا انتخاب سکان دار کشتی که دولت دوازدهم قصد دارد آن را دوباره از نو بسازد شاید کار سختی باشد؛ سازمان ملی جوانان. سازمانی که تعیین کننده چشم انداز آینده جوانان ایرانی است که تا کنون نام چندین گزینه برای عهده دار شدن این سازمان در رسانه‌ها مطرح شده است.

پیش‌بینی وزرا و اعضای کابینه دولت دوازدهم نه امروز بلکه از ماه‌ها پیش از برگزاری انتخابات مطرح بوده است. وزارت ورزش و جوانان یکی از وزارتخانه‌هایی نوپایی است که در دوره اول ریاست جمهوری حسن روحانی با تغییر وزیر روبه‌رو شد. این وزارتخانه که ۸ دی‌ماه ۱۳۸۹ و پس از ادغام سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان در مجلس هشتم تشکیل شد، در سال پایانی دولت یازدهم به مسعود سلطانی‌فر رسید و حالا پیش بینی می‌شود که این وزارتخانه بار دیگر با تغییر رویه روبه‌رو شود.

حسن روحانی در دولت دوازدهم قصد دارد جوانان را از این ورازتخانه تفکیک و سازمان ملی جوانان را دوباره احیا کند. سازمانی که در دولت اصلاحات شروع به کار کرده بوده اما در دولت احمدی‌نژاد منحل و با سازمان تربیت بدنی ادغام شد؛ وزارت ورزش و جوانان.

البته احیای این سازمان و تفکیک جوانان از ورزش در صورتی امکان پذیر است که مجلس با آن موافقت کند. خبر ارائه لایحه تفکیک وزارت ورزش و جوانان به «وزارت ورزش» و «سازمان ملی جوانان» به مجلس شورای اسلامی را حسینعلی امیری معاون امور مجلس داده است. خبری که هنوز در انتظار بررسی و رای گیری است.

با این حال محمد مهدی مفتح، سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس جدایی وزارت ورزش و جوانان را بعید دانسته و گفته است که در صورت تفکیک به دلیل اینکه حوزه جوانان مستقیم زیر نظر رییس جمهوری قرار می‌گیرد و عملا مجلس امکان نظارت بر عملکرد این سازمان را نخواهد داشت، به نظر می‌رسد مجلس با این طرح موافق نکند. با این حال نام سه نفر به عنوان گزینه‌های احتمالی وزارت وزرش و جوانان در رسانه‌ها به چشم می‌خورد.

محمد مهدی تندگویان، محمدرضا رستمی و یاسر هاشمی، مرتضی اشراقی، مسعود شفیعی افرادی هستند که نامشان به عنوان گزینه‌های احتمالی این سازمان به گوش می‌رسد. کسی که انتخاب شود ششمین رئیس سازمان و اولین رئیس بعد از احیا خواهد بود. ریاست این سازمان در زمان دولت هفتم، بر عهده مرتضی میرباقری بود. در زمان دولت هشتم بر عهده رحیم عبادی، در زمان دولت نهم بر عهده محمد جواد حاج علی اکبری و در دولت دهم نیز، مهرداد بذرپاش به سمت معاون رئیس‌جمهور و رئیس این سازمان منصوب شد.

سخنگوی اصلاح‌طلبان شورا متولی جوانان می‌شود؟

مهدی تندگویان شاید ششمین کسی باشد که بر صندلی سازمان ملی جوانان تکیه خواهد زد. نام تندگویان از آن جهت که پدرش محمدجواد تندگویان وزیر نفت ایران در کابینه محمدعلی رجایی بوده به گوش بسیاری‌ها آشنا است. اما او سابقه یک دوره حضور در شورای شهر تهران را دارد و سخنگوی فراکسیون اصلاح طلبان شورای شهر چهارم هم هست.

در چهارمین انتخابات شورای شهر تهران در سال ۱۳۹۲ او ابتدا نامش در فهرست ردصلاحیت‌شدگان بود اما در آخرین روزها توانست تایید صلاحیت خود را دریافت کند. او در دوره پنجم شورای شهر تهران نیز در انتخابات شرکت کرد اما در لیست امید نبود و در نهایت با ۱۲۸۶۰۴ رای نتوانست برای دومین بار در شورای شهر حضور پیدا کند. او کارشناس ارشد مدیریت شهری است و عضویت در هیات مدیره نمایشگاه‌های بین‌المللی، عضویت در هیات مدیره شرکت های بازرگانی شاهد، عضویت در هیات مدیره شرکت های روغنی و کشاورزی سازمان اقتصادی کوثر، تهیه کننده سازمان صدا وسیما و قائم مقامی پخش شبکه اول سازمان صدا وسیما را در کارنامه دارد.

گزینه‌ای از دل وزارتخانه‌ای در حال تغییر

محمدرضا رستمی یکی دیگر از گزینه‌هایی است که نامش برای تصدی سازمان ملی جوانان برده می‌شود. او ۲۷ خرداد سال ۹۴ تپس از کناره گیری محمود گلزاری، توسط محمود گودرزی، وزیر سابق ورزش و جوانان به سمت معاون ساماندهی امور جوانان در وزارت ورزش و جوانان در دولت یازدهم منصوب شد و تا امروز در این سمت حضور دارد. رستمی پیش از این نیز مشاور امور جوانان وزیر ورزش و جوانان بوده و علاوه بر آن پیشتر هم سابقه فعالیت در حوزه جوانان را داشته و از مدیران کل سازمان ملی جوانان سابق نیز بوده است.

فرزند آیت‌الله هاشمی، رییس دفتر پیشین هیئت امنای دانشگاه آزاد

یاسر هاشمی، یکی از فرزند مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی است که نامش پس از محسن هاشمی در این تغییر و تحولات بعد از انتخابات به عنوان گزینه احتمالی سازمان ملی جوانان شنیده می‌شود.

او ریاست دفتر هیئت امنای دانشگاه آزاد و رئیس دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام را در کارنامه خود دارد. این اولین بار نیست که نام یاسر هاشمی در لیست کاندیداهای تصدی وزارتخانه و سازمان دیده می‌شود. او که سابقه حضور در وزارتخانه وزرش و جوانان را دارد و در زمان ریاست محمد دادکان بر فدراسیون فوتبال مشاور اقتصادی فدراسیون فوتبال بوده در سال۱۳۹۲ نیز به عنوان یکی از کاندیداهای تصدی وزارت ورزش و جوانان در کابینه حسن روحانی مطرح بوده است اما حال نام او در لیست کسانی دیده می‌شود برای شاید رییس سازمان ملی جوانان شوند.

نوه امام (ره) و صاحب نظر حوزه جوانان

مرتضی اشراقی از دیگر افرادی بود که به عنوان یکی از گزینه‌های ریاست سازمان ملی جوانان مطرح شد. او نوه دختری بنیان گذار انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) است. وی تحصیلات دانشگاهی و حوزوی دارد و از فعالان و صاحبنظران حوزه جوانان به شمار می‌رود و استاد دانشگاه است. او در سال ۹۴ برای حضور در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به عنوان کاندیدای شرکت کرد اما صلاحیتش از سوی شورای نگهبان احراز نشد.

فردی از دل حزب اعتدال برای تصدی سازمان جوانان

فرد دیگری که نامش برای تصدی سرپرستی این سازمان شنیده می‌شود، مسعود شفیعی است. او مسئول شاخه جوانان حزب اعتدال توسعه و قائم مقام سازمان نقشه برداری کشوری است و در شورای عالی جوانان نیز عضویت دارد. مسعود شفیعی چافی، متولد سال ۱۳۵۸ در لنگرود است. او دارای مدرک دکتری روابط بین‌الملل و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد روابط بین‌الملل و کارشناسی مهندسی کشاورزی (آب) است. شفیعی از اوایل دهه ۱۳۸۰ به ‌عضویت حزب اعتدال و توسعه درآمده و از آبان سال ۱۳۸۶ تا سال ۱۳۸۸ مدیرمسئول پایگاه خبری ـ تحلیلی آفتاب ‌نیوز بوده است. شفیعی پیش از این هم فعالیت‌های دانشجویی در سازمان اسلامی دانشجویان ایران (سادا) داشته است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پیر پاتالی میزارن که نه جووونی کرده نه جووون درک میکنه

  • بدون نام

    یاسرهاشمی چرا؟ چه تخصصی داره آخه؟ تازه از دانشگاه آزاد بیکارشده بالاخره باید یکار بهش بدن دیگه بیکار نباشه ، چه کیفی هم میکنن شغلای کلان براشون ریخته

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج