«مرد آهنی» رکورد فروش روز اول را شکست
فیلم "مرد آهنی" (Man of Steel) به کارگردانی زک اسنایدر و تهیه کنندگی کریستوفر نولان، در گیشه روز پدر در ۱۴ ژوئن، یعنی در روز اول اکران، توانست موفقیت ۱۲۵.۱ میلیون دلاری کسب کند و بهترین افتتاحیه تاریخ را داشته باشد.
برترین ها: فیلم "مرد آهنی" ( Man of Steel ) به کارگردانی زک اسنایدر و تهیه کنندگی کریستوفر نولان، در گیشه روز پدر در 14 ژوئن، یعنی در روز اول اکران، توانست موفقیت 125.1 میلیون دلاری کسب کند و بهترین افتتاحیه تاریخ را داشته باشد.
به گزارش برترین ها ، فیلم "مرد آهنی" موفقیت چشمگیری برای کمپانی وارنر برادرز و لجندری پیکچرز بود، این دو کمپانی بودجه ۲۲۵ میلیون دلاری این فیلم را مشترکاً تأمین کردند.
این فیلم درست ۳۰ سال پس از فیلم اصلی سوپرمن ۳ اکران شد.
این بار نقش کلارک کنت یا همان سوپرمن را بازیگر بریتانیایی، هنری کاویل بازی می کند و در این فیلم او سعی می کند قدرت های ماورایی اش را پنهان کند و روی زمین زندگی عادی داشته باشد. از بازیگران دیگر این فیلم باید به امی آدامز، مایکل شانون، راسل کرو، کوین کاستنر و دایان لین اشاره کرد.
نظر کاربران
این همون عوضی نیست که فیلم سیصد رو ساخته؟؟ یادم باشه نمیبنمش!
الاغ ترجمه من اف استیل نمیشه مرد آهنی