احتکار نفت؛ تهدیدی برای توافق اوپک
کاهش ۱۰ درصدی قیمتهای نفت از اواخر ماه می ممکن است معاملهگران را به ذخیره کردن نفت خام برای فروش در زمان افزایش قیمتهای آتی تشویق کند.
خبرگزاری ایسنا: کاهش ۱۰ درصدی قیمتهای نفت از اواخر ماه می ممکن است معاملهگران را به ذخیره کردن نفت خام برای فروش در زمان افزایش قیمتهای آتی تشویق کند.
چنین اقدامی تلاش کشورهای تولیدکننده نفت به رهبری اوپک برای کاهش سطح بالای ذخایر نفت جهانی را که به قیمتها لطمه زده است، تضعیف میکند.
آمار کشتیرانی نشان میدهد حداقل ۱۵ ابرنفتکش در تنگه مالاکا در آسیای جنوب شرقی و تنگه سنگاپور قرار دارند که حامل سوخت فروخته نشده هستند.
در حالیکه این رقم کمتر از ماههای گذشته است اما معاملهگران میگویند ممکن است به راحتی افزایش پیدا کند.
صادرات نفت به آسیا بالا مانده و اشباع عرضه در این منطقه را تشدید کرده است.
طبق آمار بازرگانی، ۲۱.۵ میلیون بشکه در روز نفت خام در ماه مه توسط نفتکشها به آسیا حمل شد. اگرچه میزان مذکور کمتر از فوریه است اما مشابه سطح اواخر سال ۲۰۱۶ و پیش از اعلام توافق کاهش تولید است.
اوپک تاکنون از کاهش قابل توجه عرضه به بزرگترین مشتریانش که اکثر آنها در آسیا هستند، خودداری کرده است.
و سایر تولیدکنندگان به خصوص شرکتهای آمریکایی صادراتشان را افزایش داده و این اشباع عرضه را تشدید کردهاند.
بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران میگویند سطح ذخایر در تعیین سلامت بازار نفت کلیدی خواهد بود.
نظر کاربران
بعد ار برجام .قرداد افتضاح کرسنت.و۲۰.۳۰.حالا قرداد با گازی باسرکت توتال.در حالی که خودمان توانای انجام این کار را داریم. قرداد با شرکتهای خارجی در صورتی که دولت شعار اشتغال و اقتصاد مقاومتی میدهد در تضاد است متاسفانه امروز دولت ما در زمینه اقتصادی دل به کسانی بسته است که خودشون در شرایط اقتصادی خوبی ندارن ودر حال فروپاشی هست.مگر ما از قرداد با شرکتهای خودرو سازی پژوه چه خیری دیدیم که حالا قصد قراداد با شرکت توتال داریم. امیدوارم در قر اداد با توتال تجدید نظر شود .اقایان دولتی باید به هوش باشند تا یک کرسنت دیگر به کشور تحمیل نشود .واقایان در اینده نگوین ما این قراداد ندیدیم .در حالیکه رهبر بارها تاکید کرده تواناییهای داخلی استفاده شود باز اقایان سراغ خارجی ها میرون