هک بانک سرمایه گزاری امارات متحده عربی
اطلاعات بانک سرمایه گزاری امارات متحده عربی و بانک ملی قطر، توسط هکرها به سرقت رفت و برای فروش، در دارکوب قرار داده شد.
کارشناسان امنیتی معتقدند این اطلاعات در سال ۲۰۱۶ به سرقت رفته و در حال حاضر برای فروش در دارکوب منتشرشده است. گرچه اختلافات گستردهای بین قطر و امارات متحده عربی در روزهای گذشته به وجود آمده است، اما به نظر میرسد این موضوع برای این هکر اهمیت نداشته و او فقط به دنبال به دست آوردن پول بوده است.
طبق تحقیقات صورت گرفته، اطلاعات بانک سرمایه گزاری امارات متحده عربی و بانک ملی قطر در دارکوب برای فروش گذاشتهشده است. در ماه آوریل سال ۲۰۱۶ بانک سرمایه گزاری امارات متحده عربی و بانک ملی قطر اختلال در عملکرد سامانههایشان را گزارش کرده بودند.
براساس اطلاعات موجود، هکرها توانستهاند 10 گیگابایت از اطلاعات بانک سرمایهگذاری امارات را به سرقت ببرند. این اطلاعات شامل اطلاعات شخصی و مالی مشتریان ازجمله نمایش کامل پرونده، اطلاعات دارندگان حساب، آدرس، شماره تماس، شماره گذرنامه، شمارهحساب، شماره کارت، رمز کارت (CVV) و دیگر اطلاعات محرمانه هستند که به سرقت رفتهاند.
اطلاعات، توسط هکرهایی به سرقت رفته است که خود را هکر بوبا «Hacker Buba» نامیدهاند؛ همچنین آنها خواستار ۳ میلیون دلار باج شده بودند. این بانک، پسازآنکه اطلاعات از طریق گوگل درایو در اینترنت فاش شد، از پرداخت باج خودداری کرد.
بانک ملی قطر نیز در این حمله،1.4 گیگابایت از اطلاعات مشتریان خود را ازدستداده است. این اطلاعات شمال هزاران رکورد از گردش مالی افراد، شماره کارتهای اعتباری، پین کد و جزئیات تراکنشهای مالی مشتریان این بانک بوده است. علاوه بر این، هکرها ادعا کردهاند اطلاعات بانکی خانواده سلطنتی آل ثانی قطر و همچنین روزنامهنگاران الجزیره را در اختیار دارد.
هک اطلاعات مشتریان و انتشار و فروش آنها در دارکوب، مشابه اتفاقاتی بود که برای لینکداین (LinkedIn) در سال ۲۰۱۲، دراپ باکس (DropBox) در سال ۲۰۱۲ و مای اسپیس (MySpace) در سال ۲۰۱۳ رخ داد و بیش از همه کسانی آسیب دیدند که رمز عبور خود را برای زمانی طولانی تغییر نداده بودند.
ارسال نظر