واکنش غرضی به کناره گیری حداد عادل
غرضی در ابتدای این نشست و در واکنش به انصراف غلامعلی حدادعادل از انتخابات گفت: حضور ۸ نفر از ۷ نفر بهتر بود زیرا ما به صورت گروهی حرکت میکنیم و به شکل کبوترهایی هستیم که از شرق به غرب در حرکت هستند.
غرضی در ابتدای این نشست و در واکنش به انصراف غلامعلی حدادعادل از انتخابات گفت: حضور ۸ نفر از ۷ نفر بهتر بود زیرا ما به صورت گروهی حرکت میکنیم و به شکل کبوترهایی هستیم که از شرق به غرب در حرکت هستند.
وی افزود: من احترام خاصی برای آقای حدادعادل قائل هستم و امیدوارم در کارهای مختلف موفق باشند.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا تاکنون کاندید انتخابات ریاست جمهوری نشده بود، گفت: من قائل به واجب کفایی هستم و وقتی دیگران مسئولیت را بر عهده میگیرند شرکت نمیکنم ولی در این دوره فضای اجتماعی، اداری، اقتصادی به شکلی ملتهب بود و صلاح دیدم شرکت کنم.
غرضی در رابطه با اینکه آیا تاکنون درخواستی برای کنارهگیری از انتخابات داشته است یا خیر، اظهار داشت: تا به حال چنین درخواستی را نداشتهام.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: صداوسیما تاکنون موفق نشده است جامعه را در جریان اهداف برنامههای تبلیغاتی قرار دهد و ۸ کاندیدا در برنامههای تبلیغاتی شبیه یکدیگر صحبت میکردند.
غرضی در ادامه با بیان اینکه در دولتهای مختلف مسئولیتهای گوناگون داشته است، افزود: در تمام دولتها تلاش کردم که اقداماتم ضد تورم باشد، لذا از این بابت همواره با دولتها در جنگ بودم تا بتوانم برای مقابله با تورم مؤثر باشم.
خبرنگاری از غرضی پرسید، گفته میشود شما هیچ امیدی برای پیروزی در انتخابات ندارید، که وی در پاسخ گفت: خدا لعنت کند کسانی را که در خبرگزاریها و رسانهها دروغ میگویند و دروغ منتشر میکنند.
وی افزود: در یک جلسهای که در اتاق بازرگانی برگزار شد، خطاب به آنها گفتم که شماها به من رای نمیدهید و من بین شما رای ندارم اما آن رسانه نوشت که غرضی میگوید من رای ندارم.
غرضی گفت: بعد از این موضوع به خبر آنلاین رفتم و توضیح دادم که بنده در اتاق بازرگانی چه گفته بودم؛ به اتاق بازرگانی رفتم و گفتم تا سهم آنها را از تورم مشخص کند.
نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری در پاسخ به سؤالی درباره شرایط سوریه گفت: وقتی سال ۱۳۶۰ وزیر نفت بودم با آقای حافظ اسد روابط خوبی داشتم و حتی با آنها یک قرارداد مهم نفتی بستم که بعد از ۲ ساعت از این قرارداد مشخص شد که حافظ اسد یک خط لوله نفتی با ۳۰۰ هزار بشکه نفت را که از عراق به سمت مدیترانه بود، بسته است.
وی با بیان اینکه ایران روابط خوبی با کشورهای همسایه خود دارد، افزود: ما با عراق، سوریه و ترکیه روابط خوبی داریم و از این جهت هیچ نگرانی از همسایه خود نداریم.
غرضی با بیان اینکه ایران هیچگاه با همسایههای خود درگیر نبوده است، افزود:خود آمریکاییها میگویند که ایران ۲۵۰ سال است که با همسایههای خود درگیر نبوده است.
نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری با اشاره به جنگ ایران و عراق گفت: تنها در مقطعی با عراق در جنگ بودیم و آن هم به ازای جنگی که با ایران داشت حکومتش از بین رفت.
غرضی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه با توجه به رقابتهای فعلی شما چقدر برای خود شانس پیروزی قائلید، اظهار داشت: بنده رقابت نمیکنم بلکه همکاری میکنم و ۳ موضوع را مطرح کردم که هیچ کس با آنها مخالفت نکرد.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بر همین اساس به تشکیل دولت ضدتورم، دولت توسعه جمهوریت و رای ۵۰ میلیونی مردم اشاره کرد و ادامه داد: من گفتم که با ایجاد دولت توسعه جمهوریت به مردم میگویم که به استانداران خود رای دهید و در سومین موضوع نیز مطرح کردم باید ۵۰ میلیون رای بدهید تا آمریکا فرار کند و اختلافات داخلی نیز از بین برود چرا که با دولت ۳۰ میلیونی مخالفین نظام میگویند ما ۲۰ میلیون هستیم.
وی در خصوص مهمترین راهکارهای اقتصادی خود به تشکیل دولت ضد تورم اشاره و تصریح کرد: دولت ضد تورم یعنی به اندازه درآمد خود هزینه دارد و در این صورت پول ملی تثبیت خواهد شد و تولید نیز سامان یافته و اشتغال فعال میشود.
غرضی به بدهی ۹۰۰ میلیارد تومانی دولت اشاره و تصریح کرد: بنده از طلبکار مهلت میگیرم چرا که اگر بخواهم با چاپ اسکناس آن را پرداخت کنم طلبکار هم متضرر میشود.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: ملتی که ۱۰۰ سال تورم را تحمل کرده آیا نمیتواند دو سال دیگر هم تحمل کند.
وی در خصوص برنامهاش برای بازنشستگان گفت: بزرگترین خدمت به آنها تثبیت درآمدشان است و امیدوارم با تشکیل دولت ضد تورم این کار را انجام دهم.
غرضی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اکثر نهادها به قرارداد خود با بازنشستگان ادامه میدهند و برنامه شما در این زمینه چیست، تصریح کرد: این حواله به بدهکاری است که موجود نیست در حالی که دولت در شرایط فعلی توان اداره کارکنان خود را هم ندارد چه برسد به استخدام.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ۷۰ میلیارد دلار واردات سالانه میتواند تبدیل به تولید داخل شود، خاطرنشان کرد: بنده نهادینه خواهم کرد که به جای واردات ایجاد اشتغال صورت گیرد و اراده ملی بر این است.
غرضی با بیان اینکه کسی که بازنشسته میشود باید به خاطر هزینهها باز هم کار کند به شرایط خود اشاره کرد و گفت: بنده با اینکه ۴۳ سال سابقه کار دارم روزی ۱۰ تا ۱۱ ساعت برای گذراندن زندگیام کار میکنم.
غرضی در پاسخ به اینکه اگر در انتخابات رای نیاورد، پس از انتخابات چه کاری انجام میدهد، گفت: اگر انتخاب نشدم ما را به خیر و شما را به سلامت، دنیا به آخر نرسیده است مگر باید چه کار کنم؟
وی افزود: من ۷۲ سال سن دارم و ۶۰ سال در محیط سیاسی فعال بودم و هرگز از محیط سیاسی فاصله نگرفتم و پس از انتخابات نیز اگر رای نیاورم در همین محیط هستم.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد:قدرت سیاسی با تظاهرات خیابانی سامان پیدا نمیکند این قدرت از حجت بالغه حاصل میشود.
غرضی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه شما با دولت ضد تورم چه طور میتوانید با وجود این همه تعهد ۶۰ هزار میلیارد تومان را جبران کنید، اظهار داشت: من مدت زیادی وزیر بودم و دولت را خوب میشناسم، دولت آقای موسوی سالی ۱۵ میلیارد دلار خرج کرد. آقای هاشمی ۱۸ میلیارد دلار و آقای خاتمی سالی ۲۸ میلیارد دلار، ما ۴۰ میلیارد دلار درآمد ارزی غیرنقدی داریم و نباید به لحاظ ارزی مشکلی داشته باشیم.
وی افزود: از نظر ریالی حوصله میکنیم و با قدرتی که از مردم گرفتهام مسئله را حل میکنیم، اگر مردم به من به عنوان دولت ضد تورم رای بدهند من قدرتمند میشوم و با حضور در مجلس اعلام میکنم که یک دولت پول قرض کرده و تعهد ۲۰ درصد دارد که من میخواهم این مقدار را پرداخت نکنم و مسئله بسیار روشن و ساده حل میشود.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:کشور اقتدار سیاسی دارد و اقتدار سیاسی به این مسئله نیست که گفتههای هر فردی را تبعیت کند.
غرضی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران که گفت حل مشکل تعهدات دولت به این سادگی نیست، افزود: شما تا به حال عامل به اجرای مسئلهای نبودید ولی من عامل بودم و این اقدامات را به صورت وسیع انجام دادم.
وی افزود: من در زمانی که وزیر بودم یک روز سه برابر اندوخته پول بانک مرکزی را جمع کردم. به این صورت که حدود ۴۰۰ میلیارد تومان پول مردم در بانک بود.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: چرا شما اعتمادتان به مردم قوینیست؟ من به مردم اعتماد دارم. من با رضایت ملت پول ملت را در بانک جمع میکنم و از این پول سرمایه برای تولید اشتغال فراهم میکنم.
غرضی در پاسخ به خبرنگاری که گفت شما میخواهید بازار سرمایه را معطل کرده و از آن استفاده کنید، عنوان کرد: من جزو چپترین طیفهای روزگارم و با دولتهای مختلف بر سر این مسئله درگیر بودم. زیرا به نظرم کار بر سرمایه ترجیح دارد نه سرمایه بر کار.
وی افزود: کسانی که سرمایه را ترجیح دادند باید جوابگو باشند، دولتهایی تورم ۲۰ تا ۳۰ درصد داشتند و فقط برای پول مردم در بانک ۷ درصد بیش از تورم به سرمایه پرداخت میکردند و در این مقطع قصد داشتند پول را به مردم بدهند تا آنها شغل ایجاد کنند. در حالی که این مسئله مشکل بود.
غرضی تصریح کرد: نرخ پول سرمایهگذاری در دنیا ۲ تا ۳ درصد است و نمیتواند در ایران با سرمایه ۲۵ درصدی با چین، هند و اسپانیا رقابت کرد و تولید را سامان داد. به همین دلیل است که تولید متوقف است.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر انتقاد رئیسجمهور به قیمت خطوط موبایل در زمان وزارت غرضی گفت: شبکه مخابراتی در تهران شبکه مخابراتی فرسودهای بود که بیش از ۱۰۰ هزار مشترک نداشت و خط تلفن در تهران تا یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان خرید و فروش میشد در حالی که ارز ۵۰ تومان بود و من میزان ۱۰۰ هزار شماره تلفن را دوبرابر کردم و به تدریج این تعداد افزایش یافت تا اعتباراتی حاصل شد و شبکه استانی را تامین کردم و پس از آن پولهای هنگفتی به وجود آمد و به توسعه شبکه مخابراتی رسیدیم. به طوری که خط تلفن از یک میلیون تومان به ۱۰۰ هزار تومان رسید.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در رابطه با خط موبایل در ابتدا مناقصه گذاشتم که مناقصه برای خرید ۱۰ هزار خط موبایل هر خط ۵۰۰ هزار تومان، هزار و ۶۰۰ خط را خریده بودند و به اصطلاح بازار خط موبایل رونق یافت و قیمتش به ۳ میلیون تومان رسید که پس از آن ثبتنام را آغاز کردم و میزان خطوط موبایل به یک میلیون موبایل در شبکه سراسری کشور رسید.
غرضی گفت: با مقدار پول حاصل از فروش خطوط موبایل شبکه توسعه پیدا کرد و هزینهها کاهش یافت یعنی این توسعه نتیجه تعامل مردم و دولت بود که کشور را یک شبکه تلفنی بزرگ تبدیل شد.
وی عنوان کرد: گفته احمدینژاد آخر کار است، ابتدای کار را ما انجام دادیم و بدون پول دولت اساس توسعه شبکه مخابراتی را بنا کردیم به طوری که امروز یک و نیم میلیون شغل در این حوزه فعال شده است.
این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: احمدینژاد شخصیتی متعالی دارد و اینکه گفته است پول مخابرات را برای کسری بودجه دولت استفاده کردیم،درست نیست زیرا مخابرات شرکت جداگانهای است که اعتبارات آن به حساب دولت ریخته نمیشود.
به گفته غرضی شاید این گفتهها نقل قول اشتباه از احمدینژاد باشد.
وی گفت: جوانان ما به جای آیندهنگری مایوس شدند در صورتی که حل مسائل کشور چندان دشوار نیست.
غرضی در پاسخ به سؤال خبرنگار ما، مبنی بر اینکه برنامهتان برای جدا کردن درآمد نفت از بودجه کشور، چیست، گفت: آنچه در گذشته اتفاق افتاده است این بود که درآمد نفتی به بودجه جاری و عمرانی کشور وارد میشود لذا این دو با هم بودجه کشور را تشکیل میدهند و تأمین بودجه جاری سخت نیست ولی تأمین بودجه عمرانی کشور سخت است.
وی افزود: ما باید طوری برخورد کنیم که هزینههایمان کمتر از درآمدهایمان باشد. برای این کار باید تولید را راهاندازی کنیم.
کاندیدای ریاستجمهوری خاطرنشان کرد: من وقتی رفتم وزارت پست و تلگراف از مردم پول گرفتم و سرمایهگذاری کردم و درآمد وزارتخانه افزایش پیدا کرد و الآن وزارت مخابرات بیشترین درآمد را دارد و ما از راه تولید و خدمات میتوانیم اشتغالزا باشیم و درآمد دولت را افزایش دهیم.
غرضی در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه شما گفته بودید که اگر دور چهارم مناظره برگزار شود چالشهای اساسی را مطرح خواهم کرد. این چالشها چیست؟ گفت: اولین چالش این است که دو گروه اصولگرا یا اصلاحطلب کشور را گرفتهاند و یک زمان این گروه کشور را اداره میکنند و زمانی گروه دیگر که این اصلیترین چالش کشور ماست.
وی افزود: وجه تمایز من با سایر کاندیداها این است که با توجه به تجارب و شاکله خودم در عرصه انتخابات ریاستجمهوری وارد شدم.
غرضی در پاسخ به سؤال خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، مبنی بر اینکه در صورت پیروزی آیا از جوانان استفاده خواهید کرد، گفت:گذشته من نشان میدهد که هرکجا بودهام از جوانان استفاده کردهام و در آینده نیز استفاهد خواهم کرد اما به شرط اینکه بتوانند مجلس و دولت و جامعه را اداره کنند.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار ما، مبنی بر اینکه برنامهتان در مورد مسائل قضایی چیست؟ گفت: من با چهار وزیر گذشته قوه قضاییه آشنایی نزدیکی داشتم و زمانی آقای شاهرودی به من گفت که جمعیت انگلستان با کشور ما تقریباً برابر است ولی تعداد قضات ما ۱۰ هزار و قضات آنها هزار نفر است و در این حالت باز قاضی کم میآوریم. به او گفتم این به دلیل این است که بعضی از قوانینی که در کشور ما توسط مجلس تصویب میشود و قوه قضاییه باید تاوان کارهای اشتباه آنها را بدهد.
وی افزود: قوانین تبعیضآمیز باید کم شود و آن مشکلاتی که در دولت ایجاد میشود توسط خود دولت بررسی شود و یکی از مشکلات قضایی ما این است که دولت و قوه قضاییه درباره میزان جریمهها به اشتراک نرسیدهاند و فهمشان مختلف است که باید در این زمینه به فهم مشترک برسند.
نظر کاربران
اي كبوتر- اي شرق- اي غرب
خيلي ميخوامت
اقای غرضی هشت سال جنگ باعراق رادرگیری حساب نمیکنند.
خيلي مرد خوب و شريفي هست
باسم تعالي.درجواب كسي كه گفت 8سال جنگ راغرضي ناديده گرفته است ميگويم.قيمت رسمي دلارازسال60تا64به جزسال63برابربودبا8تومان وسال63بود9تومان كه غرضي وزيرنفت بود4سال بعدي هم كه غرضي وزيرپست وتلگراف وتلفن بودندقيمت رسمي دلارهرسال1تومان كاهش مي يافت مهندس عبدالمحمد داراب درتير86گفته است سيدمحمدغرضي توانست در طول مدت چهارسال موجب 90درصد صرفهجویی ارزی در اجرای برنامههای توسعه شد به علتغرضی اقدامات گستردهای برای كاهش وابستگی صنعت مخابرات و طراحی و تولید تجهیزات مخابراتی در داخل كشور داشت ومجلس باشروع بازارسياه درتلفن همراه ازاين فناوري حمايت كرددرصورتي كه قبل باشدت مبقيه ماجراhttp://www.telna.ir/news/7877/default.aspx