۵۴۴۲۹۹
۲ نظر
۵۰۱۴
۲ نظر
۵۰۱۴
پ

اشپیگل بررسی کرد

جبهه گیری احمقانه ترامپ مقابل ایران

یک هفته نامه آلمانی انتقاد شدیدی به جبهه گیری دونالد ترامپ علیه ایران و همراهی وی با عربستان در این راستا پرداخته و این را اقدامی احمقانه و خطرناک دانست.

خبرگزاری تسنیم: هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی با عنوان "دشمنی اشتباه" به سفر اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه و عربستان سعودی پرداخته و به جبهه گیری وی در این سفر علیه ایران انتقاد وارد کرده و نوشت: ترامپ در این سفر شدیدا علیه ایران بدگویی کرده و در جبهه طرفداری از عربستان قرار گرفت و این یک خطا است.

اشپیگل در ادامه سخنرانی ترامپ در ریاض را لحظاتی سورئال ارزیابی کرده و نوشت: ترامپ در اجلاس ریاض در برابر نمایندگان حدود ۵۰ کشور مسلمان اعلام کرد که می خواهد کشوری را منزوی کند که ترور را در دنیا گسترش می دهد. منظور ترامپ کشورهای لیبی، الجزایر، عربستان سعودی یا پاکستان و آن کشورهایی که عاملان حملات تروریستی نیویورک، لندن، پاریس یا منچستر با آن ها در ارتباط بوده و یا در این کشورها افراط گرا شده بودند نبود.

منظور ترامپ ایران بود؛ همان کشوری که شهروندان آن دور روز قبل از سخنرانی ترامپ در ریاض انتخابات برگزار کرده و یک رئیس جمهور میانه رو را انتخاب کرده و پیروزی خود را در خیابان ها جشن گرفتند.

ترامپ بر این باور است که ایران آفتی بزرگ دنیا است.

اشپیگل در ادامه با اشاره به برخی مداخلات ایران در مسائل منطقه ای نوشت: اما آمریکا و ایران هر دو در عراق علیه داعش مبارزه می کنند و این مسئله را پیچیده می کند. و حقیقت همچنین این است که داعش در درجه اول در آن کشورهایی ایجاد شده است که نمایندگان آن در ریاض محترمانه برای سخنرانی ترامپ کف زده و ابراز احساسات کردند. آن اسلام افراطی که در عربستان سعودی در گوش ترامپ خوانده می شد کشتزار مناسبی برای افراط گرایی در سراسر دنیا است.

اشپیگل در بخش دیگری از این مطلب نوشت: ریشه افراط گرایی اسلامی در کشورهای مستبد و زورگوی خاورمیانه، در فقر، سرکوبگری و نداشتن چشم انداز و امید به آینده است. از اینجا این افراط گرایی به اروپا و به جوانان فرانسوی ، انگلیسی و آلمانی و افراد با زمینه های مهاجرتی سرایت می کند.

برای مبارزه با این مسئله تنها یک ائتلاف مبارزه با ترور نیاز نیست بلکه به مبارزه علیه مناسبات و شرایط در همان کشورهای عربی نیاز است که ترامپ آن ها را به عنوان دوست و متحد عالی خود مشخص می کند.

اما هدف آن ها این نیست بلکه عکس آن درست است. رئیس جمهور آمریکا کاملا با دیکتاتورهای منطقه تفاهم دارد. وی از این مسئله خرسند است که با فروش تسلیحات خود به عربستان در آمریکا شغل ایجاد می کند. او در کاخ های طلایی حاکمان مستبد منطقه که مشابه کاخ نیویورک خود است احساس راحتی می کند.

این حاکمان مستبد منطقه در اصل می توانند این رفتار ترامپ را تنها به عنوان یک سیگنال برای سرکوبگری بیشتر دریافت کنند. مبارزه با ترور در هر صورت برای اکثر آن ها تنها به عبارت دیگر مبارزه با منتقدانشان است.

اینکه ترامپ حالا درست ایران را به عنوان دشمن اصلی اعلام می کند کشورهای منطقه و از همه جلوتر عربستان سعودی را خوشحال می کند. آل سعود رقابت طولانی مدتی با تهران بر سر برتری قدرت در منطقه دارد و برای عربستان سعودی هیچ چیزی نفرت انگیزتر از توافق اتمی ایران با غرب که تحت ریاست جمهوری اوباما منعقد شد نیست. اینکه ترامپ حالا آشکارا در کنار عربستان سعودی قرار گرفته است نه تنها احمقانه بلکه خطرناک است.

اشپیگل در ادامه این مطلب نوشت: اختلافات بین شیعه و سنی اختلافات بزرگ و جدید خاورمیانه ای بوده که برخی آن را جنگ سی ساله دوران ما می دانند. این اختلافات پتانسیل این را دارد که تمام منطقه را ناپایدار کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    احمقا میرن احمقا رو پیدا میکنن

  • بدون نام

    احمقهایی که این احمق رو انتخاب کردن نیزبه همان مقدارمقصرهستند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج