حاشیه های مترو سواری عارف تا بازار
محمدرضا عارف نامزد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری صبح دیروز با مترو راهی بازار تهران شد.
آغاز برنامه ساعت ۱۱:۳۰ بود. آمدن عارف به محوطه مترو همراه با ازدحام عکاسان و فیلمبرداران بود که ابتدا مجوز عکاسی نداشتند و ماموران مترو مانع عکاسی آنها می شدند اما پس از هماهنگی های صورت گرفته توانستند عکاسی کنند.
یک واگن خالی در اختیار عارف قرار گرفت که پس از ورود عارف سریع پر شد و عارف ایستاده شنوای سخنان مردم شد.
در ابتدا مردم از گرانی ها به عارف شکایت کردند و یکی پس از دیگری افراد جلو می آمده و از عارف سوالات خود را مطرح می کردند. گرانی هزینه های درمانی و زیر پوشش بیمه نبودن از جمله مشکلاتی بود که مردم بیان می کردند.
یکی از مسافران از عارف پرسید رابطه با سوریه را ادامه می دهید و از سوریه حمایت می کنید؟ عارف در پاسخ گفت: حتما از سوریه حمایت می کنیم و روابط ما با سوریه راهبردی خواهد بود و امیدواریم بتوانند مشکلاتشان را خودشان حل کنند.ما محکم پشت سوریه هستیم و ۸ سال دفاع مقدس را یادمان نرفته است.
در این میان که عارف پاسخگوی سوالات حاضران در مترو بود، بحث هایی میان مردم شکل گرفته بود و یکی از آنها می گفت : شما یکی از اقوام عارف را نام ببرید که در دستگاه های دولتی پست و مقامی داشته باشد.
فرد میانسالی به عارف گفت در زمان احمدی نژاد درآمد ما بالا رفته است و حقوق ما سه برابر شده است شما چکار می کنید، عارف گفت: افزایش حقوق شما با ۵ برابر شدن قیمت ها بود . باید با تلاش ومدیریت افزایش قیمت ها را کنترل کنیم و مانع از افزایش قیمیت ها و گرانی ها شویم.
عارف در خصوص تحریم ها گفت: در کنار همه مسائل در خصوص تحریم ها بی عرضگی مدیریتی هم بوده است.
جوانی از عارف پرسید که آیا ۲ خرداد تکرار می شود که عارف در پاسخ گفت: ما خودمان را عرضه کردیم شما جوان ها باید ۲ خرداد را خلق کنید.که آن جوان در توضیح گفت: ما فضای دانشگاه را برای شما آماده کردیم.
مرد بازنشسته ای از عارف پرسید که برای بازنشستگان چه می کنید، عارف گفت: بازنشستگان مثل کارمندان هستند و سعی می کنیم قدرت خرید هر دو قشر را با ببریم در زمان خاتمی حقوق بازنشستگان را ۲ تا ۳ برابر کردیم.
عارف در خصوص مناظره ها که سوال بسیاری از مردم بود، گفت: مردم از روند مناظره ها ناراحت بودند و ما امیدواریم که مناظره های بعدی اصلاح شود.
یکی دیگر از مترو سواران ار عارف پرسید با توسعه سیاسی چه خواهید کرد و عارف پاسخ داد: چهارشنبه در مناظره ها اعلام می کنم.
در حالی که عارف وارد بازار می شد عده ای از هواداران عارف شعار" ای عارف قهرمان خوشامدی به بازار" و " این همه لشکر آمده به عشق عارف آمده" را سر می دادند.
با رسیدن مترو به ایستگاه پانزده خرداد عارف با همراهی مردم و خبرنگاران به بازار رفت که در ابتدای بازار مورد استقبال رئیس هیئت امنای زرگران بازار قرار گرفت که ورود عارف را به بازار خوشامد گفت.
در بدو ورود عارف به بازار مردم دور او را حلقه زدند و سوالات و مشکلات خود را بیان می کردند که عمدتا بیان مسائل اقتصادی و شکایت از گرانی ها بود.
پسر بچه ای که عکس عارف را در دست داشت از خبرنگاران می پرسید که عارف خارجی است؟
خانمی در میان جمعیت با صدای بلند می گفت " اگر نمی توانی کاری انجام دهی لطفا نیا"
عده ای از مردم در بازار که عارف نمی شناختند می پرسیدند این کیست که او را معاون دولت اصلاحات معرفی می کردند.
در ادامه عارف در بازار سبزه میدان پاسخ گوی سوالات اقتصادی مردم ، همچنبن سئوالات درباره نرخ ارز شد.
بیشترین شعار های که سر داده می شد شعار "صل علی محمد عارف ملت آمد" ، بود.
همزمان با اذان ظهر عارف به مسجد بازار رفت و پس ازگفتگو با جمعی از بازاریان نماز جماعت را در بازار خواند.
نظر کاربران
ازسالهای خیلی دورشاهد وعده هایی بودیم که ازطرف مسئولان به مردم داده میشد و این ازنظر روانشناسی تاثیر بلند مدتی برعادات افکار واخلاقیات اکثر مردم گذاشته، درکشورهای توسعه یافته هیچوقت مردم ازمسئولان خود طلب مادی ، اضافه کردن دستمزدها، قانون های حمایتی ، بازشدن وامها و ازاین دست مطالبات نمی کنند، اکثر مردم اون کشورها می دونن که برای وضعیت بهتر بایستی تلاش وکوشش کنند یا خوب درس بخونن یا شبانه روز خوب کارکنندتا به هدفشون برسند اما درکشورما رسم شده که یک نفر مدام به مردم کمک کند حمایت کند و مردم بی دردسر به پول و مال برسند واین برای اقتصاد مضرهست ، خیلی از مردم ازکاندیداها میخواهن که برای جوانان ازدواج رو آسون کنند خوب این کار کارشناسی میخواد یک جوون که قصد ازدواج داره بایستی کار ومسکن و پول داشته باشه اینکه ازکاندید درخواست بشه زمینه رابطه برچیده بشه قانون استخدامی رعایت بشه نرخ تورم کنترل بشه قیمت مسکن کنترل بشه خوبه اما اخذ وام و کمکهای مالی و درخواست از رئیس جمهور درست نیست ، کمکهای نقدی به کشاورزان باعث تغییردرکار اونها میشه کارگران و کشاورزان زیادی بودند که درطی این سالها کاروکسب خودشون رو رها کردند وبه امید واهی به شهرها هجوم آوردند، شرطی سازی مردم ازسوی کاندیداها درست نیست اینکه یک آقایی یک مسئولی راه بیفته در شهرستانها وبه زارعین وکارگرها بگه من فلان می کنم بهمان می کنم چنین وچنان می کنم درست نیست بلکه باید گفت شما چکارکنید شما باید کارکنید و ما هم ازشما حمایت می کنیم باید بگه ما مسئولین و ناظران رو بیشترمی کنیم تا شما بهترکارکنید و وضع معیشتی تون بهتر بشه وقتی یک دلال محصول کشاورزی رو به یک دهم قیمت ازکشاورز میخره و اونو درشهر به چند برابر عرضه میکنه نقش نهادهای نظارتی باید بیشتر باشه اینه که وظیفه رئیس جمهوره نه نامه گرفتن از مردم و قول کمکهای مالی به اون کشاورزیا کارگریا بازاری، به چشم خودم دیدم که دراین رویارویی ها برخی از افراد نامه های کمک به کاندیداها می دادند مگه این هشت نفر به بانک مرکزی وصل هستند که بتونند به مردم کمک کنند حتی بعد از رسیدن به پست ریاست جمهوری هم چنین تقاضاهایی درست نیست ، تجربه نشون داد که آقای احمدی نژاد در شهرستان ها و درمیون مردم عادی چه رفتاری داشت و چقدر وقت برای امور جزیی مملکت صرف کرد و مسائل کلان کشوردچار چه آسیب هایی که نشد
پاسخ ها
ازدوستان بابت نظرطولانی ام عذرخواهی میکنم راستش اینقدرحرفها و انتقادات درمغزم تلنبار شده که خواستم به نوعی دراینجا تخلیه کنم اما فکر نمی کردم اینقدر طولانی بشه. امیدوارم روزی برسه که جوانان این مملکت دیگه انتقادی نداشته باشند وهمه موفق باشند