بخشی از یادداشت محمد ایمانی در کیهان: اگر روزگاری بنیصدر از گسیل نیروی نظامی و امکانات به جبهه دریغ کرد و موجب سقوط خرمشهرها شد، جوشش غیرت ملی راه تجاوز دشمن را- ولو با ۸ سال خون دل خوردن و تقدیم بهترین فرزندان ملت - بست. اما اگر قرار باشد برخی مدیران ما به خیال بالا و پایین کردن چهار تا رای بیشتر، در مقابل ناتوی فرهنگی معبرگشایی کنند، تبعات پرخسارت این کجفهمی چگونه قابل جبران است؟
محمد ایمانی در کیهان نوشت: اگر افق نگاه و دلمشغولیهای مردم به ویژه جوانان(موتور پیشران حرکت ملی) را تا سطح کنسرت و دیسکو و کارناوال خیابانی و حداکثر، همّ و غمّ معیشت پایین آوردیم و روحیه عزت و کرامت و مجاهدت و سختکوشی و ایثار را از آنان دریغ کردیم یا همه این روحیات سازنده اقتدار را «شعار و ماجراجویی و افراطیگری و خشونتطلبی» خواندیم، آنگاه در بزنگاههای تهدید چگونه میتوان مردم را پای کار آورد و از امنیت ملی صیانت کرد؟
اگر روزگاری بنیصدر از گسیل نیروی نظامی و امکانات به جبهه دریغ کرد و موجب سقوط خرمشهرها شد، جوشش غیرت ملی راه تجاوز دشمن را- ولو با ۸ سال خون دل خوردن و تقدیم بهترین فرزندان ملت - بست. اما اگر قرار باشد برخی مدیران ما به خیال بالا و پایین کردن چهار تا رای بیشتر، در مقابل ناتوی فرهنگی معبرگشایی کنند، تبعات پرخسارت این کجفهمی چگونه قابل جبران است؟
مردم ما فراموش نکردهاند که آشوبگران نیابتی در پوشش انتخابات به سران فتنه نزدیک شدند اما بعدها علنی گفتند «انتخابات بهانه است- اصل نظام نشانه است». حالا نیز ماجرا همان است. انتخابات بهانهای بود برای ادعای ائتلاف با برخی دولتمردان و گشودن معبر غارت و شبیخون فرهنگی علیه ریشههای اقتدار ملی.
انتخابات تمام شده است، با همه جفاهایی که برخی نامزدها به واسطه چوب حراج زدن به اخلاق و ارزشهای اسلامی و امنیت و اقتدار ملی مرتکب شدند. اما مهمتر از انتخابات، نسبت ما با غرب مهاجم و ناتوی فرهنگی، اطلاعاتی، اقتصادی و رسانهای آن است. روشنگری و تبیین برای آگاهی از عمق جنگ پنهانی که کشور درگیر آن است، حق مردم ماست. از دل این روشنگری که تکلیف جهاد کبیر ماست، باید مطالبه قدرتمند ملی از مسئولان همه دستگاهها (دولت، مجلس و قوه قضائیه) سر برآورد. این ربطی به این جناح و آن نامزد ندارد بلکه مانند آب و هوا برای زندگی است که اگر نباشد، قادر به نفس کشیدن آزادانه و عزتمندانه نخواهیم بود.
مطالبات اقتصادی سر جای خود محفوظ، اما نمیتوان نسبت به فرهنگ و تربیت عمومی و ابزارهای سازنده یا ویرانگر آن بیتفاوت بود. اگر خرمشهرها آزاد شد، به این خاطر بود که- به تعبیر شهید جهانآرا در بحبوحه سقوط خرمشهر- مواظب بودیم ایمان ملت ما سقوط نکند. امروز هم فقط با همین صیانت است که میتوان به پیروزیهای بزرگ امید داشت و نه دل بستن به شیوه حقارتآمیز برخی زمامداران همواره دوشیده شده عرب؛ از عربستان تا لیبی.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
توصیه انسانی به کیهان= لطفا آدم باشید
چرا آدم نیست چون حقیقت گفتند شما حقیقت را دوست نداری مردم حقیقت را دوست دارند
تحجربیش ازحدوافراطی گری ایمان جوانان راضعیف ودین گریزمیکندمگرنه ایرانی جماعت میهن پرست میباشد.