۵۲۷۵۱۸
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

اضطراب دولت در پاسخگویی به منتقدان

مناظره دوم متفاوت از مناظره اول برگزار شد و در ۴ سال گذشته این اولین بار بود که دولت به شکل مستقیم و رو در رو از سوی منتقدان خودش مورد نقد جدی قرار می‌گرفت. در چهار سال گذشته این نقادی‌ها توسط رسانه‌های مختلف بوده است ولی توسط چهره‌های سرشناسی که دولت موظف باشد آنها را استماع کند این نقد صورت نگرفته بود و در مجموع دولت یازدهم امتحان خوبی را پس نداد.

ناصر ایمانی در صبح نو نوشت: مناظره دوم متفاوت از مناظره اول برگزار شد و در ۴ سال گذشته این اولین بار بود که دولت به شکل مستقیم و رو در رو از سوی منتقدان خودش مورد نقد جدی قرار می‌گرفت. در چهار سال گذشته این نقادی‌ها توسط رسانه‌های مختلف بوده است ولی توسط چهره‌های سرشناسی که دولت موظف باشد آنها را استماع کند این نقد صورت نگرفته بود و در مجموع دولت یازدهم امتحان خوبی را پس نداد.
به طور کلی دولت در این چند مناظره یا برنامه‌هایی که برای انتخابات در این یکی دو هفته گذشته داشت، موفقیتی دیده نمی‌شد و دلیلی که برای این مساله دارم این است که دولت اولاً آمار و ارقام‌های مستندی برای دفاع خودش ارائه نداد و از طرف دیگر نوعی آشفتگی در کاندیداهای دولتی و همین طور دستگاه‌های دولتی برای مواجهه در این انتخابات را شاهد بودیم. وقتی که رییس دولت یا معاون محترم آن به نکاتی متوسل می‌شوند که در واقع جلب توجه افکار عمومی را به دنبال دارد، بسیار ضعیف و سخیف است و این نشان دهنده لرزه‌ای است که در مسوولان دولتی افتاده است.
به عنوان نمونه پرداختن به موضوعاتی مانند عدم پخش صدای یک هنرمند از صدا و سیما و حمله چندسال پیش چند نفر جوان خودسر به یکی از نمایندگان مجلس در شیراز و یا فرمانداری یک خانم از اهل سنت در یکی از استان‌ها و.... موضوعاتی مثل این را حتی اگر توسط کاندیداهای رقیب مطرح شود که مسوولیتی ندارند شاید مقداری عادی‌تر جلوه کند اما وقتی از سوی مسوولان دولتی مطرح می‌شود، نشان‌دهنده اضطرابی است که دولت محترم در پاسخ‌گویی به منتقدان خودش داشته است. من اصلاً قصد دفاع از عملکرد انتقادی کاندیداهای رقیب دولت را ندارم بلکه تعجب می‌کنم از این که دولت مستقر که در واقع هم اطلاعات و هم امکانات زیادی برای پاسخگویی دارد، متوسل شدن به این مسائل نشان دهنده خالی بودن دستش است؛ در حالی که دولت‌ها بسیار مستقل‌تر می‌توانند از عملکرد خود دفاع کنند یا اینکه مثلاً یک مناظره که برگزار می‌کنند سیل بیانیه‌هایی است که در واقع از سوی دستگاه‌های دولتی مختلف در رد اظهارات کاندیداها مطرح می‌شود، نشان دهنده یک نوعی آشفتگی و سردرگمی در جبهه دولت است. صرف نظر از استدلال‌هایی هم که در اطلاعیه‌ها مطرح می‌کنند، این که دستگاه‌های دولتی با بیانیه‌هایی به کمک کاندیداهای دولتی بیایند؛ شاید به تعبیری استفاده از امکانات دولتی هم محسوب شود.
نمی‌خواهم اصلاً بگویم محتوای اینها درست است یا غلط یا انتقاداتی که کاندیداهای مقابل دولت کردند درست بوده است یا غلط و قصد ندارم وارد بحث ارزش گذاری آنها بشوم ولی در مجموع به نظرم الان در مجموع، دولت موجود خیلی نتوانسته است آن طور که خودشان می‌خواستند از عملکردشان دفاع کنند و همین مقوله یک مقداری سرنوشت آنان را در انتخابات آتی تحت شعاع قرار می‌دهد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سعیدطهمورثی

    این رفتاراسمش حجب وحیااست، همه مازیرپرچم امام حسین(ع) بزرگ شده ایم وبی مهاباوجسورانه به آبرووحیثت کسی بخواهیم حمله ورشویم این باباورواعتقادماسازگارنیست، این بارویه دین ومذهب وتوصیه ائمه وپیامبران منافات داردتربیت خانوادگی همه آقایان محترم کابینه دولت کاملا" ازالگوی اسلامی برخورداربوده وبووفضای آن آغشته به عطرخاص خدمتگذاری است،اگرانتخاب مردم تدبیرنبودامیدبخشی واعتدال هرگزدراین وضعیت دوام وقوام نمی یافت.پس اضطراب معنی نداردولی ادامه خدمت بابهبوددروضعیت آینده مواجه خواهدشد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج