۵۲۴۳۹۷
۲ نظر
۵۰۱۳
۲ نظر
۵۰۱۳
پ

نظرسنجی کانال تلگرامی khamenei_ir؛

مهمترین مشکل امروز کشور در اقتصاد چیست؟

کانال تلگرامی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای با بارگذاری یک نظرسنجی از مخاطبان خود خواسته است تا درباره مهمترین مشکل امروز کشور در اقتصاد نظر خود رااعلام کنند.

خبرگزاری مهر:‌ کانال تلگرامی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای با بارگذاری یک نظرسنجی از مخاطبان خود خواسته است تا درباره مهمترین مشکل امروز کشور در اقتصاد نظر خود را اعلام کنند.

«رهبر انقلاب در ابتدای امسال، مسأله اقتصاد را در رأس اولویت‌های کشور دانستند و فرمودند که این مسأله هم اولویت ملت ایران است و هم دشمن می خواهد ضربه خود به ایران و ایرانی را با راهکارهای اقتصادی وارد کند.

حال، در آستانه فصل مهم انتخابات ریاست جمهوری، به‌نظر شما مهمترین مشکل امروز کشور در اقتصاد چیست؟

الف) بیکاری (۱۷۵۹۹ رأی)

ب) گرانی (۱۸۷۰ رأی)

ج) رکود و مشکل تولید (۷۷۶۶ رأی)
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ولی

    دزدی های کلان ناکارامدی بیسوادی وزرا و.........

  • بدون نام

    اینها که خود مشکل نیستند برادر من، نتیجه مشکل اند. مشکل اقتصاد ما بسته بودن و ناامن بودن فضای حاکم بر اقتصاد است. دولتی بودن و نظامی بودن اقتصاد است.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج