توصیه من این است که کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری در تبلیغات انتخاباتی خود وعدههایی بدهند که بتوانند به آن عمل کنند. گاهي وعدههایی برای جلب افکار عمومی ارائه میشود که به طور کل با سازوکارهای کشور هم سازگار نیست.
معصومه ابتکار در شرق نوشت: توصیه من این است که کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری در تبلیغات انتخاباتی خود وعدههایی بدهند که بتوانند به آن عمل کنند. گاهي وعدههایی برای جلب افکار عمومی ارائه میشود که به طور کل با سازوکارهای کشور هم سازگار نیست.
بعد هم خود کاندیداها فراموش میکنند که چنین شعارهایی داده شده است. وعدههای دروغین و اشتباه جز اینکه انتظارات عمومی را بالا ببرد و توقعاتی ایجاد کند که با واقعیت سازگار نیست، به دردی نمیخورد و هیچ تأثیر و فایدهای در جامعه ندارد. اگر فرد انتخاب شود، بعدا گرفتار شعارهای واهیاش میشود و اگر کاندیدای رقیب بیاید، دستاویزی برای تخریب ایجاد میشود.
در گذشته دولتهایی داشتهایم که وعده میدادند نفت را بر سر سفره مردم میآورند و در ظاهر سعی کردند با اقداماتی این کار را انجام دهند اما دیدیم که بزرگترین خرابیها را برای کشور به جای گذاشتند. فراموش نکنیم که این افراد باید درباره عملکرد خودشان نسبت به گذشته پاسخگو باشند؛ چراکه کاندیداها از لحاظ سیاسی حتما گذشتهای دارند و تابلویی در حمایت از بعضی جریانات و طرز فکرها داشتند. بیایند و نسبت به حمایتهایی که از بعضی افراد کردند و آنها را به بالاترین منصب رساندند، پاسخگو باشند.
امروز زمانی است که درباره عملکردشان حرف بزنند. نمیشود که روزی حمایتهای عجیبوغریبی داشته باشند و ما شاهد حضور کسی مثل پدیده هزاره سوم شویم و امروز پاسخگو نباشند. ما پدیده هزاره سوم را فراموش نمیکنیم و فراموش نمیکنیم که چه جریاناتی پشت او بودند.
چرا در یک دورهای شناخت و بصيرت کافی نداشتند؟ مگر نه اینکه یکی از مسائل مهم برای کاندیداها بصیرت، قدرت تشخیص، آیندهنگری و تحلیل است؟ کسی که میآید تا در بالاترین سطح اجرائی یک کشور قرار گیرد، باید قدرت تحلیل داشته باشد. در مقابل آنها بالاخره کسانی بودند که این پدیده هزاره سوم را شناختند و بارها گوشزد کردند که خطرآفرین است. این افراد آن جریان را دارای صلاحیت ندانستند اما متأسفانه عدهای آن جریان را با حمایتهای خود سر کار آوردند.
ما همچنان خواستار پاسخگویی آنها نسبت به مشکلاتی که برای کشور ایجاد کردند هستیم. نکته بعد این است؛ همه کسانی که در جریان انتخابات کاندیدا میشوند، پایبندیهایی دارند که بسیار مهم است؛ دروغنگفتن، تهمتنزدن و تخریبنکردن ازجمله این موضوعات است. اینها شالودههای اخلاق اسلامی است و اگر ما مدعی هستیم پیرو پیامبری هستیم که برای اخلاق نیکو آمده، نمیتوانیم در عمل جور دیگری برخورد کنیم.
متأسفانه الان حامیان کسانی که به اخلاق پايبندی ندارند، سه سال است که یک جنگ روانی غیرعادلانه علیه دولت شکل دادهاند و خیلی جاها از امکانات دولتی برای تخریب دولت استفاده میکنند. یادشان نرود که هیچکس با چنین روشهایی در کشور اسلامی به نتیجه نمیرسد؛ مگر نه اینکه میگفتند ما اصلاحات را نابود کردیم؟ چون اصلاحات جریان اصیل انقلاب بود، امروز نهتنها از بین نرفته بلکه در اجماع با جریان اعتدال به یک جریان اصیل و اثرگذار در کشور تبدیل شده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
خانم ابتکار چقدر این روزها نظر میدهید. شما خودتان چکار کردید.چند تا از کارهای مفیدی که در حوزه کاری خودتان انجام دادید.بگوئید. نارحت نشو روحانی چهار سال دیگر رئیس جمهور است. شما هم وزیر هستید. چقدر .....
نظر کاربران
خانم ابتکار چقدر این روزها نظر میدهید. شما خودتان چکار کردید.چند تا از کارهای مفیدی که در حوزه کاری خودتان انجام دادید.بگوئید. نارحت نشو روحانی چهار سال دیگر رئیس جمهور است. شما هم وزیر هستید. چقدر .....
ابتکارتوخودت چکارکردی؟