۵۱۹۳۳۷
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

استفاده سازمان سیا از گربه برای جاسوسی

سایت افشاگر ویکی لیکس با انتشار عکسی از اقدام سازمان سیا در دست کاری بدن گربه ها برای جاسوسی خبر داد.

خبرگزاری مهر: سایت افشاگر ویکی لیکس با انتشار عکسی از اقدام سازمان سیا در دست کاری بدن گربه ها برای جاسوسی خبر داد.

ویکی لیکس با انتشار عکسی در توئیتر از کار گذاشتن دستگاه های مختلف در بدن گربه ها توسط سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و استفاده از این حیوان برای جاسوسی خبر داد.

بر اساس اعلام ویکی لیکس، سازمان سیا اقدام به نصب باتری در گوشت بدن گربه ها کرده، میکروفون هایی را در گوش این حیوان جاسازی کرده و سیم هایی را نیز در طول ستون فقرات آن کار می گذارد تا برای جاسوسی مناسب باشد.

ویکی لیکس در حالی از اقدامات سازمان سیا برای جاسوسی خبر می دهد که چند روز قبل دادستان کل آمریکا اعلام کرده بود بازداشت «جولیان آسانژ» بنیانگذار ویکی لیکس از اولویت های آمریکاست.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج