۵۱۷۳۶۳
۴ نظر
۵۰۰۱
۴ نظر
۵۰۰۱
پ

تخریب دولت؛ قاعده بازی منتقد نماها

تخریب و سیاه نمایی؛ رویه ای ناسالم است که منتقد نماها، بی توجه به آرامش و ثبات سیاسی- اقتصادی موجود در کشور، علیه دولت یازدهم دنبال می کنند.

خبرگزاری ایرنا: تخریب و سیاه نمایی؛ رویه ای ناسالم است که منتقد نماها، بی توجه به آرامش و ثبات سیاسی- اقتصادی موجود در کشور، علیه دولت یازدهم دنبال می کنند.

یک ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری، موج هجمه های منتقدان در قالب های تخریب، سیاه نمایی، اتهام زنی، جعل اخبار و شایعه افکنی علیه رییس جمهوری، دولتمردان و سیاست های دولت رو به روز بزرگتر می شود؛ رویکردی که در طول دولت یازدهم از سوی جریان منتقدنمای دولت، به کار گرفته شد و هنوز نیز ادامه دارد.

با شروع به کار دولت یازدهم، انتقادهای مخرب علیه دولت کلید خورد. این هجمه ها در جریان مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای1+5 و سپس امضا و اجرای برجام، سمت و سویی خاص یافت و با نادیده گرفتن دستاوردهای دولت در پسابرجام هدفمند تر شد، به طوریکه منتقدان با ادعاهایی بی توجهی به اقتصاد مقاومتی، کم کاری، فساد و ... درباره دولت یازدهم، تلاش می کردند، تا نامیدی از دولت را در افکار عمومی جامعه و میان مردم گسترش دهند.

هم اکنون نیز با آغاز شمارش معکوس برای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، سوژه سازی در جهت تخریب دولت از سوی جریانی خاص، افزایش یافته است. با توجه به شدت و تنوع هجمه ها علیه دولت در چهار سال اخیر، همچنین تلاش فزاینده منتقدنماها در روزهای مانده به انتخابات، بیان نکاتی قابل ذکر است.

۱-روزهای نخست دولت یازدهم، جریان مخالف پا را از دایره اخلاق و انصاف بیرون گذاشتند و نه نقادانه که با ادعای وجود عناصر جریان موسوم به«فتنه» در دولت یازدهم، در صدد برآمدند دولت را بی اعتقاد و بی توجه به اصول و ارزش های نظام جمهوری اسلامی معرفی کنند. به همین منظور در رسانه های وابسته به خود این گونه القاء می کردند که دکتر روحانی، در دولت خود بر بکارگیری عناصر فتنه اصرار دارد.

این موضوع در جریان برجام و پسابرجام نیز ادامه یافت تا جایی که برخی مخالفان بی توجه به منافع ملی با ادعای وجود جریان نفوذ در تیم هسته ای ایران، مذاکره کنندگان هسته ای را به وطن فروشی و انفعال در برابر غرب متهم ساختند.

ادعاها و بی اخلاقی های جریان مخالف در حالی مطرح شد که رییس جمهوری پیوسته بر حفط منافع ملی و «نجات اقتصاد، تعامل سازنده با جهان و احیای اخلاق جامعه» به عنوان گفتمان دولت یازدهم تاکید می کرد.

۲- تبلیغات سوء و سیاه نمایی درباره عملکرد دولت یازدهم در عرصه سیاست خارجی و اقتصادی، پرده دیگری ازکینه توزی های سیاسی جریان مخالف دولت در مدت چهار سال اخیر است.

در این راستا رسانه های جریان مخالف ، تلاش دولت یازدهم برای گشایش دیپلماسی اقتصادی، علمی و سیاسی با جهان را گرایش و وابستگی دولتمردان به بیگانه تعبیر می کردند و با انتشار اخبار و گزارش های مربوط به سفر هیات های اقتصادی کشورهای اروپایی به ایران، همچنین انعقاد قراردادهای تجاری دولت یازدهم با این هیات ها در تلاش بودند که این مناسبات را به زیان کشور و منافع ملی معرفی کنند.

در شرایطی که برجام، گشایش های اقتصادی و چشم اندازهای روشنی را در عرصه های سیاسی و اقتصادی برای کشور نوید می داد، شماری از مخالفان با سوء برداشت از اظهارات دولتمردان، ادعای «بی عایدی برجام» را در بوق و کرنا می کردند و بی توجه به امیدهای مردم در این باره، پیوسته در سوت ناامیدی و شکست برجام می دمیدند.

رویکرد سیاه نمایی و تخریب عملکرد دولت به عنوان قوه اجرایی نظام جمهوری اسلامی، نه فقط تهدیدی برای انسجام و اعتماد ملی به شمار می آید که آب ریختن در آسیاب دشمن است.

3- به چالش کشیدن دستاوردهای دولت در حوزه اقتصاد با ادعاهایی همچون بی توجهی دولت به تولید داخلی، تکیه بر واردات کالاهای لوکس، بی تفاوتی نسبت به معیشت مردم، ارائه آمارهای ساختگی و عدم تعهد به سیاست های اقتصاد مقاومتی، روش دیگری است که در مخالفت با سیاست ها و عملکرد دولت یازدهم مطرح شد.

این ادعاها در حالی است که پس از نزدیک به یک دهه بحران در اقتصاد کشور، سیاست های دولت به ویژه در پسابرجام نتیجه داد و گشایش هایی هم در عرصه داخلی و هم خارجی برای اقتصاد کشور به دست آمد.

در این زمینه منتقدان با دوری از فضای نقد واقعی، ضمن نادیده گرفتن آرامش و تعادلی که در اقتصاد کشور اعم از بازار، معیشت مردم و ... به وجود آمد، دولت را به آمارسازی و ارائه ارقام بدون سند متهم ساختند.

این جریان در ادامه برچسب سازی ها و اتهام زنی ها؛ مدعی تناقض گویی در دولت یازدهم شدند و این گونه القا کردند که دولت با افزایش یارانه ها و همچنین پرداختن به موضوع سهام عدالت، رویکردی پوپولیستی را در اقتصاد کشور در پیش گرفته است.

۴- جعل اخبار علیه دولت یکی دیگر از شگردهای مخالفان منتقدنمای دولت در حدود چهار سال گذشته بوده است. منتقدان بدون توجه به واقعیت های موجود و به صرف دستیابی به اهداف خود، با توسل به شایعه سازی و دروغ پراکنی درباره عملکرد و سیاست های دولت، اظهارات رییس جمهوری و دیگر دولتمردان، درصدد تخریب دولت یازدهم در افکار عمومی جامعه بودند، بی آنکه به پیامدهای این مساله در کشور بیندیشند.

نشر اخبار جعلی درباره زندگی خصوصی وزرا و مسوولان، رواج اشرافی گری، برگزاری نشست های انتخاباتی دولتمردان در چند ماه مانده به پایان سال 95، رونمایی از منشور حقوق شهروندی، سفرهای تبلیغاتی، دستاوردسازی برای برجام با هدف پیروزی در انتخابات و غیره همه و همه نمونه هایی از ادعاهای جریان مخالف منتقد نما است که در بحبوحه مباحث انتخابات 96 در چندماه اخیر، علیه دولت به کار رفته و همچنان ادامه دارد.

پیگیری این رویه در ایام انتخابات نه تنها امکان یک رقابت سالم را از بین می برد، بلکه تنش آفرینی ها و تخریبگری ها؛ اعتماد، انسجام، مشارکت و در یک معنا «سرمایه اجتماعی» را از میان می برد. جریان مخالف بی توجه به این امر با عبور از مرزهای اخلاق و به دور از نقدهای منصفانه تلاش می کنند دستاوردهای نزدیک به چهار سال دولت یازدهم را در عرصه های داخلی و خارجی نادیده بگیرند. امری که بیش از هر چیز خوشایند معاندان نظام است تا ضربه به دولت.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مگه این دولت عملکرد هم داشته .خودش به جای کار 4 ساله داره بی اخلاقی میکنه با تمام توان ....مردم انتقاد سازنده میکنند .تحمل دولت کمه

  • بدون نام

    تو دولتی که وزیرش میاد میگه ایجاد اشتغال وظیفه دولت نیست معلومه که کوچکترین نقدی هم از دید آقایون تخریب دولت محسوب میشه

  • بدون نام

    حرف حقیقت تلخه ؟هر کسی که بر علیه ایشون هرچه گفته درست گفته

  • بی نام

    یه سوال میپرسم اونایی که میگیدبرابیاری کاری نشده اخه دولت اجازه داره قا نونااجازه داره یک نفرو استخدام کنه که نکرده یک نفراستخدام کنه همه. صداشان بلندمیشه ازکجا پولشومیدی باکدام هزینه بیکاری زیاده ولی. استخدام رسمی نداریم. اجازه داره کارخونه بسازه دونفراستخدام کنه چراا کارهای ادارت به پیشخوانه داده میشه چرا برااینکه استخدام نکنن. مشکلات ماریشه ای است عزم ملی میخادرکود هم. علتش. مال امروز نیست. الان فقطدیده میشه عزم ملی میخادجهادی. استفاده عقلایی ازنخبه ها ومردم برا رفع بیکاری و گرانی ورکود وبزودیهاهم حل نخواهد شد اقتصاد ما فعلا درانحصارهست وازاد نشده اقتصادما مریصه عزم ملی فقط

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج