۵۱۴۷۸۴
۲ نظر
۵۰۲۵
۲ نظر
۵۰۲۵
پ

راز معرفی «نامزد پوششی» چیست؟

مصطفی داننده در عصر ایران نوشت: زنگ انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم در حالی زده شده است که فضای سیاسی کشور در این کارزار با راهبردی تازه روبرو شده است. استراتژی که در انتخابات‌های گذشته شاهد آن نبودیم.

مصطفی داننده در عصر ایران نوشت: زنگ انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم در حالی زده شده است که فضای سیاسی کشور در این کارزار با راهبردی تازه روبرو شده است. استراتژی که در انتخابات‌های گذشته شاهد آن نبودیم.

« نامزد پوششی، یا همان نامزد مکمل» استراتژی است که این روزها مورد استفاده دو جریان اصلاح طلب و اصول‌گرا قرار گرفته است. این دو جریان سیاسی تصمیم گرفته‌اند برای حمایت از نامزد نهایی خود، نامزدهای حمایتی را وارد صحنه رقابت کنند.

اصول‌گرایان برای شکست دادن روحانی با چندین نامزد وارد انتخابات شده‌اند. اینگونه به نظر می‌رسد استراتژی اصول‌گرایان این است که این چند نامزد شمشیر را بر ای روحانی از رو ببندند و در مناظره‌ها بر او بتازند. بعد از مناظره‌ها هم به نفع یک یا دو نامزد اصول‌گرا از صحنه خارج شوند.

بعد از مشخص شدن این راهبرد، اصلاح طلبان هم تصمیم گرفتند فردی را به کمک روحانی بفرستند. اصلاح‌طلبان و اعتدالیون با این استدلال که باید روحانی را در برابر خیل اصول‌گرایان از تنهایی خارج کنیم، جهانگیری را وارد صحنه رقابت کردند.

جهانگیری در کنار روحانی در برابر اصول‌گرایان می‌ایستند و در کنار دفاع از برنامه‌های دولت به برنامه‌های و سابقه کاری اصول‌گرایان حمله می‌کنند.

سوالی که در این میان مطرح است این معناست که چرا اصول‌گرایان و اصلاح طلبان این استراتژی و راهبرد را برای خود انتخاب کردند و چرا در انتخابات گذشته از این راهبرد استفاده نمی‌کردند؟

معرفی این نامزدها به این دلیل است که دو جریان سیاسی به خوبی این معنا را درک کرده‌اند که مناظره‌های انتخاباتی تاثیر فراوانی در رای مردم دارد. دو انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ و ۹۲ که در آن نامزدهای انتخابات مناظره‌های داغی با یکدیگر داشتند، تاثیر بسیاری در رای مردم داشت.

در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ در حالی که محمد باقر قالیباف شهردار تهران بر اساس نظرسنجی‌ها شانس اول پیروزی در انتخابات بود در نهایت بعد از مناظره‌ها و درخشش حسن روحانی، مردم به نظر خود را تغییر دادند و در ۲۲ خرداد سال ۹۲ به حسن روحانی رای دادند.

روحانی در آن مناظره معروف خطاب به قالیباف گفت:«از آقای قالیباف خیلی تعجب میکنم. درست است باید رقابت کنیم ولی نه اینجوری. آقای قالیباف دلم نمیخواست بگم. آنجا بحث این بود شما میگفتید دانشجویان بیایند ما برنامه گازانبری داریم. من راجع چند کلانتری به شما گزارش دادم. شما چی گفتید؟ نمیخواهم بازگوکنم. گفتید کل آدمهای سالم من این تعداد است. برنگردید به بحث های آن زمان، این سینه من پر است از مسائل فراوان.
حرف برای گفتن زیاد داریم. بگذارید رقابتمان سالم و درست باشد. شورای عالی امنیت ملی هم مدافع اقوام بوده به این شورا اتهام نزنید. از ابتدای زندگی سیاسی مسیرم روشن است هیچوقت پادگانی فکر و عمل نکردم.جزو افرادی هستم که حقوق خواندم، من سرهنگ نیستم. حقوقدان هستم. حواسمان باشد چگونه حرف میزنیم. هرچه اطلاعات لازم باشد در ذهنم دارم که بگویم. همیشه روبروی افراطیون ایستادم و طرفدار آزادی بیان و مخالف افراط و تفریط بوده‌ام.چرا اینطوری بحث میکنید؟ اگر بنا به این باشد که حرف زیاد داریم برای گفتن.»

همین مسائل باعث شده است تا دو جریان تلاش کنند به نامزدهای اصلی و پوششی فاتح انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم باشند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بهترین خدمتگذارسیدمحمدغرضی است امامتاسفانه چون اطلاعات مردم درموردایشان کم است مسخره اش میکنند

    تجلیل انجمن مهندسین برق والکترونیک ایران درسومین جشمواره بانیان علم وصنعت به عنوان یکی سیدمحمدغرضی ازپیشکسوتان تاسیس وتوسعه صنعت برق ایران

    استفاده از مراكز پيشرفته ديجيتال و سيستم اطلاعاتي كامپيوتري . آغاز فعاليت شركت هاي سهامي مخابرات استان ها
    باوزارت سیدمحمدغرضی:دستگاه های جدیدجایگزین ماشین تایپ دستی یاماشین تردستی شدند
    اولین فيبرنوري در ايران: نخستين فيبرنوري بين شهري به طول ۴۵ كيلومتر بين تهران و كرج در سال ۱۳۶۸ اجرا شد و درادامه آن طرح فيبرنوري چهار مسير به طول ۵۱۶ كيلومتر در مسيرهاي تهران – ساوه، تهران – گرمسار، تهران – قزوين و ساختمان امام – مجتمع مخابراتي انقلاب اسلامي به اجرا گذاشته شد.
    راه اندازی پانل خورشیدی مخابرات شرکت طرح و توسعه تلفن ایران به عنوان هسته اولیه تشکیل شرکت ارتباطات زیرساخت کنونی در تیر ماه ۱۳۶۸. آغاز بهره برداري از كارخانجات كابل شهيد قندي يزد.بهره برداري از اولين مركز سوئيچ ديجيتال ايران.تأسیس مجتمع تولید فیبرنوری در پونک تهران اولین شبکه ملی مخابرات نوری نصب اولين خط كابل كواكسيال بين شهري در ايران بين شهرهاي اصفهان و تهران بهره برداري از مجتمع مخابراتي انقلاب اسلامي به عنوان دومين مركز مخابراتي ايران . راه اندازی شبکه تلفن همراه خدمات هوایی پست و مخابرات
    به دنبال اين تحولات در سال 1370 بهره برداري از اولين موج گير ماهواره اي اينمارست شروع شد . در سال 1371 موافقت اصولي براي ايجاد دانشكده علمي و كاربردي مخابرات اخذ گرديد . در سال 1372 بهره برداري از اولين موج گيريهاي VSAT توسط شركت مخابرات ايران صورت گرفت . بهره برداري از مراكز SC ديجيتال در هشت شهر كشور و بهره برداري از مجتمع مخابراتي انقلاب اسلامي به عنوان دومين مركز مخابراتي ايران در تهران در همين سال آغاز شد . تحولات مهم در سال 1373 عبارت بودند از توسعه شبكه تلفن تهران به يك ميليون و 945 هزار شماره منصوبه و ايجاد شبكه ی تلفن همراه در سال 1374، اساسنامه تأسيس شركت سهامي مخابرات استانها به توسط مجلس شوراي اسلامي تصویب و در اوایل سال 75 اين شركتها فعاليت خود را شروع كردند . در همین سال گسترش شبكه تلفن همراه در سطح 35 شهر و طراحي يك ميليون شماره تلفن همراه ، همچنين اتصال 90 شهر كشور به شبكه ارتباطات داده ها ( ديتا) و توسعه شبكه VSAT به ميزان 70 درصد صورت گرفت ، همچنين در سال 75 مي توان به كسب لوح تقديریونسکو به منظوررسیدگی به نقاط محروم اشاره نمود

    پاسخ ها

    • بی نام

      با سلام
      دوست بزرگوار کسی مسخره نمیشه وفقط مملکت دارای .فرای این متونی است که شما نگاشته اید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج