تعطیلی «داروگر» و «روغن جهان» صحت ندارد
مسئول حقوقی شرکت داروگر ضمن تکذیب مجدد خبر تعطیلی این شرکت در مورد تعطیلی شرکت روغن جهان نیز اعلام کرد که چنین مسئلهای به هیچ وجه صحت ندارد و به زودی جذب ۱۰۰ نیروی جدید برای این شرکت در دستور کار است.
خبرگزاری ایسنا: مسئول حقوقی شرکت داروگر ضمن تکذیب مجدد خبر تعطیلی این شرکت در مورد تعطیلی شرکت روغن جهان نیز اعلام کرد که چنین مسئلهای به هیچ وجه صحت ندارد و به زودی جذب ۱۰۰ نیروی جدید برای این شرکت در دستور کار است.
سلمان غلامیان با اشاره به اینکه شرکت داروگر در مجموع شامل ۱۲ شرکت زیرمجموعه در بخشهای غذایی، دارویی، بهداشتی و شوینده است، اظهار کرد: تمامی شایعات ایجاد شده پس از مصاحبه یکی از اعضای شورای سابق کارگری این شرکت است که ۱.۵ سال قبل به دلیل پروندهای که برای وی باز شده بود، اخراج شد. این شخص مصاحبه و اعلام کرد که شرکت داروگر پلمب شده است، در حالی که مدیرعامل شرکت داروگر نیز اخیرا این مسئله را تکذیب کرد اما مجددا چنین شایعهای مطرح شده است.
وی با اشاره به اینکه شرکت داروگر به دلیل حجم تولید بسیار بالا طی مدت یک سال و نیم کار مداوم نیازمند بروزرسانی دستگاهها و به اصطلاح over hall آنها بود گفت: بنابراین از تعطیلات نوروزی استفاده کرد و از تاریخ ۱۳ تا ۲۴ فروردین ماه سال جاری تصمیم به تعمیر و بروزرسانی تجهیزات خود کرد و پس از آن نیز کلیه کارگران به کارهای قبلی خود مشغول شدند.
مسئول حقوقی داروگر با تاکید بر اینکه از شایعات پخش شده در برخی رسانهها در شبکههای مجازی تعجب میکنیم، گفت: با نشان دادن چهار فردی که در مقابل کارخانه تجمع کردهاند، نمیتوان خبر تعطیلی کارخانه را پخش کرد. پیش از نوروز سال جاری بود که هفت نفر از کارگران شرکت به دلیل تخلفات انضباطی با احضاریه و طبق قانون از کار اخراج شدند. آیا کنار گذاشتن هفت نفر از حدود ۴۰۰۰ نیروی کار این شرکت به معنای تعطیلی است؟
غلامیان همچنین ضمن رد خبر تعطیلی شرکت روغن جهان، خاطرنشان کرد: پیش از نوروز بحثهایی در مورد تعدیل نیروی این شرکت در زنجان مطرح شد که ما قصد داشتیم با بروزرسانی تجهیزات خود بحث over hall را در دستور کار قرار دهیم که حتی این مسئله نیز با وساطت مسئولان انجام نشد. علاوه این باید اعلام کنم که این شرکت نه تنها در حال فعالیت بوده بلکه قصد سرمایهگذاری و توسعه دارد و به زودی نیز ۱۰۰ نیروی کاری جدید را جذب خواهد کرد.
نظر کاربران
دبیر انجمن روغن نباتی با تشریح دلایل تعطیلی کارخانه روغن جهان، گفت: در حال حاضر صنعت دارای برنامه میانمدت و یا بلندمدت نیست و همین مسئله باعث شده تا مشکلاتی در بخش تولید ایجاد شود.
داریوش محمودی اظهار داشت: کارخانه روغن جهان یکی از قدیمیترین کارخانههای کشور است که با مشکلاتی مانند عدم به روزرسانی تکنولوژی تولید، کمبود نقدینگی و تأمین سرمایه مورد نیاز روبهرو شده است.
وی ادامه داد: در سال 94 حدود 35 هزار تن روغن نباتی در کارخانه جهان به تولید رسید که این رقم در سال 95 به 12 هزار تن رسید و به طور متوسط تولید این کارخانه ماهانه هزار تن بوده است که تفاوت زیادی با تعطیلی ندارد.
دبیر انجمن روغن نباتی با بیان اینکه کارخانه جهان گزارشی در مورد تولید سال جاری خود به انجمن روغن ارائه نکرده است، گفت: باید از کارخانههای قدیمی حمایت شود تا بتوانیم علاوه بر تأمین نیاز داخل به صادرات نیز بپردازیم.
محمودی توضیح داد: در حال حاضر 3 میلیون تن ظرفیت نصب شده تولید روغن نباتی در کشور داریم اما فقط 1.5 میلیون تن تولید می شود که به اندازه نیاز کشور است.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی امکان عرضه 700هزار تن روغن نباتی در بازار عراق برای ما وجود دارد اما بازار این کشور در دست شرکتهای ترکیهای است.
محمودی ادامه داد: در ترکیه دو برند مهم تولید روغن وجود دارد، در حالی که در ایران 30 کارخانه داریم که صادرات آنها نیازمند ساماندهی است.
وی با تأکید بر لزوم به روزرسانی تکنولوژی تولید در کارخانههای داخلی، گفت: مدیران شرکت روغن جهان برای حل مشکلاتشان به ما مراجعهای نداشتند اما این موضوع را از طریق وزارت صنعت پیگیری خواهیم کرد.
پاسخ ها
این یعنی تعطیل شده بدون اما و اگر
پسر خاله من توی داروگر کار میکرد بهش زنگ زدن گفتن دبگه سرکار نیا
این جناب بعد میگه ما تازه میخوام نیروی جدید بگیریم
شاید این صد نفر اقوامش هستن که به خاطرش پسر خاله من با چند ده نفر دیگه رو گفتن دیگه نیایین!!!
همین امروز از جلوی کارخانه جهان رد شدم.شرکت مشغول و بارگیری داشت انجام میشد
پاسخ ها
آدرسشو میدی منم برم
حالا که می خواهند به زور وانمود به تعطیلی کنند تنها راهش دعوت از خبرگزاریهای بیطرف است که واقعیت ها به مردم نشان دهند چون صدا و سیما که اطمینانی بهش نیست.
پاسخ ها
دبیر انجمن روغن نباتی که از خود شما حامیان امید سرمایه داران و دولتی ها هست
شرکت داروگر جمع شده مطمئن باشید
سلام
1- آقای اسماعیلی مدیرعامل داروگر-تولی پرس-روغن جهان یکی از بدهکاران بانکی اصلی کشوره که هر سال وقتی که بانک ها یا مثل الان قوه قضائیه رفته دنبالش که بدهی رو پس بده با اخراج کارگرا و تعصیلی های سوری نه تنها بدهی رو پرداخت نمیکنه بلکه با مظلوم نمایی و سوء استفاده از موقعیت های کشور مثل انتخابات و تحریم و رکود و ... یه وام میلیاردی جدید میگیره که بدهیاشو صاف کنه که اون رو به جیب میزنه و وام های قبلی هم نمیده .
2- کار هر سالشه برادر
من 5 سال تو اون شرکت بودم و توی واحد آی تی مشغول بودم.
به اسم خصوصی سازی داروگر رو دادن بهش در حالیکه 40 تا مرکز پخش توی کل کشور داشت . هر مرکز پخش از 30 الی 150 نفر پرسنل داشت. کم کم به خاطر سود بیشتر شروع کرد به عمده فروشی و نقد فروشی با تخفیف بالا و همه ی مراکز پخش کشور رو تعطیل کرد. از اون طرف دائما مشغول استخدام های سوری و بکارگیری دو ماه دوماه و سه ماه سه ماه نیروهای جدیدیه که مثلا بگه بابت وامهای حمایت از تولید داره استخدام جدید میکنه (که بالای صدها میلیارد شده تا الان و هیچکدوم رو پس نمیده ) و حقوق نیروهای جدید رو اونقدر بد میده که خودشون برن از شرکت . سالهاست با همین نیروهای دوماهه و سه ماهه که میگیره کار شرکت رو راه میندازه . اونقدر بیکار هست که هیچوقت لنگ نیروی کار نمیشه.
3- از طرفی مالیات هم نمیده و هر وقت فشار میارن که مالیات بده همین بازی اخراج کارگر و تعطیلی رو در پیش میگیره .
4- لطفا در گزارشتون این رو هم در نظر بگیرید که با چه کسی طرفید .
هیچکدام تعطیل نشدن
این یک رسوایی دیگر برای دلواپسان و دروغپردازان هست
شرکت داروگر 2450 نفر پرسنل داشت .که این شرکت تقریبأ 2000 نفر پرسنل خود را باز خرید و به معنای دیگر تعدیل نیرو و به معنای واقعی اخراج کرد. این اخبار هم که دارو گر تعطیل نشده است.درست است. شرکت دارو گر با 450 نفر نیرو ی کار خود در این روکود بازار کار میکند. درب شرکت دارو گر هم باز است. شرکت روغن نباتی جهان تقریبأ سه سال است ورشکسته شده است. وضیعت آن هم بدتراز شرکت دارو گر است. چند سال پیش هم شرکتهای چیت سازی تهران .چیت ممتاز تهران و چیت ری هم همین وضیعت را داشتند. چیت سازی تهران وچیت ری کاملأ تعطیل شده و تمام کارگران این شرکتها بازخرید .بازنشسته شدند. چیت ممتاز را بعد تعطیلی یکی از اورگانهای نظامی خریداری و تبدیل شد به فروشگاه نجم خاورمیانه در خیابان فداییان اسلام کسانی باور نمی کنند. میتوانند .تشریف ببرند و از نزدیک این سه شرکت بزرگ تولید پارچه را ببینند. جالبه اینه بعد مسوولین میگویند دستگاهای این شرکتها به. روز نبود.بخاطر ههمین تعطیل شدند. خوب مسوول محترم دستگاهای روز دنیا را خریداری میکردید و به روز می شدید. به جای اینکه از چین و ترکیه پارچه وارد کنید. دستگاه جدید وارد میکردید. همش هم میاید در رسانه هی شعار میدهید تولید ملی تولید ملی. تولید ملی برای آقازاده ها سودی ندارد. به خاطر همین آقازاده ها اجناس خارجی را با قیمت ارزان وبی کیفیت را وارد.می کنند. وتولید کنندگان داخلی قدرت رقابت را بااین واردات که اکثرأ هم بطور قاچاق وارد ایران میشوند را ندارند. ویکی یکی تعطیل یا ورشکسته میشوند. آخرش و دیگر هیچ